вашият класически хомеопат във Варна

• 250 752
  • 943
  •   1
Отговори
# 165
А може ли някой да сподели впечатления от Хаджолян !  Цени , отзивчива ли е , вдига ли си телефона ? За момента се колебая между нея и Капинчева !
Хаджолян не е класически хомеопат, ако това има значение за теб.
Лекува сина ми от псориазис, а се оказа екзема. Безрезултатно, естествено.

# 166
# 167
 newsm78 Някой чувал ли е за д-р Кукова, хомеопат? Преглеждала в един медицински център на ул.Младежка, до Зелените Камъни.  Отзиви ?

# 168
newsm78 Някой чувал ли е за д-р Кукова, хомеопат? Преглеждала в един медицински център на ул.Младежка, до Зелените Камъни.  Отзиви ?
Ммммм, вече не е там и то много отдавна. Аз знам че преглежда в Медицинския център дето е до Кауфланд  Peace Те са там няколко хомеопата. Мисля че на този телефон 555-641 може да питаш сестрата за повече информация. Мисля, че имах и телефона и някъде записан. Ако те интересува ще го потърся, пиши ми на ЛС.

# 169
Здравейте дами,

знам, че съм много встрани от темата, извинявам се за което, но точно  вас моля за препоръка-

Кой доктор(педиатър)  бихте ми препоръчали за бебето, което чакам?

Местоположението му няма значение, само да е предпазлив с химията, а ако пък гледа благосклонно на хомеопатията още по-добре.

Благодаря предварително!

# 170
nqkoi   da znae  nomera  ili kontakti da se  svarja  sas  doktor kapin4eva Rolling Eyes

# 171
  • Варна
Д-р Капинчева: 651 199, 0888/585256

# 172
  bouquet сега видях темата -почвам да чета..Simple Smile)

Последна редакция: ср, 30 сеп 2009, 17:35 от desiniko

# 173
Д-р Капинчева е с нови цени първичен 35лв , прегледите са по 20лв,а пари за проследяване не ни е вземала Grinning така де,това вместо запис,при нея водя сина си Peace

# 174
Д-р Костова не ни е правила първоначално интервю.За сега веднъж ни е лекувала (симптоматично) -много успешно.Прегледа й и капките ,които приготвя струват 25 лв. Вторичният преглед също ни коства 25лв. ,но пък пак ни приготви капки.
Какъв е този импулсен телефон? Laughing На мен лично ми е вдигала мобилния си ,не когато е на смяна.Доволна съм от нея ,но си носи славата на кожодер.Купих си от нея един имуностинулант ,на стойност 80лв. Въобще не бях подготвена за такава сума! Shocked
Д-р Капинчева беше първият ни хомеопат ,но не ни помогна.3 пъти сме били при нея ,но без успех премина лечението.Освен това е против дългокърменето и си позволи да ме обиди ,че явно искам да разлигавя детето си щом на 1г. и 6 м. го кърмя на поискване и все още го държа с памперс. Close

Последна редакция: ср, 30 сеп 2009, 21:52 от крокодил

# 175
A Kапинчева работи ли в събота?

# 176
A Kапинчева работи ли в събота?

събота и неделя,не,но ако е работен ден да Peace

# 177
  • Варна
Д-р Капинчева беше първият ни хомеопат ,но не ни помогна.3 пъти сме били при нея ,но без успех премина лечението.Освен това е против дългокърменето и си позволи да ме обиди ,че явно искам да разлигавя детето си щом на 1г. и 6 м. го кърмя на поискване и все още го държа с памперс. Close

Не мога да повярвам, че става въпрос за нашата лекарка  Shocked - от 2,5 г. сме при нея, първо с големия син, а след това и с малкия. Досега децата винаги са се повлиявали добре от лечението, но е нормално и да не се улучи лекарство от първия път, зависи кой как преценява симптомите .. Изуми ме това, което си писала за кърменето, аз самата кърмя на поискване, даже тя самата ми препоръчваше и късно захранване, при положение, че детето ми е много слабо и се "борехме" за наддаването му  Mr. Green. За памперсите също - никога нищо не ми е казвала, а нощния памперс на сина ми го махнахме чак на 3 год.

# 178
helenka и мене ме изуми тази жена.Аз също останах с впечатление ,че подкрепя кърменето ,но явно не на поискване и не след 1г. Добре ,че мъжа ми беше с мен ,за да ме защити - аз бях като халосана! Shocked Кърмих го в кабинета ,защото не можех по никакъв начин да го успокоя и така в крайна сметка успях да й споделя какъв ни е проблема ,а и детето се поуспокои.И тя като започна...."Има и други начини да го успокоите!" ,"Детето няма нужда да се кърми на такава възраст ,вие го кърмите ,защото ви е по-лесно ,а не защото то има нужда от това!" , "Нищо чудно ,че е толкова недисциплиниран ,като го кърмите ,когато си поискате!" ,"Плюс това ,на тази възраст отдавна трябва да е усвоил хигиенните си навици!".Честно ви казвам ,накара ме да се чувствам ужасно!Един месец по-късно спрях да кърмя... Мъжът ми пък й изнесе една много подробна лекция от Ла лече лига ,която ме накара да се гордея ,че съм се омъжила за него. Laughing По въпроса за дълго кърменето каза :"Кърмете ,колко дълго време искате ,но да е в определени часове и в никакъв случай нощем!"
Това е последният ни разговор с нея.На много хора е помагала и продължава да го прави ,затова не смея да оплювам ,но сами виждате ,че няма как да я обичам. Mr. Green

# 179
И ние от 6 месеца посещаваме д-р Капинчева за сега съм доволна но да видим какво следва през зимата,че ние имаме третата сливица и миналата зима много боледува.....

Общи условия

Активация на акаунт