Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви термини се използват в темата?
Какви съвети бяха дадени относно усещането за течение и изтичане на околоплодна вода?
Какви са мненията относно участието в зимна ваканция по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви термини се използват в темата?
-
Какви съвети бяха дадени относно усещането за течение и изтичане на околоплодна вода?
Участниците споделиха своя опит и съвети относно усещането за течение и изтичане на околоплодна вода. Те обсъдиха възможни причини, като уринарна инконтиненция по време на бременност, вагинално течение и значението на консултацията с лекар. Освен това бяха дадени препоръки за консултиране с неонаталог/педиатър при възникване на въпроси относно преждевременно раждане и приемането на инжекции за дробове.
-
Какви са мненията относно участието в зимна ваканция по време на бременност?
-
Какви съвети бяха дадени за справяне със стягането по време на бременност?
-
Какво е дексаметазон и за какво се използва?
Сега най-важната ми задача е да си довърша голямото преподреждане вкъщи. Искам да се отърва от всички ненужни вещи и да направя място за бебешките неща 😉
Как сте в отношенията с родителите на половинката си ? Мен много ме дразнят, не че правят кой знае какво, ама много досаждат и едвам ги търпя на моменти особено майка му, нервя се че ММ ги търпи и не им прави забележки. Направо тръпки ме побиват щом сега е така, как ще е след раждането. От сега майка му се гласи да и оставяме бебето едва ли не още след раждането, а да не говорим, че се гласи и да идва в нас да стои първите седмици/ месеци ( понеже те са в друг град) Честно казано в тези вирусни времена изобщо не искам никой дори на изписването камо ли после на главата ми вкъщи... не знам как ще се разправям, но ако ММ не им каже аз ще го направя директно
Аз не съм особено търпелив човек, премълчавам до едно време после вече избухвам. Не обичам да ми се месят, а мисълта, че ще ми се налага за бебето ме вбесява и няма как да стане. Страх ме, да не започнем да се караме с ММ заради тях, защото той е малко на принципа, че щом са му родители, ще трябва да се съобразява с тях винаги и за всичко... Това винаги ме е дразнело. Живеем си отделно и всичко си постигаме сами, за това няма да позволя да ми идват в къщата все едно са си в тях, когато си пожелаят