Къванч Татлъту 💙- минали и бъдещи проекти, партньори-104

• 44 794
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
  • AMS

Привет, дружки и благодаря за новостите!!!

Стягайте редиците!!! Започна се в Измир!!!
Къванч в дизи всяка седмица!!!
Браво Къванч!!! Аслан си!!! Аслан Сойкан!!!

Да видим кога ще излезе първия трей за Семейство.
Може би с премиерата на сериала по Нетфликс на Шахмаран.
Ето днес е пуснат тийзъра за 20.01.
https://www.youtube.com/watch?v=T5o8goxVFZE
А за началото на Семейство ми се иска да пуснат Телецът.
Не всички сте ме разбрали за Серенай, но няма значение.
Батухан, за сега явно не влиза, но на по-късен етап,
дори в роля на лош, ще съм радостна да го гледам.
Впрочем харесват ми всички нови имена които излязоха.
Само думата "любовница" не ми звучи добре на български.
И така  >>>
Резюме и каст >>>

Цитат
Aile е история за Аслан, който е син на голямо семейство и управлява нощен клуб.
Изключително проницателен човек. Той е мрачен и мистериозен герой.
Психологът Девин ще влезе в живота на този труден мъж и той ще стане интензивен.

Режисьор  - Ahmet Katiksiz    
Сценарист  - Hakan Bonomo

Kivanç Tatlitug – Aslan
Serenay Sarikaya – Devin
Nejat Isler – Cihan
Canan Erguder – Leyla
Nur Sürer – Hülya
Levent Ülgen – Ibo
Emel Göksu    – Seher
Ushan Çakir – Ati
Yüsra Geyik – Yagmur
Ipek Tenolcay – Nese
Mert Denizmen – Tolga
Ipek Çiçek – Ceylan
Umutcan Ütebay – Eko

Други в каста
Esma Yesim Gül – Ezgi
Ecem Simge Yurdatapan – Aysel

Kerem Çatay – продуцент
Toygar Isikli – музика
Sebastian Weber – оператор
Cem Toluay – асистент режисьор

imdb

Успех на екипа!!!

Аааааааа не съм съгласна да минат само с осма серия на Якамоз.
Ако няма да правят следващ сезон, нека така да си остане.
Да ги подсеща, че се чака!!!
Лека вечер, дружки!!!

Последна редакция: пн, 02 яну 2023, 19:51 от * Diva *

# 106
Честита Нова година, момичета!

Да сме здрави ние и семействата ни, за да се радваме на успехите на патрона. Уют и топлина в домовете ви.

# 107
Фени, Дива, благодаря за информацията.
Много станаха героите, да видя как ще ги запомня/ най-вече истинските им имената/😜
Веднъж да почне после ще го мисля.
Диве, ако стане както пишеш с началото на сериала да пуснат трея на Телец, ще стане супер.
Но и мира не ми дава кога ще пуснат Последното повикване за Истанбул.
Малко е странно моето усещане за очакване на три проекта.
Къванч на тези снимки ми напомня на Кадир, но съм сигурна, че ще има изненади.

Лека, момичета 🤗🤗🤗

Последна редакция: вт, 03 яну 2023, 00:36 от pe04

# 108
Привет момичета Hug

имах проблеми с нета, все пак е ретро Мерк. Smirk
Сърдечно благодаря за всичко споделено и новостите!!- Терзи, Пепи, Фенче, Диве, Снеже, Диди!! HugHeartHug
Много се изкефих, че в живота на Аслан ще има и друга жена Wink
и аз се радвам, че ще го гледам с непозната актриса Hands V

малко инфо за нея, без да съм  редактирала автом превод..........
Скрит текст:
https://kimdir.tv/ecem-simge-yurdatapan-kimdir/ecem-simge-yurdatapan-vikipedi/
Ecem Simge Yurdatapan , която привлича вниманието като един от младите актьори на новата ера , е родена през 1995 г. и привлича вниманието за кратко време със своята симпатична личност и високо ниво на актьорско майсторство. Той оцени скорошното навлизане на млади имена в актьорската индустрия. Започва да се занимава с актьорство, което е негова мечта от малък.

