Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Предлагат ли се курсове по човек и общество в НГДЕК?
Как мога да намеря информация за текущия преподавателски състав в НГДЕК?
Какви са шансовете за кандидатстване на дете, което не е посещавало НГДЕК от 5-ти до 7-ми клас?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Предлагат ли се курсове по човек и общество в НГДЕК?
-
Как мога да намеря информация за текущия преподавателски състав в НГДЕК?
-
Какви са шансовете за кандидатстване на дете, което не е посещавало НГДЕК от 5-ти до 7-ми клас?
Въпреки че кандидатстването на дете, което не е посещавало НГДЕК от 5-ти до 7-ми клас, може да представлява предизвикателство, шансовете му за прием могат да бъдат подобрени чрез демонстриране на силен интерес към историята. Това може да стане чрез участие в свързани извънкласни дейности или подчертаване на тази страст в есето за кандидатстване.
-
Как се отнасят учителите към учениците в 5 клас в НГДЕК?
-
Какво е нивото на владеене на съвременните езици в НГДЕК?
). Прави са подозрителните да мислят, че е шантаж. Чист натиск към евентуално ново ръководство и към министерството. Защото тези молби са си там и са подадени. Сроковете на предизвестията текат. Ако това ръководство бъде сменено, новото не може да направи нищо по въпроса към момента, когато тези предизвестия ще изтекат, ако не бъдат оттеглени от подателите им 🙂 Готино, нали?