Частни училища - информативно-дискусионна тема - 57

• 58 823
  • 771
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Поправете ме ако греша, но в някои училища таксата за първи класове е по-ниска от горните, а в други - обратното. Имате ли представа какво води до това противоречие? Става дума за класове, в които детето е целодневно (най-често пук-7ми клас), там, където дължината на учебния ден се променя е разбираемо.

# 616
Няма логика. В някои "старите" клиенти са на стари цени и не ги изравняват с новите. При други ПУК е по-евтин стандартно.

# 617
  • Отвъд алеята зад шкафа
При нас разликата идва от 1 месец повече в периода 4-7 клас, защото учат и юни.

# 618
Здравейте,
Може ли отзиви за Фюжън за по-горните класове? Също се интересувам от Меридиан 22. Ако може по-подробно за нивото на английски.

# 619
  • Отвъд алеята зад шкафа
Тук в темата не пишат родители от тези училища. Пробвайте във фейсбук в групата за училища в София.

# 620
  • в страната на чудесата
Фюжън до кой клас имат ученици?

# 621
Аз знам че са до 7 клас.

# 622
  • Пловдив/София
Здравейте,
Може ли отзиви за Фюжън за по-горните класове? Също се интересувам от Меридиан 22. Ако може по-подробно за нивото на английски.
Аз имах леки колебани за Меридиан, но програмата беше точно като на БШ, таксата също започна да догонва, а базата е пълен ужас, плюс огромен строеж в момента. Може би след години ще се разширят и ще си заслужава, но засега БШ определено ме спечечелиха (а и в горни класове са само класически паралелки).
За Фюжън над ПУК нямам отзиви, но е доста различно учичище от Меридиан, с по-артистична и неакадемична насоченост. Аз съм им фен честно казано, просто не се осмелих и ми бяха далече.

# 623
Здравейте, може ли актуална информация за Петър Берон?

# 624
И да споделя нещо което научих наскоро.
2025/2026 -Увекинд ще се преместят в нова сграда на Околовръстното. Или по-точно според мен е точно Герман.
Зад Порше София Изток -строят затворен комплекс. В него заедно ще бъдат, детска градина, училище и гимназия.

# 625
  • Отвъд алеята зад шкафа
Това е добре, имаха нужда от по-хубава база.

# 626
  • София
Аз знам че са до 7 клас.
Фюжън са основно училище. Имат ПУК - 7 клас, въпреки, че са от 3 години училище, текущата, ако не бъркам им е четвърта учебна година. За прогимназиалните класове и аз нямам много впечатления, въпреки че част от учителите - по изкуства, спорт... водят и на малките. Имали сме досег само до учителя по история на "големите" и децата са очаровани. Води им чудесни часове по ЧО.

# 627
  • София
2025/2026 -Увекинд ще се преместят в нова сграда на Околовръстното. Или по-точно според мен е точно Герман.
Зад Порше София Изток -строят затворен комплекс. В него заедно ще бъдат, детска градина, училище и гимназия.
Резиденшъл Парк Лозен, дето се отказаха да строят училище?

# 628
Резиденшъл Парк Лозен, дето се отказаха да строят училище?
Според мен Lindner - точно зад Порше Изток. Там със сигурност се влиза през Герман и не съм сигурна, че изобщо има връзка с Лозен.
Но малко на Британика ми прилича цялата идея.

# 629
  • Отвъд алеята зад шкафа
Мисля си дали да не сложа анкета в първи пост на новата тема, с училища и въпрос "В кое училище учи детето Ви". Така поне ще може да се види горе-долу за кои училища има родители с опит.

Общи условия

Активация на акаунт