Еджем Симге Юрдатапан, която получи професионално образование за кратко време след успешен образователен живот, спечели театралния отдел на Държавната консерватория на университета Мимар Синан и се дипломира за кратко време. Юрдатапан, един от нашите актьори, който получи професионално обучение, веднага след като завърши, отиде на театралната сцена.

Имахме шанса да гледаме Юрдатапан, който започва да играе в театъра и играе малки роли в няколко пиеси, за първи път на телевизионни екрани в рамките на рекламите на Turkcell . Можем да кажем, че Ecem Simge Yurdatapan, която привлече вниманието с играта си и симпатична личност в реклами, започна да бъде викана на кастинг и започна да прави първите си сериозни стъпки в професионалното актьорско майсторство.

Първият професионален актьорски опит на Ecem Simge Yurdatapan се оказва в актьорския състав на телевизионния сериал My Father and Family и започва да се появява по телевизията за първи път. Юрдатапан, който също участва в сериала с актьори като Айча Бингьол , Бюлент Инал , Джейда Дювенчи , Серкан Бадур и Ердем Акакче  , привлича вниманието като един от най-популярните образи.

Поредица от тайни на живота

Участва в сериала Hayat Sırları  , продуциран от Most Production и режисиран от Murat Can Oğuz   . Младата актриса Еджем Симге Юрдатапан играе ролята на Туба Тюрккан в телевизионния сериал, излъчен по Star TV през 2017  г.

Успешни актьори като Ахмет Мумтаз Тайлан, Селма Имрен, Гьокче Янардаг, Екин Коч, Деврим Якут, Утку Атеш и Олгун Токер придружават младия актьор в сериала Life Secrets.

откъс с Олгун Токер/ Тайните на живота

много жени станаха в каста Stuck Out Tongue Winking Eye,дано е за добро!!

хубав ден!!

.............................

Башак поства снимки от Alaçatı, което е близо до Измир

и мениджърката на Къванч е там.

Последна редакция: вт, 03 яну 2023, 20:55 от Airra

# 109
Здравейте, момичета! Green Heart
Здрава и щастлива 2023 година! Flowers Four Leaf Clover
Благополучие за вас и семействата ви! Nature Star2
С интерес изчетох всичко. Благодаря за новините, споделените мисли и чувства! Flowers Tulip

Новата година започва много добре и се надявам това, което очакваме, да ни хареса.  „Семейство“ е напълно комплектовано, с мустаци или без Аслан вече знае кой какъв му е, ще свикнем с ролите и имената и ние, само сериалът да започне. Башак сигурно пак ще отговаря за костюмите – на Аслан или на мъжете, а мястото на снимките е райнът на Измир, което ми харесва.

Айре, ако бях тук, сигурно щях да кажа нещо за двете чаши с очи, но и сега не е късно. Вижда се интересна идея, а това, че е първата публикация в инстаграм на сценариста за сериала, прави снимката още по-значима, защото той най-добре знае какво е писал и къде да постави акцента. По някакъв начин тя вероятно кореспондира със съдържанието, за което ние за разлика от Хакан Бономо сега можем само да гадаем на основата на неговата подсказка.
Прилича на наздравица – за успех на сериала.
Наздравицата обаче обикновено е с вино.
А тук чашите са за кафе/чай. Насочваме се към нещо по-обикновено и повтарящо се: пиене на кафе. Една турска поговорка казва: "Душата не иска нито чай, нито кафе. Душата иска разговор. Кафето е само повод."
Ръцете са на мъж и жена, мъжът е Къванч/Аслан – разбираме по татуировките, жената трябва да е Серенай/Девин. На сеансите при нея като психотерапевт двамата ще разговарят. Контактът между двамата е изразен чрез две големи широко отворени очи: този „разговор“ обаче не е просто пиене на кафе и водене на празни разговори, а води навътре, в душата на всеки от тях, врата към която се смятат очите. При това не само лекарят гледа в пациента, но и пациентът в лекаря. Това е дълбоко взаимно опознаване. Наздравицата също подсазва, че този процес ще бъде докосване един до друг, но ще има и сблъсък като звън от чаши, а резултат - промяна, по-вероятно ще има и за двамата.
Под картинката заглавието на сериала „Семейство“. Дали накрая двамата ще бъдат семейство? За кого се отнася заглавието: за семейството на Аслан, това на Девин или за семейството на Аслан и Девин, което ще видим като резултат от "пиенето на кафе"? (А дотогава - момичето от бара?)
Нещо такова разбрах аз от тази снимка. Тя би могла да се допълни и да се преработи в постер. В нея има концентриран символен заряд, ако разбира се, тълкуването е в такава посока.   

