E. Petekkaya & A.Varlıer & Ö.Deniz & H.Şendil & A.Enver~нови и стари проекти и партньори~208

• 37 866
  • 734
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте момичета

Честит празник мили дами

Бъдете винаги обичани, уважавани и ценени, винаги се усмихвай и никога не забравяйте, че сте прекрасни!
Където и да сте, бъдете живи, здрави и много щастливи HeartFlowers Four Leaf CloverSparkling Heart

Злати, Боби, Гости, Сиси, Лу, Азисия, Мимчи

За вас момичета

Весел празник

Еха....Синан бей май каза на Зейнеп, че й е баща....Тази играчка Мюжгян/Мелек ще бъде разкрита....
Ако змията има човешки образ, то това е Мюжгян. Толкова противна жена скоро не бях гледала в сериалите....Ситаре ряпа да яде......
Не ми стана ясно защо Кадир продължава да я нарича Мелек.....
Кадир беше много добър когато си спомни миналото...Дали това няма да му помогне да си върне паметта.....

PS Снощи попитах защо Кадир продължава да нарича Мюжгян Мелек.....Нощес когато правих разбор на случилото се, си спомних, че Кадир я познава като Мелек. След това си е сменила името и в момента се казва Мюжгян.....

Добро утро

Да ни е светло и слънчево в душите Hug Да ни е хубав и спорен денят

Последна редакция: чт, 09 мар 2023, 08:46 от MAMA-AN

# 241
Добро утро,момичета!

Чашка кафе и приятна компания са добро начало на деня.

Ани Hug ,благодаря за коментара. Two Hearts
Мисля,че Синан каза,че той е нарекъл Мелек-Мюжгян.Дано не съм в грешка.
Накрая на епизода Зейнеп завари Синан да рови в куфара й и е взел четката й за коса.Тя щеше да звъни в полицията.Така той се принуди да й каже,че търси косъм за ДНК тест,тъй като мисли,че е негова дъщеря.После дадоха 1 фрагман за 24 финален епизод и там Зейнеп открито пита Мелек дали е вярно.Тя си призна,че е вярно!

Онлайн озвучката на 23 еп. от снощи...
https://turkru.tv/eta-devushka-23-seriya.html#onlayn_ozvuchka

https://youtu.be/U3DDJ4w_4ys

Цялата истина излиза наяве! Ще напусне ли Зейнеп Кадир?  
Каква изненада ни е подготвил Озан? Thinking

1 фрагман за 24 еп. с руски субт.
https://turkru.tv/eta-devushka-24-seriya.html#frag_1_(subtitry)

рейтингът малко се е покачил,но няма значение тъй като остава още един епизод...

...на всички сериали от снощи...
Скрит текст:
▪TOTAL:

1. #ОснованиеОсман - 8.77% (-0.49)

5. #МеняЗовутФарах- 4.49% (+0.55)

9. #ТаДевушка - 3.13% (+0.27)

10. #Крупье - 3.08% (-0.61)

▪АВ:

1. #ОснованиеОсман - 6.36% (-0.52)

3. #МеняЗовутФарах - 5.00% (+0.49)

4. #Крупье - 3.48% (-0.78)

9. #ТаДевушка - 2.30% (+0.86)

▪АВС:

1. #ОснованиеОсман - 8.12% (-0.74)

3. #МеняЗовутФарах - 5.78% (+1.41)

8. #Крупье - 3.59% (-1.47)

10. #ТаДевушка - 2.82% (+0.30)

Желая ви приятен ден!

Последна редакция: чт, 09 мар 2023, 09:40 от Zlatina3

# 242
Здравейте девойки Hug

Злати не ми се иска да вярвам, че Зейнеп ще напусне Кадир и ще отиде при родния й баща и майка.....Това ще бъде огромна неблагодарност от нейна страна. Не само, е отгледана от семейството на Кадир, но той й даваше толкова обич - истинска и неподправена....Не искам да повярвам, че може една дъщеря да постъпи по такъв начин....Но не само във филите и в живота понякога стават такива неща....
Озан накрая на фрагмана изважда пистолет, но по кого ще стреля е загадката, защото фрагманите са подвеждащи...Надявам се да не е по Зейнеп. Може би по Ситаре или по Дорук.....Това ще разберем следващата сряда здраве и живот.....

Еркан /Кадир/ и Сезин /Ситаре/ зад кадър.....

Приятна вечер

# 243
Добро утро,момичета!

Ани Hug,каквото и да правят през целия 24 епизод,само да има щастлив финал!

Имало е финално парти на целия екип след края на снимките!В двора пред дома на Мюжгян са събрани.
Има много снимки,ще пусна няколко.

Еркан със сц.Сърма Янък

....тук сц. говори и Еркан я прегръща..
https://vk.com/erkanpetekkayafan?z=video-58520450_456241088%2Fb0 … pl_wall_-58520450

Еркан е в центъра на купона...няма как да не попее...
https://vk.com/erkanpetekkayafan?z=video-58520450_456241086%2F3a940ecf2091b31cb3
https://vk.com/erkanpetekkayafan?z=video-58520450_456241087%2F0a421149b3f78a0481

Приятен пролетен ден!

# 244
Здравейте девойки

Днес беше един прекрасен пролетен ден

Злати благодаря за новите снимки и откъсите зод кадър от Момичето Hug

Надявам се финала да бъде хубав Hands Pray
Толкова нещастия се случват в живота, поне в сериалите да има какво да ни радва.....

И от мен малко снимки....

Хубава вечер на всички

# 245
# 246
Добро утро,момичета!

Ани,Азисия,благодаря за снимките! HugHug

Има нови снимки на Еркан пуснати във ВК,но  Mara Mar не е писала от къде са....

