Сложни отношения и празници

• 19 493
  • 432
  •   1
Отговори
# 195
Ти не й вярваш, и правиш яко проекции. Не намесвай останалите, които се стараят да не измислят сценарии.

# 196
Че как да й вярвам като се покри в миша дупка?
Много въпроси й се зададоха, на които почти никой не получи отговор.
Ако между зетя и тъщата нямаше проблеми, нямаше да става чак такъв проблем да дойде за 1 ден.
Проблем има и то голям, но в стремежа си да жонглира между двамата авторката да не се озове накрая на земята.

# 197
  • в очите на дъщеря ми
Авторката пише, че просто е темерут. А не че са се обиждали и тн

Е да, де ама никой не й вярва.
Всъщност малко хора изразиха съмнение.

# 198
  • Бургас
Ариел го формулира добре. Нямам какво да добавя.
А и не забеляза ли, че оставих опцията да се извини и да оправи нещата? Или нещастието извинява всекиго за всичко?
Аз изобщо не гледам нещата от гледна точка на свекървата/тъщата и преките отношения с тях.
Без значение тези отношения, ако с цупене ще нараниш партньор загубил родител и притеснен за другия, то само заради него  и неговото добруване се преглъща его и всякакви други глупости.
Авторката е загубила родител, а другия и родител е сам. Он седнал да се цупи.

Още повече ясно се написа, че не са се карали. Сега фантазии бол четем. То обиди, то псуване, чак се чудя как ги измисляте тез чудеса. Сигурно особняка не общува с неговите родители също, защото майката на авторката го е наранила дълбоко докато го е псувала! Ох, не е лесно!

Последна редакция: вт, 20 дек 2022, 19:12 от MeMyselfI

# 199
  • Sunshine state
Особняк не е, а егоист и темерут. Оправдания за кофти характер.

# 200
  • SF
Ариел съсипа цялата тема. Измисли си куп глупави сценарии. Каза, че никой не вярва на авторката. Обиди я, колкото можа. Въобще.. голям купон си спретна покрай нас. Дано да си си изкарала добре, Ариел!

Не бих се чудила как да му кажа, че ще дойде приятелка, сестра, майка, брат...
Аз бих очаквала той да ми каже: Нали ще дойде и Едикой-си?! Трябва да му измислим подходящ подарък под елхата!

Той като е особняк, вероятно е особняк във всякакви ситуации и с всякакви хора. Една вечер в годината може да си пречупи особнящината и да се държи по протокол - да посреща гости, да им прави комплименти, да им налива вино, да им пуска парното, ако стане хладно, да подаде вилица, салатата, да поддържа с тях някакъв неангажиращ разговор... и така нататък, докато се налага.
Жена му нали иска да покани майка си? Да не иска да покани майката на любовника си, за да стават драми и да е повод за притеснения.
Ох, лесно ми е отстрани. Кой знае какви идиоти има по този свят - ядат, пият и сумтят. "Тази паста не е ауденте!" Simple Smile

# 201
Ама как - тя ще ме обижда и псува, аз ще я каня на Бъдни вечер.
Как ли не!
А авторката може да си пише каквото си иска. Аз грам не й вярвам. Със сигурност има причина мъжа да не я иска там сама, ама авторката я пропуска удобно.
Няма ли били проблеми друг път - и майка й бяла и добра, пък оня злобар мъжа й... нали.
Стига драми.

Абе ти по някаква друга тема ли пишеш? Постовете ти нямат никаква връзка с казуса на авторката.

# 202
Не, по никаква друга тема не пиша.
Просто не й вярвам. Пък и не само аз намирам цялата ситуация за крайно пресилена, пък даже и пързалка ако щете. Защото авторката дойде - пусна малко гювеч, би си камшика но от време на време влизаше, за да чете без да отговаря на никакви въпроси.
Ако даваше достатъчно информация нямаше да има съмнения, че темата е пързалка. Тя маминка е бяла и добра, ама той лошият мъж "особняк".
Точно, повярвахме ти.

# 203
Никъде не е писала, че мъжът е лош, а майката бяла и добра. Ставаш банална вече. Ако става на въпрос, и на твоите драми малко хора вярват, особено като виждат какво ти е цялостното отношение към живота.

# 204
Никъде не е писала, че мъжът е лош, а майката бяла и добра. Ставаш банална вече. Ако става на въпрос, и на твоите драми малко хора вярват, особено като виждат какво ти е цялостното отношение към живота.

Четене с разбиране, нещо?
Мъжа особняк (разбирай кофти), маминка наскоро овдовяла (горката) а той просто видиш ли без никаква причина не я ще там сама.
Причина има и авторката много добре я знае. Дали тъщата не е пускала тъпи шеги и забележки в нейно отсъствие, дали упорито си затваря очите за това само тя може да каже ( ама не го прави защото спря да пише).
Пък вие продължавайте да си я защитавате.

# 205
А ти откъде си толкова убедена, че е , както ти твърдиш?
Може да не пише, защото ще й кажем, че мъжът й не става ?

# 206
  • Great Britain
А ти откъде си толкова убедена, че е , както ти твърдиш?
Може да не пише, защото ще й кажем, че мъжът й не става ?
Да се яви и да каже защо не пише, че потребителите на форума се превърнаха в гадатели.

# 207
Не знам, все пак за мен не е логично някой да се запъне като магаре на мост от чиста злоба и нетърпимост към добра, мила старица.
"Не са се карали" може да значи и "Той преглъща забележките и не отговаря."

# 208
  • Бургас
Понякога се чудя как изобщо някой може да измисли такива чудеса, че и да настоява да му се обясни.

Авторката е загубила баща. Подигравателните приказки за овдовялата женица, която обиждала са дъното. Какви обяснения? Темата заприлича на кофти сюжет на брутално глупав турски сериал. . Нито отговор от авторката заслужава, нито повече писане.

# 209
Кое точно е дъно?
Ти ако имаш малко достойнство няма да пуснеш в къщата си човек, който не те харесва, а вероятно и словестно те е нападал.
Махнете ореола от тъщата и се опитайте да видите цялата картинка, ама нещо не ви изнася.

Общи условия

Активация на акаунт