Термин март 2023 💙♥️ - тема 6

• 41 816
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
  • В твоето съзнание...
Ох Луси, може ли да те питам относно тази изофикс система, понеже и нашата кола има такава възможност ама изобщо не сме наясно какво и що. Нещо допълнително ли се купува и слага, как точно се закрепва ииии всичко.

Мрв, изофикс система, ще рече, че столчето вместо да се завърже директно с коланите, може да се монтира така наречената изофикс база, която се води, че дава допълнителна сигурност и евентуално функционалност (въртене на 180 градуса, например). Слагам линк към произволна база, за да видиш как изглежда - цък. В линка който е дала Люси, е комплект база и столче (кошничка). Често базата се продава отделно, но има и понякога и комплекти. Давам ти линк и към един комплект на случаен принцип, че се зарових да търся в БГ това, което Люси показа.
Комплект столче + база

В случая към базата, която върви с това столче от комплекта, може мисля да се закача и ей тази кошница и така ще ползваш една база с две различни столчета. Ако искаш пиши на лично, ако не е ясно Simple Smile

# 76
Танюша @, ти да ни видиш с ММ ( на 40 и 45 сме все пак) как се просълзяваме - нормално е , важното е че е от хубава емоция Heart

Mrvv - реално исофикс-а са тези " щипки" ( закопчалки) на столчето или основата, които се щракват в съответната щипка, която е вградена в седалката на колата, като така столчето за кола ( или основата за столчето) е много по-стабилно прикрепен ( малко като тези окачвачи за телевизор за стена - доста са стабилни, за да понесат тежестта )
Захващането с колани на столчето към седалката на колата, само по себе си не е небезопасно, прости изофикс-а е по-стабилен.
Ние до БГ смятаме с кола да ходим, живот и здраве на лято, ММ е холандец ( нидерландец по ново му 😁) - и постоянно обикаляме и там,  и като цяло сме сраснати с колите - та за това го сложихме като приоритет.

# 77
Танюша @, ти да ни видиш с ММ ( на 40 и 45 сме все пак) как се просълзяваме - нормално е , важното е че е от хубава емоция Heart

Mrvv - реално исофикс-а са тези " щипки" ( закопчалки) на столчето или основата, които се щракват в съответната щипка, която е вградена в седалката на колата, като така столчето за кола ( или основата за столчето) е много по-стабилно прикрепен ( малко като тези окачвачи за телевизор за стена - доста са стабилни, за да понесат тежестта )
Захващането с колани на столчето към седалката на колата, само по себе си не е небезопасно, прости изофикс-а е по-стабилен.
Ние до БГ смятаме с кола да ходим, живот и здраве на лято, ММ е холандец ( нидерландец по ново му 😁) - и постоянно обикаляме и там,  и като цяло сме сраснати с колите - та за това го сложихме като приоритет.

❤️❤️❤️ сладуриии . Ние сме и двамата на по 27 и даже по едно време се бяхме притеснили защо не ни се получава ...слава на Бога и това стана

# 78
Страхотни сте момичета, благодаря ви 🤗
Със сигурност и ние ще се насочим към тази система, доста по стабилно изглежда от това връзване с колани, но стига наистина колата да ти го позволява.

# 79
  • В твоето съзнание...
Със сигурност и ние ще се насочим към тази система, доста по стабилно изглежда от това връзване с колани, но стига наистина колата да ти го позволява.

Със сигурност ако имаш възможност и колата го поддъжра е по-добрата опция. И аз държа да вземем с изофикс, и заради сигурност а и ми изглежда доста по-удобно да може да врътнеш стола към теб, да наместиш детето и псоле да го завартиш обратно. (вмятам, че не всяка изофикс база гарантира това въртене, това си е до модел на столче+база).

Докато ти пишех одеве забравих да благодаря на Люси за насоката. Много добре изглеждат модулните системи на Бритакс и са с добри показатели. Само че май няма да може кошничката да се ползва с количката, която съм набелязала или с тази която евентуално бих могла да взема назаем. Май като ми кажат дали ще ми я дават назаем, ще преценявам и за столчето допълнително... но поне видях сега, че в Дундьо има богат избор на столчета Бритакс и мога да ида там да ги поразпитам.

Моят мъж имам чувството, че не се вълнува много, ама той си е такъв и не показва... на феталната морфология се беше разтреперал и така се беше шашнал...
В този ред на мисли някой дали е бил на фетална във Вита при д-р Мирчева и дали знае тя дали прави такива клпичета, за които някой беше споменал?
Моят доктор за фетални ще бъде в отпуск, когато ми се пада късната и се чудя дали да го изчакам две седмици, за да идем с ММ или да ида във Вита, където той не може да ме придружи...
Все си намирам за какво да се чудя... ама нали съм Везна, така ми е отредено Grinning

Последна редакция: пн, 19 дек 2022, 17:09 от march23

# 80
Танюша @ аз си купих едно комплектче дрешки, които се чудя дали да не използвам за изписванеро и с тях осъзнах колко малко човече се очаква да се появи Heart Eyes От време на време си ги вадя да се подсвщам и чак се плаша Bowtie
 March23Аз снощи като си легнах и нещо се разстроих, понеже няма да прекараме празниците така, както на мен ми се искаше и се разплаках. Съоответно бебо също се разстрои и започна яко да се върти и да рита, а ММ се събуди. Като се поуспокоих му сложих ръката на корема и той стоя така, докато съм заспала. Сутринта беше мега ентусиазиран, понеже и друг път го е пипал, ама ритне веднъж и се скрие, а сега беше много време.та така де исках да кажа, че те мъжете просто още не проумяват какво се случва съвсем и е хубаво да им даваме такива емоции, за да могат да се вкарат и те във филма. Иначе няма как, ние си имаме нашите усещания, а за тях е някак си на фантазия работата все още. Особено пък сега и като не ги пускат на прегледи с нас. На втората фетална влезна с мен и беше по същия начин. Голяма емоция го тресна.

