Термин март 2023 💙♥️ - тема 6

• 41 824
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
Аз пък се разчувствах сега, защото моя мъж никога не ми е пипал корема от както съм бременна... дори не го е виждал на живо... замина когато бях в 3 месец и дори не знам дали ще ме свари бременна ... нищо не разбра от това жената ти да е бременна, да гали корема и да говори на бебето Disappointed Гледа само снимки... ужасно е
Много съжалявам, че така ти подействах. Извинявай! Не беше това целта и хич не съобразих. Дано да се върне за раждането и да получите възможност да не се разделяте повече! Hug
 Имай предвид, че наистина повечето мъже не осъзнават нищо преди да се роди бебето, както Моника е написала. Това понякога също е мега натоварващо и дразнещо. Моя също е от тях и за 7 месеца има само 2 такива случая на умиление. През другото време само се дразня, че сякаш не му пука.

Точно, все едно не се случва.

# 91
Здравейте,
Моята късна е на 17ти януари. След НГ ще финализирам избора на болница за раждането. В момента съм свела списъка до три в София (следя се в Бургас, защото забременяването съвпадна с плановете ни да се преместим там от лятото до пролетта). Та след средата на януари се връщаме в София да се приготвяме за бебочето.
Моят мъж има деца от предходен брак и някак си съм възприела от началото мисълта, че няма да се вълнува толкова, колкото аз, но и аз съм чувала от други, каквото вие споделяте - че докато са в корема много не ги вълнуват. Важното е като се появят 🐣
Днес за пръв път имам цял ден болки много ниско долу, почти дори под пикочния мехур имам чувството, но днес ми беше регулярен преглед и казаха, че няма нищо притеснително и просто не обръщам внимание 😳
За болката в крака горе в самия край, за която и други споделиха, пак каза Др, че е нормално като се натоваря заради всички размествания, които се случват. Чудя се по какво да се ориентираме дали сме в нормата или има риск да става въпрос за тромбозата… Все трябва да има някакви съпътстващи симптоми освен просто болката…

# 92
Здравейте момичета присъединявам се и аз към темата моят термин е 15 март 2023. И имам и въпрос. Днес си поръчах едни серуми за коса и към 8-9 вечерта си напръсках малко от тях по скалпа и цяла вечер ме гони безсъние. И към 4.30 сутринта бебчо стана много активен и започна много да рита и за дълго време. Може ли да е от серумите за коса и дали е опасно ?

# 93
И при мен е така, сякаш не осъзнава напълно. Много сме се отчуждили, не знам дали е от липсата на интимност. Изобщо не ме прегръща, няма глезене
нищо. Плаша се да не продължи така и след раждането. Не знам защо, може и да е стресиран. Sad Но общо взето се чувствам самотно през цялото време, макар и с него. Потънал е в свой свят. Ходи на работа, изпълнява си задачи, ако имаме общи и това е. Без емоции.
Аз пък се разчувствах сега, защото моя мъж никога не ми е пипал корема от както съм бременна... дори не го е виждал на живо... замина когато бях в 3 месец и дори не знам дали ще ме свари бременна ... нищо не разбра от това жената ти да е бременна, да гали корема и да говори на бебето Disappointed Гледа само снимки... ужасно е
Много съжалявам, че така ти подействах. Извинявай! Не беше това целта и хич не съобразих. Дано да се върне за раждането и да получите възможност да не се разделяте повече! Hug
 Имай предвид, че наистина повечето мъже не осъзнават нищо преди да се роди бебето, както Моника е написала. Това понякога също е мега натоварващо и дразнещо. Моя също е от тях и за 7 месеца има само 2 такива случая на умиление. През другото време само се дразня, че сякаш не му пука.

# 94
Все едно аз съм го писала.. При нас е по същият начин😕 надявам се да е период, ние през цялата ни връзка не сме се карали толкова много.. колкото за тези месеци😕🙏
И при мен е така, сякаш не осъзнава напълно. Много сме се отчуждили, не знам дали е от липсата на интимност. Изобщо не ме прегръща, няма глезене
нищо. Плаша се да не продължи така и след раждането. Не знам защо, може и да е стресиран. Sad Но общо взето се чувствам самотно през цялото време, макар и с него. Потънал е в свой свят. Ходи на работа, изпълнява си задачи, ако имаме общи и това е. Без емоции.

