E. Petekkaya & A.Varlıer & Ö.Deniz & H.Şendil & A.Enver~нови и стари проекти и партньори~208

• 37 853
  • 734
  •   1
Отговори
# 615
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Командировката наистина свърши, но...
Скрит текст:
докато бях във Варна ни пуснаха заповед за втори одит паралелно и главата ми буквално пуши......Чакам с нетърпение отпуската от 07.08. да си отида на село без интернет, лаптоп и да си почина при мама правейки зимнина и наслаждавайки се на покоя на село.
В момента не гледам турски сериали....само чета в темите, които са ми интересни...Дано от септември имам повече време, за да започна някой сериал....

# 616
Здравейте мили дружки 

Злати, Боби, Гости как сте в жегите милички Аз се успокоявам, само като си помисля на зима колко ще  ми е студено и се примирявам....

Боби ние се радваме, че си добре....На теб и Гости.....работещите ви е много нанпрегнато...Но се радвайте, че сте млади....бъдете и здрави

Гости напълно те разбирам...
Скрит текст:
Имала съм такива моменти, когато не искам да виждам хора, да говоря по телефона...Понякога човек прегрява от напрежение и иска да се усамоти....Отпуската наближава.....Още две седмици....

Злати не знаех за участието на Еркан в този филм. Видях снощи видеото, което си сложила с прощаването със сестра му, но не знаех за какво става въпрос....

Лека нощ с щастливия смях на Кахраман Flowers Four Leaf Clover

# 617
Здравейте,момичета

Днес е Илинден!Нека Св. Илия благослови всеки дом и донесе радост и късмет!
                Честито на всички именици с пожелания за здраве и щастие!

Гости Hug,хубаво е,че успя да пишеш в темата!
Скрит текст:
Всяка работа си има своите плюсове и минуси!Поне отпуската наближава и ще си починеш!

Ани Hug,благодаря за новите снимки!За участието на Еркан в този сериал мисля,че пускахме инфо.Той е за платформа и може епизодите да са кратки.Вчера не успях да го открия дори на турски ез.!От ВК видях само качените откъси.

от облеклото на Нисан/Аслъ в  "Arayış / Поиск / Квест"

Момичета,
Скрит текст:
Днес се навършват 10 год. откакто започнах да пиша във форума.Как летят годините!

Желая ви приятен ден и се пазете!

# 618
Добра вечер момичета

Днес е Илинден - много се страхувам от този светец....и не искам да имам вземане- даване с него...
Скрит текст:
Той изпраща градушките, а и около Илинден се появява мъртво течение в морето и много често на този ден има жертви от удавяния...Да пази Бог Hands Pray

Злати честита годишнина във форума благодаря за изисканата почерпка Да си жива и здрава и още дълги години да пишеш във форума

Спомням си, е беше писала за участието на Еркан в сериал, който ще се излъчва на платформа, но съм забравила. Сега като ми напомни се сещам....

Дори и с маска е красива...

Нова реклама на QNB Finansbank с нашата красавица.

https://vk.com/aslienver_love?z=video-87501705_456241922%2F0a4cd … pl_wall_-87501705

Да не ни липсват Галип и Сабиха един стар мой колаж...

Прохладна нощ

# 619
  • Стара Загора
Добро утро,момичета

ЗлатиЧестита годишнина във форума
Бъди здрава и още дълги години да се срещаме тук в темата!
Благодаря за всичко споделено!
Ани и на теб благодаря за споделеното и снимките!
И при нас е много горещо и целия август го дават с такива високи температури
Гости трябва да стискаме зъби до отпуската...И аз чакам да излезна от 12.08.
Да сме живи и здрави ще дойде и нашето време
Нямам време  да  чета и пиша...Много ми е натоварен графика!
Скрит текст:
Вчера и предния ден почивах...Бях на село.Извадихме картофите, правихме консерви домати и вадихме мед.

След малко тръгвам на работа,а другата седмица ще почивам само в сряда.

Пожелавам ви прекрасен ден!
Бъдете здрави и стойте на хладно!

# 620
Добро утро,момичета!

Скрит текст:
При нас вчера следобед пригърмя и преваля,но малко.
Днес от сутринта отново е горещо.