# 81

Със сигурност ако имаш възможност и колата го поддъжра е по-добрата опция. И аз държа да вземем с изофикс, и заради сигурност а и ми изглежда доста по-удобно да може да врътнеш стола към теб, да наместиш детето и псоле да го завартиш обратно. (вмятам, че не всяка изофикс база гарантира това въртене, това си е до модел на столче+база).

Докато ти пишех одеве забравих да благодаря на Люси за насоката. Много добре изглеждат модулните системи на Бритакс и са с добри показатели. Само че май няма да може кошничката да се ползва с количката, която съм набелязала или с тази която евентуално бих могла да взема назаем. Май като ми кажат дали ще ми я дават назаем, ще преценявам и за столчето допълнително... но поне видях сега, че в Дундьо има богат избор на столчета Бритакс и мога да ида там да ги поразпитам.

Моят мъж имам чувството, че не се вълнува много, ама той си е такъв и не показва... на феталната морфология се беше разтреперал и така се беше шашнал...
В този ред на мисли някой дали е бил на фетална във Вита при д-р Мирчева и дали знае тя дали прави такива клпичета, за които някой беше споменал?
Моят доктор за фетални ще бъде в отпуск, когато ми се пада късната и се чудя дали да го изчакам две седмици, за да идем с ММ или да ида във Вита, където той не може да ме придружи...
Все си намирам за какво да се чудя... ама нали съм Везна, така ми е отредено Grinning

Аз си правя феталните при Мирчева, но не знам дали прави клипчета, защото на първата фетална бебето не се спря и дори снимка не успяхме да направим. Но сега на 22 съм на късна фетална и ще питам. Иначе съм доволна от прегледа при Мирчева.

# 82
  • Варна
Аз пък се разчувствах сега, защото моя мъж никога не ми е пипал корема от както съм бременна... дори не го е виждал на живо... замина когато бях в 3 месец и дори не знам дали ще ме свари бременна ... нищо не разбра от това жената ти да е бременна, да гали корема и да говори на бебето Disappointed Гледа само снимки... ужасно е

# 83
Аз пък се разчувствах сега, защото моя мъж никога не ми е пипал корема от както съм бременна... дори не го е виждал на живо... замина когато бях в 3 месец и дори не знам дали ще ме свари бременна ... нищо не разбра от това жената ти да е бременна, да гали корема и да говори на бебето Disappointed Гледа само снимки... ужасно е
Мога ли да попитам къде заминал Sad моя отсъства две седмици а всякаш е вечност Sad

# 84
  • Варна
Мога ли да попитам къде заминал Sad моя отсъства две седмици а всякаш е вечност Sad
Mоряк е Hug
Замина за 6 месеца

# 85
Mоряк е Hug
Замина за 6 месеца
Милата , не мога да си представя какво ти е , но знам че твоя човек няма ли го -и сърцето ти го няма все едно. Дано Господ пази всички далеч от семействата си заради тая пуста работа!🥰🥰

# 86
  • Варна
Mоряк е Hug
Замина за 6 месеца
Милата , не мога да си представя какво ти е , но знам че твоя човек няма ли го -и сърцето ти го няма все едно. Дано Господ пази всички далеч от семействата си заради тая пуста работа!🥰🥰
Благодаря ти мила Green Heart Много е трудно наистина, особено като виждаш хората около теб как са заедно и щастливи за празниците, как мъжете глезят бременните си жени и галят растящите коремчета... Преди година когато не бях бременна наистина не намирах смисъл, сега бебето ми дава сили и знам, че ще се справим някак си...

# 87
Mоряк е Hug
Замина за 6 месеца
Благодаря ти мила Green Heart Много е трудно наистина, особено като виждаш хората около теб как са заедно и щастливи за празниците, как мъжете глезят бременните си жени и галят растящите коремчета... Преди година когато не бях бременна наистина не намирах смисъл, сега бебето ми дава сили и знам, че ще се справим някак си...
Сигурна съм ,че ще се справиш . Ти си силна ! Аз да ти кажа гледам да не се натъжавам заради бебето ,защото знам ,че и то долавя емоциите ми. И се надявам твоя човек да си намери работа тук и да не се отделя от вас никога вече ! 🙏🥰

# 88
По повод споделеното от вас, моят мъж не осъзнава нещата, преди да се случат. Ето защо и нямам история с галене на корема и кой знае какво глезене. Но като се роди първото ни дете и в момента, в който я видя, той заплака. После плачеше абсолютно всеки ден, в който идваше на свиждане и я гушкаше. Голяма любов. Сега съм бременна с второто ни дете. Преди няколко дни каза, че още не миже да повяева, че съм бременна. А аз пък казах, че съм в седми месец и е хубаво тези дни да повярва Grinning Много ми е интересно този път как ще реагира, като се роди детето. Той е прекрасен, заинтересован и отговорен баща, но преди да види децата.....изобшо не осъзнава какво става.

# 89
Много съжалявам, че така ти подействах. Извинявай! Не беше това целта и хич не съобразих. Дано да се върне за раждането и да получите възможност да не се разделяте повече! Hug
 Имай предвид, че наистина повечето мъже не осъзнават нищо преди да се роди бебето, както Моника е написала. Това понякога също е мега натоварващо и дразнещо. Моя също е от тях и за 7 месеца има само 2 такива случая на умиление. През другото време само се дразня, че сякаш не му пука.

Общи условия

Активация на акаунт