вашият класически хомеопат във Варна

• 250 819
  • 943
  •   1
Отговори
# 195
Аз малко влизам в ролята на негов адвокат без въобще да ми е помогнал до момента, но пък все още вярвам че ще се получи. Мисля за да повтори същото лекарство, явно е имал достатъчно основания за да смята че това е точното конституционно лекарство. Колко време мина от 2-я прием че се отказа!? Уж мисля че аз съм доста припрян, а като гледам съм един от най-търпеливите. Като цяло нямам и особен избор, освен гореспоменатият Костадинов.

# 196
  • Varna
Леченито вече е над месец, но резулат няма.И двата пъти малката е пила лекарството по 3 дни и после се чакало.Но в момента докато чакаме вместо кашлицата да спре, тя пак се увеличава.Вече са минали три седмици след втория прием.

Diplodon  заедно сме ходили за пръв път при Джеджев по спомен от форума, така че лечението е започнало заедно с вашето, но става въпрос за дете и аз не мога да я чакам тя да се спука от кашлене докато някое лекарство подейства.

# 197
  • Варна
Отчайвам се като чета какви са цените на първичен и вторичен преглед, и какви са резултатите!
Разбира се, че винаги има доволни и недоволни, но аз един път вече съм разочарована от друг класически хомеопат и много се опасявам да не се случи същото.

# 198
Парите за мен са нищо ако постигна желаният резултат. Алтернативата ми е антидепресанти, с които нямам никакво намерение да се тъпча. Упорит съм и съм убеден че ще постигна това което искам, макар всеки ден да се питам кога най-после ще се получи. Ще е хубаво да споменеш разочарованията ти от кого са, в случай че ми се наложи да сменя хомеопата, което уж не възнамерявам да правя.

Gabonchi, не знам дали решението ти е правилно, а и ти няма да разбереш щом си се отказала. Дано намериш хомеопат, който да ви помогне. Аз лично пак казвам, съдейки че е повторил лекарството, това означава да е бил убеден че то е правилното. Иначе няма логика да го дава пак. При мен се смениха 4 лекарства и си мисля че сега при следващия преглед решението ще е да се повтори 1 от тези 4 отново, защото от толкова много четене си мисля че няма как правилното да не е 1 от тях. 

# 199
  • Варна
Имам въпрос: - Откъде мога да си купя хом.лекарства с разреждане 200, освен кабинета в поликлиника Младост?

# 200
Имам въпрос: - Откъде мога да си купя хом.лекарства с разреждане 200, освен кабинета в поликлиника Младост?
от никъде. Някои хомеопати разполагат с лекарствата, но за нуждите на своите си пациенти. Какво лекарство ти трябва?

# 201
При Джеджев ни отне време да свикнем и да започнем да общуваме на един език, но пък търпението даде своя резултат и сме доста доволни. Винаги ми е вдигал или ми е звънял обратно. Пребори и сериозен алергичен проблем при мъжа ми. Оставам с впечатлението, че ако някой е приет в болница, по-скоро си мисли, че може пациента да не желае да продължи хомеопатичното лечение и не настоява. Оставя човек сам да си прецени как желае да постъпи. Ние уточнихме, че държим да не прекъсваме и от там нататък всичко е ок.  Peace

# 202
  • Варна
от никъде. Някои хомеопати разполагат с лекарствата, но за нуждите на своите си пациенти. Какво лекарство ти трябва?

Трябва ми Sulfur 200. Знам, че по-големите разреждания ги продават в кабинета на д-р Костадинов в Младост, но ми е далече. Имало някакъв кабинет около (под) Образцов дом, някой да знае нещо?

# 203

Трябва ми Sulfur 200. Знам, че по-големите разреждания ги продават в кабинета на д-р Костадинов в Младост, но ми е далече. Имало някакъв кабинет около (под) Образцов дом, някой да знае нещо?

Az имам на капки, но да ти кажа честно, аз не бих рискувала от непознати да взема хомеопатично лекарство:-)
Хомеопатът, който ти го предписа не ти ли каза откъде да го купиш?
И все пак- ако не намериш, пиши ми на лични, ще ти дам

# 204
При Джеджев ни отне време да свикнем и да започнем да общуваме на един език, но пък търпението даде своя резултат и сме доста доволни. Винаги ми е вдигал или ми е звънял обратно. Пребори и сериозен алергичен проблем при мъжа ми. Оставам с впечатлението, че ако някой е приет в болница, по-скоро си мисли, че може пациента да не желае да продължи хомеопатичното лечение и не настоява. Оставя човек сам да си прецени как желае да постъпи. Ние уточнихме, че държим да не прекъсваме и от там нататък всичко е ок.  Peace
Хубаво е да се чуе това, но ще е хубаво и да споделиш нещата които сте излекували. Иначе аз продължавам с упоритостта си заедно с него да стигна до желаният резултат, но бая се закучиха нещата Sad

Последно, има ли откъде във Варна да се купят високи потенции, че и мен ме заинтригува този въпрос. Аз говоря дори за потенции 1М.

# 205
Аз купувам от София  Peace
За мен и децата стандартните неща като вируси, ангини и т.н. А при мъжа ми имаше тежко състояние, което не можеха да определят какво точно е. Чудеха се вече дали не е астма или е нещо друго, искаха да го взимат в болница, дишаше трудно и не можеше да спре да кашля, до задушаване. Консултира се с какви ли не специалисти и всички вдигаха рамене. Финално се обърнахме към Джеджев, смени няколко хомеопатични. След някои от тях се отключиха нови симптоми и може би са били стъпки към избора на правилното хомеопатично. Последното, което взе вечерта, след няколко часа кашлицата рязко намаля, а беше потенция 9. Спа цяла нощ при все, че седмици наред не можеше да спи изобщо. Приема го още няколко дни и кашлицата напълно изчезна. Надявам се да успее да помогне и на вас   bouquet

# 206
Изчетох всичко,защото минахме през 2 хомеопата-Ева Христова и Елия Костова.Няма резултат.
Препоръчаха ми Джеджев,но като чета  Thinking

# 207
Препоръчаха ми Джеджев,но като чета  Thinking
И какво!? Аз не видях човек който да не е доволен. Дори и аз, на който все още не е помогнал, съм доволен до момента, защото знам че моят случай е доста сложен и не съм очаквал чудеса, макар да се надявах на по-бързо положително развитие.

# 208
dipkodon, завидна е самоотвержеността,  с която браниш Джеджев!

# 209
clover, ти какво точно очакваше да прочетеш в темата. Да не забравяме, че хомеопатите избират измежду 2000 лекарства и лекуват човека, а не болестта му.
Аз мога да разбера защо диплодон пише така. Джеджев изслушва толкова внимателно, че оставаш с усещането, че си някакъв специален изследователски интерес за науката едва ли не. Само от начина по който си провежда интервюто разбираш, че това е класическата хомеопатия. Преди година излекува детето ми от АД с еднократен прием на лекарство. Малко след това бяхме там с оплакването, че не спи добре, нямаше подобрение. Миналата седмица бяхме пак там, само с оплаквания от емоционалното състояние на детето. От минути след приема на гранулката не можем да си го познаем и по три пъти на ден си казваме "Това дете не е нашето.".
Малко ми е грозно това "замеряне" с успешни/неуспешни истории. Съжалявам, че и аз участвам в него, но така или иначе бях толкова щастлива от последната визита, че исках да си го напиша в някоя от темите, без да говоря за конкретния лекар, само за да дам кураж на майките да търсят хомеопатията, ако чувстват, че децата им не са в добра емоционална кондиция.

Общи условия

Активация на акаунт