Сложни отношения и празници

• 19 205
  • 432
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Ама как ги размятате тези майки без да ги питате те какво мислят... Уважение било.

# 61
Ми щом я е поканил, аз ще съм окей, независимо в момента в какви отношения сме.
Заради него, заради това, че е баба на децата и заради това, че е Светъл християнски празник.

# 62
Сега си представете ,че мъжът иска неговата майка ,при същите условия.Сама , щади  я, майка му  е. Вие не искате.

И аз това казвам! Свека и един ден няма да я изтърпя у дома.
И да - когато някой идва против волята ми в къщата ми си е точно натрисане, пък ако ще и за 1 ден да е.
Ариел, защо твоите чувства са по-важни от чувствата на човек, който е загубил партньор, и човекът, който е загубил баща?

# 63
Ама как ги размятате тези майки без да ги питате те какво мислят... Уважение било.

Е, разбира се, че ако иска. Насила не става. Ако сама каже, че не иска, то цялата тема не би имала смисъл. А авторката дори не отговори на този въпрос.

# 64
  • София
А ако мъжът ми беше поканил свекъра ми в нас, никак нямаше да съм ок. Не че свекърът искаше да идва в нас, де.

# 65
Елунария, мъжа я кани на Коледа.
Не я е отлъчил въобще.
Просто авторката иска да стане на нейното с цената на скандали и неразбирателства, ако й прави кеф да действа.

# 66
Да бе, с тази разлика , че в обратната ситуация малко мъже биха искали разрешение от жените си дали да поканят майка си. Направо ще заявят,па  ти се цупи, колкото щеш.
Ама ние сакън да не разсърдим мъжа, да си го държим златния, оххх, трагедия!

# 67
Аз, честно не ги разбирам тия отношения. Той да  не иска майка ми, аз да не понасям неговата, поне на една трапеза бе. Не говорим да се нанася у нас.
Винаги съм била отворена за сбирки и събирания, и все у нас се състоят, с готвене,  приготвяне, и всички масрафи.

# 68
Да, каква е тази неприязъм ?Ок е да не са близки хората помежду си , но за няколко часа да не може да се изтраят.

# 69
Елунария, мъжа я кани на Коледа.
Не я е отлъчил въобще.
Просто авторката иска да стане на нейното с цената на скандали и неразбирателства, ако й прави кеф да действа.

А мъжът й с цената на какво го прави?

# 70
А ако мъжът ми беше поканил свекъра ми в нас, никак нямаше да съм ок. Не че свекърът искаше да идва в нас, де.
А защо нямаше да си ок?

# 71
  • София
Защото не харесвах и не уважавах свекъра ми, нито той - мен. Бях прекратила всякакъв контакт с него.

# 72
Защото не харесвах и не уважавах свекъра ми, нито той - мен.
Ето, тук мога да разбера… Но авторката казва, че няма такова нещо при тях.

# 73
Да, каква е тази неприязъм . Ок е да не са близки хората помежду си , но за няколко часа да не може да се изтраят.

Има такива хора - темерути. Обичат си личното спокойствие и мразят някой да им го нарушава. И след като мъжа толкова черен го изкарвате, защо се е съгласил да я покани на Коледа?
Очевидно няма някакъв конфликт с нея, а просто си иска спокойствието на Бъдни вечер.

# 74
Да де, девойките се възмущават, че дори и в трудна ситуация като тази за тъща му, не иска да си наруши спокойствието.

Общи условия

Активация на акаунт