# 95
Добро утро! Гледам, че май съм отворила кутията на Пандора. Момичета не се вживявайте толкова. В момента и ние си живеем в наш свят. На тях колкото и да им се иска няма как да усетят цялата емоция, която се е стоварила върху нас, а и сме мега емоционални под влияние на хормоните. Не знам за вас, но аз мога да се разплача буквално от нищото.
 Cat_woman123, защо губите интимност? Поговорете! Може да се  страхува да не ти навреди по някакъв начин. Дори и да ви е забранено да правите секс, нищо не првчи да се гушкате от време на време. Ако той не поема инициативата, опитай ти. Не е изключено да се страхува Hug
  Сигурна съм, че всички те ще са страхотни бащи! Просто новината ще ги удари като голем чук, когато хванат малкото човече в ръце. Heart

# 96
От опита ми с първото дете, мъжете по- бавно стават бащи от жените. Може би, защото ние усещаме бебето, имаме връзка с него от зачеването, докато те са някак си външни и тепърва започват да градят връзката след раждането. Но повечето мъже на мои приятешки, даже всичките, са прекрасни бащи. Важно е какви очаквания имаме, защото разочарованията идват от неизпълнени очаквания. Забелязах, че има три вида отношения след раждането на първо дете - някои двойки стават още по-близки, някои се карат една-две години, но се нагаждат и го преодоляват, а трети просто разбират, че не са един за друг и се разделят. Моята статистика показва, че вторият тип са най-често дрещани. И няма нищо чудно или лошо в това, важното е, хората да преодолеят трудностите заедно Simple Smile

# 97
  • Варна
Всички ще се прекрасни бащи и бързо ще станат любящи щом си видят сладките бебенца Two Hearts
На вас в коя седмица ще ви е късната ФМ ? Моята ще е на 12.01 в 31 г.с ще съм.

# 98
Здравейте дами,

Сега се връщам от консултация, трябваше да е вчера, но се наложи да сменя часа.
Бях обещала да пиша след това и да кажа какво се случва с "воднистото течение".
Лекарят каза, че няма нарушение на околоплодния мехур и всичко изглежда добре.
Пусна направление за стерилна урина отново (за да видим дали се е изчистила след монуреала).
Искаше сега, ако ми е мокро за мое успокоение да капне някакъв разтвор, който ако посинее има изтичане на води, ако ли не - няма, но уви точно сега нямаше какво да се провери..
Разбрахме се, ако отново се засили и ме притесни да му се обадя и да отида да проверим, но той ме увери, че бебето и мехура са добре и да не се притеснявам, било нормално да има секрет макар и по-воднист, стига той да няма неприятна миризма и да не е придружен с болки.

Вече до момента съм + 10 кг 😑
Като се кача на кантар се депресирам 😁
Но аз съм висока 170 см и реално за момента поне тези 75 кг не ме правят дебела 😁
С първата бременност бях изключително слаба - забременях 51 кг и качих цели 18...надявям се сега да се спра максимум на 15, но да видим.

При вас как е?
Колко качвате, че като гледам имаше дами с 1-2 кг отгоре само, което още повече ме кара да се депресирам, че пълнея така...

Е това е - похвалих се от прегледа и същевременно се оплаках от кг 😁

Следващ преглед - късна фетална морфология на 18.01.23 г.
Женска консултация на 23.01.23 г.

Хубав и усмихнат макар и мразовит ден ☺️

# 99
Здравейте мамита! Честит празник! Нали знаете днес не се работи! Бъдете спокойни и усмихнати, за да ни върви така новата година! Последната фетална на мен ми е на 20.01,ще съм в 30 седмица. Иначе нашия татко незнам доколко осъзнава какво се случва. По принцип много си говорим за бебо, няма как да го забрави 😀, когато е вкъщи и ритка силно го викам да погали и да усети, тогава гледа стреснато и пита ама не те ли боли😂. Иначе е доста зает, а аз стоя вкъщи и понякога ми е скучно и чак се сърдя, ама после се усещам, че просто няма как да съм залепена за него и сега е такъв момента. Най - важното е бебетата ни да са добре, да се родят здравички и после татковците ще наваксат 😀
 Аз съм вече качила 11 кг, струва ми се невероятно, но аз бях доста слаба - 42 кг. И сега пак не ми личи много, само коремче.

# 100
Аз съм качила 9кг,хапвам си всичко ,но ям много салати и вече усещам,че корема ми бързо се напълва и ми става тежко,така че съм намалила количествата.

# 101
Моята късна ФМ ще е на 06.011., точнов 30+1 ще бъда. Лекарката каза, че няма нужда, но аз държа да отида, че таткото само тя го пуска Kissing Face
 Nicolee.smoletsova до колкото си спомням с теб сме с термин 16.03., ако не се лъжа.
 Иначе си записах и час при следящия АГ за 29.12., че да ми е спокойно посрещането на НГ.
 Аз до сега съм +10кг и мисля, че през последните 2 седмици не съм качила, но ще видим какво ще каже кантара на док Grin

