Сладкиш "Крем карамел"-стъпка по стъпка

• 76 653
  • 274
  •   1
Отговори
# 195
  • под тепетата
vnd,  smile3501
 Справила си се блестящо! Остава и да почерпиш  Wink В тая жега между твоя сладкиш и секс, познай кое бих избрала  Joy  а ако си приготвила и топка сладолед... Mr. Green

# 196
  • Някъде на път....
bilqna_69, и все пак - кое би избрала.......топка сладолед....... Wink

# 197
  • София
Мерси момичета,аз няма да избирам: и трите ...с топкака сладолед Twisted Evil

# 198
  • под тепетата
ай, ша съ прежаля, отивам в отбора на vnd  Mr. Green

# 199
  • Бг-мама
И тук да се разпиша :
Няма шупли ,но на височина крема не го докарах  Rolling Eyes

и разрез

# 200
# 201
още утре ще го спретна Peace

# 202
  • София
Отдавна му се канех и днес го направих. Сега го чакам да изстине. Ухае прекрасно, ммм...
Но не ми е ясно - като го сложа в хладилника да стяга трябва ли да е обърнат?  newsm78

# 203
Ами аz го обръЩам винаги преди да го сложа в хладилника.

# 204
  • София/Сливен
По рецептата  трябва да е изстинал преди да се обърне, иначе карамела си остава залепен за тавата, а иначе се разтопява и се излива върху сладкиша като го обръщаш. Изстива добре, обръщаш и после слагаш пак в хладилника.

# 205
  • Кърджали
Направих сладкиша!Стана много хубав.Но използвах 4 яйца и 4 чаени чаши прясно мляко.Пекох го на 180 градуса 1 час.Обърнах го още докато беше топъл.Красота!!!
Поздравления за хубавата рецепта! Hug

# 206
  • София

Много благодаря за рецептата. Малката от сутринта повтаря "торта, торта" и едва ме остави да снимам.
 Крема го направих с 3 яйца и 3 ч.ч. прясно мляко.
Пекох на 180*С на долно греене с вентилатор около час.

# 207
този сладкиш изглежда прекрастно.4етох,облизвах се и сега смятам да запрятам рькави и да започвам приготовленията,НО и идея си нямам как да я карамелизирам тая захар.пробвах ведньж(ябьлковият сладкиш на Лео),и резултата бе пьлен провал,до приготвянето на сладкиша дори и не се стигна.та моля някоя мама да ми убесни подробно като на индианец,че като се сетя за предният ми опит Sickи направо .... Embarassed Rolling Eyesблагодаря предварително

# 208
Ами слагаШ zахарта в някакъв съд на котлона, може и да е малка тенджерка и чакаШ да се раzтопи(става течна и кафява) АЗ понякога капвам и няколко капки вода. Това е. После бърzо иzсипваШ в тавата, преди да се е втвърдила пак. Успех и дано да стане. Супер е сладкиШа.  Peace

# 209
благодаря ти за бьрзият отговор  Hug  bouquet.сега започвам да приготвям сладкиша.
а сега ако някои ми каже и колко ч.л. е "едно пакетче бакплувер на Dr...."ще сьм му много благодарна Embarassed Embarassed Embarassed Hug
П.С.вече ме досрамя от глупавите ми вьпроси благодаря  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт