Частни училища - информативно-дискусионна тема - 57

• 58 917
  • 771
  •   1
Отговори
# 420
Британика не са ново училище, това е училище Дрита (ребрандирано, така да се каже).

# 421
  • в страната на чудесата
ОФ бе Мецане 😂😂😂

Дрита не е британика, британика купи лиценза заедно с Дрита, смени всичко, вкл стафа и концепцията. Затова имаше няколко вълни напуснали. Британика си е съвсем ново училище. И малко пресилена хвалба с най-добрата сграда. На мен лично повече ми харесва онова на Прокредит банк в Банкя, на върха. Но понеже няма да учи дизайн в 5 клас не го записах там 😂😂😂

# 422
Ново училище, нова голяма сграда и на добро място, нормално е да има както интерес, така и доволни потребители. Все пак и там учат същите деца, каквито учат и в прехваленото, нито в едното са вундеркинди и нагоре, нито в другото олигофрени.
А Банкя не е в София😀

# 423
  • в страната на чудесата
Ами то ако е Нико, разбирам.
Иначе имам близко дете там, има забележки с някои учители и с храната. Но компромисът им стои тъй като няма да го местят. То навсякъде има компромис, въпросът е колко търпим е той. Иначе напълно съгласна с Нот, навсякъде има умни и глупави деца, и даже съвсем равномерно разпределени Simple Smile
Банкя отделен град ли е Simple Smile егаси.

# 424
Купило лиценза, не е вярно това. Купиха Дрита (дружеството), с все персонала, смениха сградата. Много от учителите на Дрита още са там. Директорката е същата.

# 425
  • София
Британика купиха Дрита, но не са Дрита. Много от нешата са сменени и променени и продължават да се променят. До такава степен, че сега училището е в много по-голяма степен НЕ-Дрита.

# 426
Може да направим и друга класация за най-фенси Wink сграда на ЧУ. СГ, Британика, Прокредит и кое от американските?

# 427
  • София
Даже може да се разделят на
Фенси
ОК
Приемливи
Как изобщо може така

# 428
  • София
Може да направим и друга класация за най-фенси Wink сграда на ЧУ. СГ, Британика, Прокредит и кое от американските?
Нарцисистка, на теб да ги разделяме училищата Grinning
Аз не мога да се включа, минавам покрай сградата на Британика, но е назад и не се вижда от пътя. Изобщо не знам как изглежда сградата на ПроКредит училището.

# 429
Като майка на бъдещ първокласник уж обиколих всички ЧУ, но това на Прокредит съм то пропуснала може ли повече инфо за него?

# 430
На първа страница има 98% примерно от ЧУ в София и необходимата ви информация.

# 431
  • Пловдив/София
Като майка на бъдещ първокласник уж обиколих всички ЧУ, но това на Прокредит съм то пропуснала може ли повече инфо за него?
В Банкя е, базата е много УАУ, но родители тук бях споделили, че са имали меко казано странна родителска среща - пазели в тайна голяма част от методите на обучение, кои са учителите и т.н. Разбира се това е ЕЖК, просто не знам дали ще ви излезр с търсачката. Аз след онзи пост (може и от двама различни потребители да бяха) не бих записала дете там, дори да съм от Банкя. Симеон Велики е с по-добри отзиви.

# 432
  • в страната на чудесата
Единственото ценно нещо от Дрита (дружеството) се оказа лиценза 😂😂😂
Иначе нямаше да сменят всичко, даже с риск да загубят клиенти.

# 433
Диляна още си е директор по учебната дейност, учителите са наетите от нея, колко да са сменили всичко Joy

# 434
Симеон Велики са пуснали пълни стипендии за 5 клас.

Общи условия

Активация на акаунт