Ани ,Боби ,благодаря ви за пожеланията!Само да сме здрави.Ще си пишем и коментираме сериалите! WinkБлагодаря ви и за новите снимки и рекламата с Аслъ! Two Hearts

Боби,
Скрит текст:
Сега е времето да прибирате реколтата от вашия труд.Браво-едри розови домати и картофи.Пчелите,твоя мъж ли ги гледа?Има много грижи и с тях.Едно време дядо ми,после баща ми бяха пчелари и знам.По това време и ние помагахме за ваденето на мед.А сега от няколко години и зетят стана пчелар. Simple Smile Май др.седмица взима отпуска за ваденето.Той го прави с помагачи-приятели.А дъщерята приготвя почерпка после в къщи-на двора.

Спорен ден на всички,които работят или са у дома,а на отпускарите-емоции от почивката!

# 621
Здравейте мили дружки

Не мога да заспя без да ви "видя"....

Злати, Боби благодаря за споделеното Hug

Скрит текст:
Боби, браво на вас...Произвели сте прекрасни домати и картофи...Какъв сорт са ви доматите, че моите приятелки и съседите много се оплакват, че реколтата им от домати тази година не е добра...Купували семена, както предишни години, но тази година били малко по-едри от черитата...Аз нямам домати, защото не мога да си слагам коловете....Имам корнишони - вече направих 17 буркана и още пускат....Рибки, тиквички, праз и зелен боб....Първия се развали, но успях два пъти да наготвя и сложих във фризера 6 пакета и дадох около 2 кг на моята приятелка...Сега съм сложила един ред втора реколта, но да видим с тези горещини дали ще стане...
Продължавам с ремонта...От един месец моля едно момче да ми помогне да боядисам входната врата на къщата - срещу заплащане разбира се...Много е висока...Над вратата има еди прозорец и тогава завършва касата...Не смея да се качвам на домакинската стълба, че ако падна по стъпалата там ще остана, а не мога да сложа дървената стълба, защото площадката е много тясна...Взех решение - ще боядисам касата и вратата до където стигам със стол, а останалото го оставям да го боядисва който стига до горе....Вече и с пари не става работата.....И вече да си сложа килима в коридора, който е като една голяма стая и приключвам за сега....

Да попитам....В сеиала Черно море играе ли още  една наша познайница от един сериала с Еркан и една от близначките в един сериал с Йозджан Дениз....Става въпрос за героинята Берак....Момичто с красивите очи и първоначално подлата роля....

Много объркано зададох въпроса, но снимките ще помогнат да разерете за кого иде реч....

Лека нощ момичета Няма да ви пожелавам прохлада, защото трябва да ми доизъхне килима Joy

# 622
Добро утро,момичета!!

Събудете се и вдъхнете зората!Тя е енергия за живот!
Приемете слънцето с душата!Да ви дава сили и любов!

Ани,за питането.Да-същата актриса е Илайда Чевик.С Еркан игра в сериала ''Gel Dese Aşk'' и го спряха на 4 еп.Продуцент беше Осман Сънав,който е и на ''Ти разкажи,Черно море''.Тук оказа влияние и че започна по времето на пандемията.В ''Черна роза''игра ролята на близначката Мая,а др. близначака Ада-беше Айча Айшин Туран!
Скрит текст:
Каквото успееш това направи с ремонта.В тези жеги нищо не пипам.Вчера по обяд отидох да занеса изследванията на ММ на лекаря хематолог(в петък е от 12,30 до 14,30 ч.).Той една седмица в отпуск.Звънях преди това,но никой не ми вдигна.В автобуса имаше климатик,но като излезеш-адски горещо.Като се прибрах кръвното ми беше паднало 88/58.Пих солен айрян и кола докато се съвзема за да обядвам.Сега в понеделник е от 9 ч. и ще отида по-рано.

и Аслъ..

Желая ви приятна събота!

# 623

Злати благодаря за бързия и подробен отговор на въпроса Hug

Скрит текст:
Ти си ходила в най-голямата горещина...добре, че си се отървала само с ниското кръвно, а не си колабирала...И аз да кажа като комшийката на село, не си свикнала с горещините. На село нямам климатик и организма свиква с жегите....дори и на сянка е горещо...
Днес успях да боядисам цялата врата...много бързо изсъхна и я повторих от вън, защото беше много зле...преди да седна да пиша вече я затворих, макар, че боята не е от бъросъхнещите, но горещината си казва думата...Нощес е валяло малко дъжд, колкото да ми намокри килима, който беше почти изсъхнал...Днес отново изсъхна, но този път предвидливо го прибрах на сушина....
Чувствам се много изморена и лягам да спя....

Лека нощ с Нисан и Туфан....

# 624
Добро утро,момичета!

Никога не знаем какво ще ни донесе утрешният ден, но все пак имаме днешния.

Ани Hug
Скрит текст:
Много си бърза с боядисването.В тази жега как успя.
При мен нямаше начин.Лекарят в петък е с такова раб.време - от 12,30 до 14,30 ч.Аз си носех студена вода в раничката и пиех непрекъснато.В автобуса работеше климатик.Но от спирката до болницата има 5-10 мин.път,а в комплекса е по-далеч!Макар и да вървиш под сянката на дърветата,въздухът е горещ.Снощи при нас в малките часове на нощта м/у 3,00 - 4,00 ч. преваля силен дъжд придружен с гръмотевици продължително време.Не успях да спя.

Желая ви приятен релакс в неделя!

# 625
Здравейте сладурки
Само Злати е писала, но знам, че другите момичета четат, та поздравявам и тях....

Злати
Скрит текст:
Две нощи по ред преваляваше....Първата нощ ми намокри килима, но снощи го прибрах и по същото време в което при вас е валяло и при нас преваля....
Вратата е двойна - като портална...Преди обяд боядисах касата и вратата от вън...След това поспах около час и когато станах видях, че това което съм боядисала е изсъхнало...Боядисах я от вътре и повторих от вън...Беше топло, но вратата е на юг и слънцето вече печеше на запад....така, че бях на сянка....Ами боядисвах по бански...Днес имах още малко боядисване около стъклата и боядисах едно кръкло прозорче в коридора и за да използвам боята боядисах един дървен стол и няколко малки столчета....и най важното боядисах стъргалката в градината, защото е сложена на много лошо място и дори аз съм се спъвала....сега е беличка и си личи от далече....Може би понеже искам вече този ремонт да приключи и имах стимул по-силен от горещината...Както се казва всичко е в главата Joy

Не камирам нови снимки, но попаднах на един сладък колаж .....

Намерих нови снимки на Хатидже....

Пожелавам ви прохладна вечер и спокойна нощ

Последна редакция: пн, 24 юли 2023, 01:05 от MAMA-AN

# 626
Добро утро,момичета!

Ани Hug,благодаря ти за споделеното! Two Hearts
Скрит текст:
Направо си героиня.От къде толкова сила,че да боядисаш всичко това.
Аз наминавам на бързо да пусна пост,че след малко излизаме с ММ.Ще носим резултатите.Да видим колко ще чакаме,тъй като сме без час.Само за прегледа се дава час.За резултатите е за кратко и чакаш.

Желая ви приятен ден и щастлива нова седмица!

# 627
Ехо

Сигурно вече спинкате...А аз след Черно море се разхлаждам на вън....
Утре и в други ден при нас е червен код за изключително високи температури...
Скрит текст:
Трябва да си почистя походното легло и по бански под дърветата на прохлада....

Злати
Скрит текст:
Надявам се резултатите на твоя мъж да са добри Hands Pray
Както и вчера писах, всичко е в главата...Когато имаш нагласа да свършиш нещо, независимо от горещините става...Утре със съседката ще сложим килима в коридора и ще си дам почивка...Имам още неща да правя, но когато мога, няма да си давам зор...
Утре вечер може би ще ходим на рибен ресторант, ако не се откажат другите от компанията заради горищината...

Дилара Аксуек (Ипек от Невестата) днес празнува рожден ден. Става на 36 години. Не ми е любика, но й желая здраве и щастие в личния живот Flowers HibiscusBirthdayFlowers Four Leaf Clover  и положителни роли Hands Plus1

Голяма халосия е....Joy

https://vk.com/aslienver_love?z=video-87501705_456241926%2F837101f9048a9878c2

Ето я и Хатидже.....

И аз днес се подвизавах по бански...Утре сигурно ще трябва и него да хвърля...JoyJoyJoy

# 628
  • Плевен / София
Здравейте момичета,

# 629
Добро утро,момичета!

Ани,
Скрит текст:
Резултатите са добри и продължава с хапчетата,които взима от 1 год. по схема,но не всеки ден(3 дни взима и 4 почива.Само беше голямо чакането,тъй като миналата седмица лекарят беше в отпуска.Днес следобед в 16,50 ч. имаме час за кардиолога,за годишния контролен преглед.Не исках в тази жега,но да използваме направените изследвания.И при нас е жега,но по-малка отколкото при вас.

Гости ,вече е наминала с кафенцето,че и плодове ние оставила! CoffeeFlowers WatermelonFlowers Grapes

Желая ви приятен ден и се пазете!

Общи условия

Активация на акаунт