Частни училища - информативно-дискусионна тема - 57

• 58 984
  • 771
  •   1
Отговори
# 330

Не знам какви са дупките, но Златарски ме  сразиха с резултата. При 15 деца клас и такса от 6500 Евро.

Няма какво да те сразяват. Там е същото, като в Увекинд. Облъчват ги за гимназията и хич не се хабят - и деца, и учители.

# 331
Fancy, е то хубаво да ги облъчват, но тук доста знания са изпуснати. В 8 клас с материала от 6 ли ще започнат?

А и доколкото знам вече имат изпит и за вътрешни деца. Той само пи езика ли ще бъде?
Чудя си се Simple Smile

# 332
  • Отвъд алеята зад шкафа

Иззи го няма, защото няма випуск, явил се на НВО 7 клас.

# 333
  • София
Резултати от НВО 7 клас с тенденциите през последните години https://ivandavidov.github.io/nvo/?i7=164,171,172,173,174,175,17 … 4,205,206,207,208
Отдолу може да се филтрира по училища.

# 334
  • София
Тази година са първите седмокласници на Иззи, ще видим как ще се представят.

Е, колко да ги облъчват резутат от под 100 точни общо по двата предмета е меко казано посредствено, пък било то и ей така явили се. 

# 335
Ами до такава степен ги облъчват, че няма смисъл да се пънат и стараят на НВО, че чак родителите си вярват, като обясняват разни небивалици. И всичко е заради гимназията с IB.

# 336
  • Blondeville
Аз нещо не мога да се ориентирам АЕА в Лозен не получават ли и българска диплома, или не? Мисля, че имаха опция и
за двуезично обучение, но не знам под шапката на МОН ли се случва то, или не.

# 337
Аз нещо не мога да се ориентирам АЕА в Лозен не получават ли и българска диплома, или не? Мисля, че имаха опция и
за двуезично обучение, но не знам под шапката на МОН ли се случва то, или не.
Това намирам в сайта им:
American English Academy offers an optional Dual Language Program designed for the specific educational needs of local Bulgarian students. The program meets the requirements of a standard Bulgarian education and it is delivered in cooperation with the Abraham Lincoln Private School, fully licensed by the Bulgarian Ministry of Education. Students of the AEA Dual Language Program receive double certification – in accordance with the American and Bulgarian standards.

# 338
  • Blondeville
Да, и аз това прочетох и си го тълкувам като да получават и бг диплома по лиценз на МОН. Но пък не ги виждам на НВО/ДЗИ май, и се зачудих дали нито едно дете от двуезичната програма няма желание да се яви. Те са от ПУК до 12-и клас мисля в АЕА.

# 339
  • София
Ако техни ученици се явяват на НВО, ще се явяват като ученици на Абрахам Линкълн.

# 340
Ако техни ученици се явяват на НВО, ще се явяват като ученици на Абрахам Линкълн.
Точно - ДЗИ по БЕЛ 2022 -4,07

# 341
  • Blondeville
Много благодаря за разяснението Blush

# 342
blondie_anna, с две дипломи са, децата реално са записани в 2 училища едновременно. На близки детето е там, много са доволни от английската програма, но по българската нивото е много ниско. Сега искат да го местят в друго училище и наваксват сериозно с учител по БЕЛ.

# 343
От какъв зор, ако ще учи висше в чужбина.

# 344
Целят се в АК Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт