вашият класически хомеопат във Варна

• 250 778
  • 943
  •   1
Отговори
# 180
elena82, а сега как сте с третата сливица. При нас за първи път се прояви преди 1м  ( намерих си рецептата от 25.08 е) и докато се усетя какво става сега сме на АБ (вирусен бронхит) ooooh!

Детето ми не е от често боледуващите, и когато го хвана на време се разминаваше с вит. Ц, ехинацея, клеева тинктура.

Последна редакция: пн, 05 окт 2009, 10:49 от KOTE

# 181
KOTE Все още не знам какво ще стане тази зима.Отидохме при д-р Капинчева през пролетта защото Хриси цяла зима боледува и изпи цял куп АБ... ooooh!,едни доктори ми казаха да я вадим ,други да чакаме но детето не спираше да боледува и решихме да опитаме с хомеопатия....лятото беше добре,вдигна t  няколко пъти но с помощта на хомеопатията се оправяше бързо и без никакви други лекарства...но по принцип третата сливица се успокоява през лятото ....за това сега се страхувам какво ни чака тази зима....надявам се да се стабилизира
Хриси до 2 годинки почти не беше боледувал...

# 182
Здравейте!И аз се включвам по темата.На 22 години съм и от скоро съм пациентка на д-р Костадинов.Исках да пипитам дали някой е лекувал по-сериозни заболявания,в смисъл не настинка или нещо от този род,и дали има някакви отзиви.В смисъл има ли ефект от неговото лечение,тъй като при мен се говори за автоимунно заболяване,което традиционната медицина не лекува,или поне не лекува във всички случаи.Забелязах че пред кабинета му по-голямата част от пациентите са деца,за това питам има ли някой по-възрастен тук,който се е лекувал и повлияло ли му е лечението.Все пак да знам дали има смисъл от всички.Благодаря ви предварително

# 183
Соня, би ли споделила на лични за какво автоимунно заболяване става въпрос?
Благодаря!

# 184
и аз ходих да си лекувам автоимунното заболяване,но при Елия Костова,резултат нулев,освен,че си прибра една хубава сумичка в джобчето друго не направи Tired и така ,моята одисея продължава.....

# 185
здравейте!Аз искам да питам за мнението ви за  д-р.Нели Костадинова.Някой чувал ли е нещо за нея?.Какви са Ви впечатленията?

# 186
Моите деца лекува д-р Костадинов. Не ми е приятно, че не обяснява достатъчно - вероятно заради опашката отвън, но е факт че сме спокойни с него и че изхвърлихме кутиите с лекарства! Какво повече да очаквам?!
Надявам се да не се налага да го търся по спешност... не зная как е в такива случаи.

# 187
  • Варна
а за Костадинов може ли някаква по - актуална информация, колко се чака за преглед, че четох някъде за месец напред, цена, в случай на нужда на разположение ли е?

# 188
днес беше стълпотворение - много хора върна още по телефона,
но обичайно приема дори и след раб.време, особено ако е спешен случай, с температура... Но обикновено се чака много! Часове имаше за края на ноември!
Не ми се е налагало да звъня извън раб.време и не зная дали отговаря.

# 189
Брейййй, толкова ли е добър този Костадинов. Аз също веднъж се обаждах, но като ми каза че трябва да запиша час за след месец се отказах. Някой лекува ли друго освен децата си въобще да сподели, че оставам с впечатлението че 90% от излекуваните с хомеопатия са деца.

# 190
zaщщото е форум за майки, затова се пише за излекувани деца предимно.
Около мен всичките ми приятели се лекуват само с хомеопатия. От банален грип до депресии, приятел с диабет от 20 г. намали почти три пъти дозата инсулин и още много, много ,много случаи.

# 191
Ще ми се да се лекувах от банален грип и аз, но уви, много по-сложни са нещата. Във връзка с темата, лечението ми при Джеджев продължава без резултат, но бих казал че 1-то лекарство което ми даде беше възможно най-подобното на всичките ми симптоми и моята същност като цяло. Опасявам се че го припрях много да го сменяме, макар че според него 2 седмици без никакъв ефект са били основание за това. Сега съм на 4-то поред лекарство, което също е много подходящо, но и от него не виждам положителен ефект. Започвам да си мисля че или пришпорвам нещата или от стрес антидотирам. Но това си е мой проблем.

Колкото до Джеджев и мита за това че не може да се разчита на него...досега не ми се е случвало да не ми вдигне телефона или ако не вдигне, то се обажда веднага когато се освободи. Остава накрая да достигнем и до желаният резултат, защото това е по-важното.

# 192
  • Варна
Препоръчаха ми да се насоча към Джеджев като добър класически хомеопат, но като чета темата, направо се отчайвам  ooooh!

# 193
Препоръчаха ми да се насоча към Джеджев като добър класически хомеопат, но като чета темата, направо се отчайвам  ooooh!
И откъде дойде това отчаяние? Освен упрека че е несериозен и не може да се разчита на него (което до момента аз не отчитам да е така), не видях някой да е изказал отрицателно мнение относно самото лечение което той провежда. Аз, въпреки до момента да нямам резултат, не съм склонен да обвинявам него, защото виждам че лекарствата които ми дава са възможно най-близките до мен.

# 194
  • Varna
Относно Джеджев  не е и нашия хомеопат.Явно ще си търсим друг.Вярно отидохме със симптоми и след разговор определи лекарство. Каза, че като се излекуваме ще направим и интервюто. Да ,но не успяхме да се излекуваме, напротив симптомите ни след 10 дни се появиха пак (без да са били изобщо напълно отшумели ) Отново отидохме на преглед, отново ни взе 30 лева и отнови изписа същото лекарство. Съответно пак намаляне на симптома и пак не отшумяване напълно. И аз се отказах окончетелно от него. Сега сме в началото - пак си търсим "нашия хомеопат"

Общи условия

Активация на акаунт