Фенче, как не видя джинсите в рекламата на Мави? Демонстрираха здравината на марката: нали с якето Мави лудото младо прехвърли любимата през рова, а така отдели бегълката от преследващия я баща. Сценка, напълно подходяща за музиката на Горан Брегович. (Има си друг за представяне на джинсите. Grinning)
Приятна вечер!
Аз още не съм напълно пристигнала – нали душата пътувала по-бавно Grinning, а и тези празници много ме умориха.

# 110
# 111
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Ваня, добре си пристигнала и ме подсети за двете чаши и окото.
Аз още веднага пуснах снимките на търсене в снимки и ми излязоха доста статии, но ви качвам тази от Уикипедия за значението на очите.

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Evil_eye

А новата партньорка все пак е играла две серии на Доктор Чудо, поне според IMBD.
Имаше информация от Бирсен за образа на Айсел, че е много силна жена, но сега не успях да го открия.

Айре, въобще не съм се съмнявала, че Къванч ще снима далече от Башак и Курт Ефе. Едва ли може да издържи да не са около него.

Лека 🤗🤗🤗

_---------------------------------------------------------

Добро утро, момичета 🤗🤗🤗

Да почерпя, че тръгвам на работа и не знам кога ще успея да се включва.

Хубав ден ви желая 🤗🤗🤗

Последна редакция: ср, 04 яну 2023, 09:53 от pe04

# 112
  • Плевен / София
Скрит текст:
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Ваня, добре си пристигнала и ме подсети за двете чаши и окото.
Аз още веднага пуснах снимките на търсене в снимки и ми излязоха доста статии, но ви качвам тази от Уикипедия за значението на очите.

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Evil_eye

А новата партньорка все пак е играла две серии на Доктор Чудо, поне според IMBD.
Имаше информация от Бирсен за образа на Айсел, че е много силна жена, но сега не успях да го открия.

Айре, въобще не съм се съмнявала, че Къванч ще снима далече от Башак и Курт Ефе. Едва ли може да издържи да не са около него.

Лека 🤗🤗🤗

_---------------------------------------------------------

Добро утро, момичета 🤗🤗🤗

Да почерпя, че тръгвам на работа и не знам кога ще успея да се включва.

Хубав ден ви желая 🤗🤗🤗

Пожелавам ти всички твои мечти да станат реалност!
За много години на всички в темата....

# 113
Привеет!! Hug
Пепи, скъпа честита да си!! Heart Exl
Пожелавам ти много здраве, късмет и всичко, което те прави щастлива! Flowers Four Leaf Clover
за теб.......

Цитат
намерих го....
...........................
какво е написала Бирсен преди малко...
https://twitter.com/birsenaltuntas1/status/1605251591405174786

автом. превод>
Кой ще играе Айсел в сериала #Family? Обожавам такива предизвикателни жени... Хакан Бономо е написал такъв сценарий, че е легенда... Усещаш всеки детайл, до изтръпването на ръката на героя. Надявам се, че светът, който този силен сценарий заслужава, ще бъде установен.

статията, което си постнала е интересна, как се предпазват хората от лоши очи.

Ванче, добре си се завърнала в темата! Hug
Много ми беше интересно да прочета анализа ти за чашите с очите!!
Но пък може да е свързано и с нещо п/в уроки Wink
за мен Семейството ще е това на Аслан....

Терзи Hug
Гости, за много години! Hug

...........................
тук е пак Аслан

доживях да постна колаж с Къванч и Сера Mr. Green

хубав ден!!

