вашият класически хомеопат във Варна

• 250 652
  • 943
  •   1
Отговори
# 150
Ау направо ме отчаяхте!А ние вече бяхме на преглед при него...
За сега първите ми впечатления са добри и искрено се надявам и за напред да е така Praynig (то какво ли друго ми остава)
не се отчайвай  Той е много добър диагностик Peace
В това няма да сбърка!

# 151
Моя приятелка, негова  дългогодишна пациентка получи инфаркт. Обади му се от болницата да му каже , а той и каза: не съм на работа днес и утре, ще дойда вдругиден.
Не бих разчитала на такъв хомеопат

# 152
Моя приятелка, негова  дългогодишна пациентка получи инфаркт. Обади му се от болницата да му каже , а той и каза: не съм на работа днес и утре, ще дойда вдругиден.
Не бих разчитала на такъв хомеопат
И мен ме учудва такова отношение. направо не ми с е вързва......защо ще си прави труда да взима нови пациени , да определя хомеопатични типове и т.н. и после да ги губи за глупости. Както при нас , след това отидох при Капинчева и й казах, Джеджев ни опредили такъв тип и тя бързо се съгласи Laughing

# 153
Всеки си има личен живот, не може да огрее навсякъде и да се ангажира лично със всеки един свой пациент, които едва ли са един или двама. Важното е да прави правилни диагнози и да дава точните хо л-ва. На мен ми обърна достатъчно внимание като за първоначален преглед, видимо бързо се ориентира точно в симптомите ми, ще видя какъв ще е ефекта от даденото ми хо л-во и се надявам да бъде отзивчив ако ми се налага да се консултирам.

# 154
Всеки си има личен живот, не може да огрее навсякъде и да се ангажира лично със всеки един свой пациент, които едва ли са един или двама. Важното е да прави правилни диагнози и да дава точните хо л-ва. На мен ми обърна достатъчно внимание като за първоначален преглед, видимо бързо се ориентира точно в симптомите ми, ще видя какъв ще е ефекта от даденото ми хо л-во и се надявам да бъде отзивчив ако ми се налага да се консултирам.
противоречиш си. Влез му в положението, че си има личен живот и не може да огрее навсякъде, ако на теб ти потрябва при спешен случай като инфаркт например. (Бог да те пази, не ти го пожелавам)

# 155
противоречиш си. Влез му в положението, че си има личен живот и не може да огрее навсякъде, ако на теб ти потрябва при спешен случай като инфаркт например. (Бог да те пази, не ти го пожелавам)
То оставаше и да ми го пожелаеш. Не знам, на мен ми се стори достатъчно отзивчив и любезен, за да допусна че при конкретния случай при твоята приятелка е действал небрежно, в смисъл че вероятно е нямал възможност да отиде или дори да е имал е преценил че няма с какво повече да помогне от лекарите които в момента се грижат за нея. Не вярвам да не я е успокоил с нещо по телефона, а направо да е затворил, не ми се видя такъв човек. Но знам ли, може пък първоначалното ми впечатление да се окаже погрешно и аз да се разочаровам от него. Като цяло наистина ми е по-важно правилно да е определил хо л-во. Защото да ти кажа повече от 2 месеца ходих при друг НЕкласически хомеопат, който е много любезен, винаги е отзивчив по телефона когато имам нужда да му се обадя, но пък явно не успя да налучка точните хо л-ва. Така че...

# 156
имам въпрос към всички, които са доволни от хомеопата си -

Вдигал ли си е шинаги телефона, когато ви е нужен? Ако не на първото позвъняване, то поне толкова скоро, че да помогне в овладяването на проблема? 

За Джеджев стана ясно, че не може да се разчита.
За Капинчева от собствен опит - трудно откриваема е и тя
За Елия Костова от нейна пациентка, близка моя позната, знам, че също не винаги вдига импулсния си телефон.

За другите незнам!
Кажете ми МОЛЯ - на кой хомеопат в крайна сметка мога да разчитам?
Хомеопат не  в смисъла на търговец, а на ЛЕКАР ...

# 157
  • Варна
Моят го вдига винаги. Помогна дори за баща ми по телефона, когато бе получил алергична реакция от антиобиотици след лечение във Военна болница. Продиктува ми препаратите по тел и овладяхме положението, което беше МНОГО зле.
За д-р Петър Лазаров говоря. От така наречените боаронци.

# 158
# 159

Бъркам ли нещо?
ти си по-запозната ... не е ли такъв? Wink

# 160
д-р Хаджиева го вдига. Ако е заета те отхвърля и когато в свободна след 10 мин. напр. ти звтни тя.  Peace
Старае се да откликва на всички. Когато и се обадиш, веднага се сеща коя си и какво ти е изписала и какъв е случая.

# 161
ходих при д-р Хадвиева още когато Ив беше бебе.
Незнам защо, но някак не спечели доверието ми тази жена...
Пак ли да ч пробвам?
Хм... казват, че избора на хомеопат е много деликатна работа и ако един е много доволен от лекаря си, то друг може яко да го оплюе

Та къде казвате е сега кабинета на Хадвиева и какви са и цените?
Наистина ми трябша човек вдигащ телефона си.
Още прохождам ш хомеопатията и не мога да си позволя да лекувам детето си сама...

# 162
Сама ??????
Кабинета и се намира до Ботевата градина.
Телефона и някъде назад в темата.
Аз съм пробвала само при Костова и Хаджиева. Раликата е голяма, но всеки сам преценява за себе си.
Ако си била при Хаджиева то тя няма да ви прави първично интервю и ще си спестиш 60 лв. Направо ще ви назначи лечение.
около 20 преглед и хомеопатични.

# 163
  • Варна
А може ли някой да сподели впечатления от Хаджолян !  Цени , отзивчива ли е , вдига ли си телефона ? За момента се колебая между нея и Капинчева !

# 164
За Джеджев стана ясно, че не може да се разчита.
Засега от 2 обаждания, при първото не ми вдигна, но ми звънна след 1 минута, а при второто (днес) ми вдигна веднага, въпреки че беше в София. Лошата новина при мен май е, че не е улучил точното хо л-во, защото 10-ти ден няма никакъв ефект и каза че ще трябва да го сменяме.  Cry

Общи условия

Активация на акаунт