# 102
  • Варна
Моята късна ФМ ще е на 06.011., точнов 30+1 ще бъда. Лекарката каза, че няма нужда, но аз държа да отида, че таткото само тя го пуска Kissing Face
 Nicolee.smoletsova до колкото си спомням с теб сме с термин 16.03., ако не се лъжа.
 Иначе си записах и час при следящия АГ за 29.12., че да ми е спокойно посрещането на НГ.
 Аз до сега съм +10кг и мисля, че през последните 2 седмици не съм качила, но ще видим какво ще каже кантара на док Grin
Моят е 17.03
Аз съм качила само 3 кг, въпреки че и аз съм много слаба 45 кг- имам само коремче и оформено дупе Grin
Упс моя грешка 3 Laughing

Последна редакция: вт, 20 дек 2022, 10:56 от Nicolee.smoletsova

# 103
  • В твоето съзнание...
Ние с моя мъж сме намалили караниците, но това е защото аз му спестявам много неща, защото не искам да се нервирам Grinning
Че не разбира какво става, не разбира... не виждам особен интерес, но и аз си казвам, че е нормално. Попринцип се разбира чудесно с деца и смятам, че ще бъде чудесен татко, веднъж щом се появи момъкът.
И мен понякога ме е яд, че никакъв интерес не проявява, ама истината е, че имаме някакви изградени представи от Инстаграм и телевизията, които са доста нереалистични Grinning

MonikaD, ще съм ти благодарна ако споделиш после какво ти е отговорила Мирчева за записите.
АГ ми каза, да си запиша час за късна фетална между 09.01 и 13.01, когато ще съм в 29+3 приблизително, но доктор Игнатов при, когото ходя няма часове за този период, мисля че е в отпуск и има възможност чак за 24.01, когато ще съм около 31г.с. За сега съм си записала при него час, единствената драма е, че ще ми стане повече от месец без преглед, което не мога да реша дали ме притеснява Grinning В краен случай ще ида при моят си АГ и после на късна фетална, вместо както се разбрахме първо феталната и после при него.

Аз съм 7кг нагоре, не се чувствам напълняла на други места, освен корема... но аз ям всякакви простотии. Не ям много храна като количество, ни просто е некачествена и е време да го поправя, но не ми изглежда реалистично да се случи това преди или по време на празниците Grinning

Напоследък ми е много трудно да се съсредоточа и да работя... само колички и креватчета са ми в главата. Вероятно не е лошо вече да си изчистя концепциите и да напазаруваме, защото иначе не знам как ще си изкарам последните месеци на работа.

Lucie_, Irna, как сте, има ли нещо ново при вас?

# 104
Ние с моя мъж сме намалили караниците, но това е защото аз му спестявам много неща, защото не искам да се нервирам Grinning
Че не разбира какво става, не разбира... не виждам особен интерес, но и аз си казвам, че е нормално. Попринцип се разбира чудесно с деца и смятам, че ще бъде чудесен татко, веднъж щом се появи момъкът.
И мен понякога ме е яд, че никакъв интерес не проявява, ама истината е, че имаме някакви изградени представи от Инстаграм и телевизията, които са доста нереалистични Grinning

MonikaD, ще съм ти благодарна ако споделиш после какво ти е отговорила Мирчева за записите.
АГ ми каза, да си запиша час за късна фетална между 09.01 и 13.01, когато ще съм в 29+3 приблизително, но доктор Игнатов при, когото ходя няма часове за този период, мисля че е в отпуск и има възможност чак за 24.01, когато ще съм около 31г.с. За сега съм си записала при него час, единствената драма е, че ще ми стане повече от месец без преглед, което не мога да реша дали ме притеснява Grinning В краен случай ще ида при моят си АГ и после на късна фетална, вместо както се разбрахме първо феталната и после при него.

Аз съм 7кг нагоре, не се чувствам напълняла на други места, освен корема... но аз ям всякакви простотии. Не ям много храна като количество, ни просто е некачествена и е време да го поправя, но не ми изглежда реалистично да се случи това преди или по време на празниците Grinning

Напоследък ми е много трудно да се съсредоточа и да работя... само колички и креватчета са ми в главата. Вероятно не е лошо вече да си изчистя концепциите и да напазаруваме, защото иначе не знам как ще си изкарам последните месеци на работа.

Lucie_, Irna, как сте, има ли нещо ново при вас?
Когато кажа на милото дай си ръката да усетиш и бебето спира 😀😀 викам виждаш ли срамежливо е като теб хехехе .Но според мен шоуто ще започне щом ги види и прегърне, 🥰🥰 иначе само му надувам главата ама милия ме търпи хехехе . Аз все още съм 70- ни нагоре -ни надолу , да ви кажа радвам се ,че ако кача много ще се търкалям иначе само на корем съм пораснал и даже по едно време ми беше изчезнало дупето след една настинка ,но се завърна хехехе. Не знам как ще ви прозвучи ,но аз от малка съм злояда и не ям полове и зеленчуци и салатите ги гледам на снимки  само 😀😀😀

Общи условия

Активация на акаунт