Театърът на занаятите ви кани на спектакъла "Стъкло", който ще се играе на 21 и 22 март.
 Билети са в продажба.Аслъ до кога ще играе?

Приятна събота ви желая!

# 247
Здравейте прекрасни

Злати Hug Азисия Hug благодаря за споделеното

Злати и аз скоро си мислих дали Аслъ ще продължи да играе....Може би подготвят нова актриса за ролята й....предполагам, че и там сезона ще продължи до на лято....

Четох във фейса, че Йозджан и Самар имали проблеми....Имаше и видео,но нямаше превод....Може да е слух, но ако е вярно мама Кадрие може да се окаже права....Дано да е само слух Hands Pray

И още: Özcan Deniz има здравословни проблеми от известно време. Той страда от пристъп на тревожност. Лекарят му забрани да влиза в социалните мрежи

И за Аслъ Енвер....

Аслъ Енвер е осиновила кученце извадено от под развалините от земетресението.
Кучунцуто е извадило голям късмет - ще бъде обгрижвано и обичано HeartHeart

Хубава съботна вечер Hug

# 248
Здравейте,момичета!

Ани Hug,благодаря за новите снимки и инфото,и особено за лилиумите! WinkTwo Hearts
За Йозджан няма какво да коментирам.Да е мислил ....

За ''Това момомиче'' 2 фрагман го пускат обикновено в събота,но няма.Понякога и в неделя вечер по време на излъчване на ''Присъда''.Аз го гледам и в рекламите ще проверявам!А може и с 1 фрагман да останем за по-голяма интрига за финала.Какво ще стане със Зейнеп?

Приятна и интересна неделя ви желая!

# 249
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Съжалявам, че повече ви чета, отколкото пиша, но в квартирата нямам лаптоп, на работа не мога да пиша, а в събота и неделя времето не стига за всичко....
Йозджан Дениз явно не се учи от грешките си и ще си сърба това, което е надробил......
Искам да гледам новите сериали на Къванч Татлату и Демет Йоздемир....Въпроса е да намеря време от всичките задачки.....
Радвам се, че бременността на Аслъ върви леко....Все пак е на 38 г.....

# 250
  • Стара Загора
Здравейте, дружки-добродушки Hug
И аз 2 дни съм гледачка на внуците и само чета в темата...
ЗлатиHeart EyesАниHeart EyesГостиHeart EyesАзисияBlushблагодаря за инфото!

Желая ви прекрасен ден!

# 251
Здравейте момичета

Злати, Hug Гости, Hug Боби Hug

Прави сте, кой каквото си е надробил, това ще сърба....Но на мен ми е жал, когато нашите патрони страдат...Не са първа младост, но дали професията ги прегаря та понякога правят глупости и то основно мъжката част.....

Една хубава новина от Аслъ....

Аслъ и съпругът й Беркин са в Лондон - желая им много щастие и любов Flowers Four Leaf CloverSparkling Heart

А на вас пожелавам здраве и щастлива неделна вечер

# 252
  • Плевен / София
Скрит текст:
Здравейте момичета

Злати, Hug Гости, Hug Боби Hug

Прави сте, кой каквото си е надробил, това ще сърба....Но на мен ми е жал, когато нашите патрони страдат...Не са първа младост, но дали професията ги прегаря та понякога правят глупости и то основно мъжката част.....

Една хубава новина от Аслъ....

Аслъ и съпругът й Беркин са в Лондон - желая им много щастие и любов Flowers Four Leaf CloverSparkling Heart

А на вас пожелавам здраве и щастлива неделна вечер
Аслъ изглежда страхотно, като бременна направо свети...Добре се е  отказала от ролята на Фара...физически и емоционално щеше да и е трудно както беше в началото на бременността  и рисковете за нея бяха повече....Дано  гушне красиво бебче.....Дали знаят вече пола или нещо съм пропуснала...

# 253
Здравейте,момичета!

Гости,Боби,Ани,благодаря ви за всичко споделеното от вчера! Two Hearts

Боби Hug
Скрит текст:
Помня ще имаше внуче...вчера писа,че си гледачка на внуците....не си спомням да си писала за второто Thinking...какво е...

Гости Hug, Аслъ ще има момиченце.Пропуснала си.

Вчера пуснаха и 2 фрагман за финалния 24 еп. в сряда...

https://youtu.be/X3Z1XtO-Yw4

Колко заслепени бяха очите на Озан от жаждата за слава, че стана способен на подобни дела? Nature Zap
Дали Кадир ще умре за да защити Зейнеп?

фрагмана с руски субт.
https://turkru.tv/eta-devushka-24-seriya.html#frag_2

Приятен ден и щастлива седмица!

# 254
  • Стара Загора
Добро утро,момичета
Да зпочнем новата седмица с усмивка!
И нека през всичките седем дни да сме здрави и щастливи.
Благословен понеделник и успешна нова седмица

АниЗлатиГости
Аслъ изглежда много добре...И аз искрено се надявам да е щастлива с избранника си!
А Ози и Самар са на сафари в Дубай...

Злати,докато пиша се появи твоя пост...И аз пуснах кафе,но и него ще изпием

Скрит текст:
Имам второ внуче-момче.Казва се Иван и е на 9 месеца.Големия е в 1-ви клас в музикалното училище.
Свири на пиано,кларинет и пее.
Сина ми напусна военните и в момента работи в Дания.Трудно и е на снахата и аз все помагам...не мога да я оставя!
Затова нямам време за себе си и това,което обичам.Все тичам на някъде.
Да са живи и здрави,пък ние ще помагаме.

Общи условия

Активация на акаунт