Последна редакция: ср, 04 яну 2023, 13:23 от Airra

# 114
Привет, дружки! Hug

Благодаря ви за споделеното! Kiss Аз вчера си взех почивка от нета Stuck Out Tongue Winking Eye
Терзи Kiss
Ванче, добре си се завърнала! Благодаря ти за интересния коментар за очите върху чашите, хареса ми! Да видим кое семейство имат предвид, все си мисля, че ще е това на Аслан Thinking
Пепче, Честит рожден ден, скъпа! Kiss Да си жива и здрава, много обичана и щастлива! Heart

Благодаря за почерпката!
Възможно е да е участвала Еджем и в Д-р Чудо, аз и него не го догледах Stuck Out Tongue Winking Eye
Точно това казах онзи ден на Айрето Heart Eyes
Цитат
Къванч на тези снимки ми напомня на Кадир, но съм сигурна, че ще има изненади.
Около Телец е такава мъгла ... кой знае кой филм ще излъчат първи Thinking Аз пък съм въодушевена да видим три проекта наведнъж в една година, за първи път ще ни е, ще се чудим кое по-напред да превеждаме, ама се радвам Smile
Айре Heart Eyes нека има повече жени около Аслан, много искам да видя Къванч отново в роля, в която няма да е влюбен само в една жена завинаги Stuck Out Tongue Благодаря за споделеното  за Еджем, хареса ми това момиче.
Надявам се скоро да ни пуснат тийзъра, явно няма да започне този месец наистина. Може би заради Нур ? Нали се писа, че ще и трябват две седмици да си почине.
Много готина Башачка, благодаря! Heart
Колажа е страхотен, на Пепи ще и хареса! Hands Clap
Диве, благодаря за споделеното! Kiss Че какво и има на думата любовница ? Не знаем дали Аслан няма и друга връзка едновременно с Айсел , щом така са го написали Thinking
Снеже, Гости Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus
Имайте хубав ден! Hug

ПС Това послание ме трогна Two Hearts
Цитат
En este collage, desde la esquina final, nuestro Kivanç contempla  todos los triunfos alcanzados  durante el año que termina. Se cumplió su anhelo de ser padre, y además de ser un padre cariñoso y abnegado, sigue amando a su compañera de vida y sigue  triunfando no solo como esposo, padre y amigo, sino también en su  hobby como cocinero y en sus profesiones  como modelo y actor. Pero por encima de todo, sigue triunfando como ser humano.
В този колаж, от последния ъгъл, нашият Kivanç съзерцава всички победи, постигнати през изминалата година. Желанието му да бъде баща се сбъдна и освен че е любящ и всеотдаен баща, той продължава да обича своята спътница в живота и продължава да успява не само като съпруг, баща и приятел, но и в хобито си като готвач и в професиите си на модел и актьор. Но преди всичко, продължавайте да успявате като човешко същество.

Последна редакция: ср, 04 яну 2023, 13:42 от queen_fenka

# 115
Здравейте Благодаря за споделеното
Пепи ЧРД Да си жива и здрава

https://twitter.com/familythinker/status/1610590866577494016

Последна редакция: ср, 04 яну 2023, 14:20 от dterziiska

# 116
  • Плевен / София
Здравейте Благодаря за споделеното
Гости ЧРД Да си жива и здрава

https://twitter.com/familythinker/status/1610590866577494016

РД не е моя, а на pe04

# 117
Извинявам се нещо съм се объркала Поправих се

https://twitter.com/iyyyreem/status/1610606486463598592/photo/1

# 118
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Пепи, здраве, успех и пак здраве!!!
Дружки, благодаря ви за новостите, преводите и коментарите!!!
Колкото до думата, проверих пак в оригинала и там пише
"sevgilisi Aysel", което може да се преведе - любимата,  гаджето, момичето ...
Имайки предвид това, което знаем за сега за младата актриса,
за героя на Аслан смятам, че любовница не е добре казано.
За любовница има друга дума, която се използва и тя е - метреса.
В смисъл има си жена и любовница.  
А на новите снимки не виждам голяма изненада >>>

Лек ден, дружки!!!

# 119
Това е единствената двойка в дизи или проект която съм искала толкова много и не съм си мръднала пръста да правя клип дано да е на хаир на бившата ми любимка и на първата ми турска любов в киното...
Търкам очи и не вярвам но е факт и истина
Страхотно отношение от страна на Йозге въпреки че журналята и задават контра въпрос : Така трябваше да стане да е на хаир...
Приятелка е със Серенай работили са заедно и щеше да е криво да говори неща за които тя няма вина...
На изпроводяк да ни е дизито
Доволна съм чакам си промо фотки точно като нея като ме види вечер

Общи условия

Активация на акаунт