Къванч Татлъту 💙- минали и бъдещи проекти, партньори-104

• 44 784
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
Честита да ни е Новата година 🤗🤗🤗

Айре, прекрасно видео, прекрасна музика, прекрасни хора.

Наистина няма да се чудим за визията на Аслан, но мен най-много ме заинтригува малкото краче в ляво. 😊

Хубав ден ви желая 🤗🤗🤗

Последна редакция: нд, 01 яну 2023, 15:08 от pe04

# 91
  • Plovdiv, Bulgaria
За много години, дружки!

Страница 1 от 365. ❤ Да се постараем да изпишем книгата на 2023 година с добри дела, истинска любов, смели решения, повече време за близките ни, повече време и за самите нас. Да сме повече щастливи, по-малко ядосани, да решаваме проблемите си с лекота, да пътуваме до край света и да се радваме на малките, но важни неща. Да сме здрави. Другото ще си го направим, ще го поправим, ще забравим или ще продължим напред. Силни сме! Нека си пожелаем да сме по-добри, по-спокойни, по-смирени и по-благодарни от всичко, което вече имаме в живота си! Благодарим ти 2022-ра, беше вълшебна и пъстра! Добре дошла 2023-та, донеси ни още много чудеса! ❤

# 92
  • AMS

Мили дружки, да е Честита и Здрава Новата Година!!!

Да е Честита за Башак, Къванч и Ефе!!!
И на мен ми направи впечатление
детското столче и крачето
Blue Heart

Благодаря ви за пожеланията и споделеното!!!
Всичко, което сте направили и донесли в темата, е много хубаво и красиво!!!
Благодаря ви, че ви има!!! Бъдете здрави, дружки!!!

# 93
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Умут Арал е споделил този линк на статия за Якамоз

https://www.oggusto.com/lifestyle/film-ve-dizi-onerileri/mutlaka … KOKbI5a_IFlnfS9CY

# 94
Мили дружки, благодаря ви много на всички за прекрасните пожелания и красоти! Hug
Айре Heart Eyes благодаря, прекрасни колаж и клип! Hands Clap
За съжаление не можах да ти звънна Stuck Out Tongue Closed Eyes Явно ще почакаме още малко, каста все още го попълват Smile
Цитат
Батухан Караджакая (Бюлент от Забранена любов) е възможно да сe срещне s Къванч отново на снимачната площадка. На Батухан му е било предложено да влезе в актьорския състав на сериала "Семейство" като брат на психолога Девин.!

Ще е интересно да ги видим отново заедно, ако е вярно, Батухан си го пожела отдавна.

Пепи, благодаря! Kiss
Хмм ... да видим Thinking
Цитат
Дългоочакваният 8-епизод „Yakamoz S-245“ с участието на Kıvanç Tatlıtuğ ще бъде излъчен по Netflix едновременно по целия свят на 20 април с първия си сезон.
Лека вечер! Hug

# 95
Скрит текст:
Мили дружки, благодаря ви много на всички за прекрасните пожелания и красоти! Hug
Айре Heart Eyes благодаря, прекрасни колаж и клип! Hands Clap
За съжаление не можах да ти звънна Stuck Out Tongue Closed Eyes Явно ще почакаме още малко, каста все още го попълват Smile
Цитат
Батухан Караджакая (Бюлент от Забранена любов) е възможно да сe срещне s Къванч отново на снимачната площадка. На Батухан му е било предложено да влезе в актьорския състав на сериала "Семейство" като брат на психолога Девин.!

Ще е интересно да ги видим отново заедно, ако е вярно, Батухан си го пожела отдавна.

Пепи, благодаря! Kiss
Хмм ... да видим Thinking
Цитат
Дългоочакваният 8-епизод „Yakamoz S-245“ с участието на Kıvanç Tatlıtuğ ще бъде излъчен по Netflix едновременно по целия свят на 20 април с първия си сезон.

Фенче Kissing Heart
според мен това е грешка в превода- 20 април?1 сезон........ имали са впредвид точно 1 сезон, но са объркали броя на сериите, едва ли ще видим нещо на 20 април 2023.
охх това за Батухан ще е като с Нихан от Перла, но и аз нямам против да ги видим пак заедно!!
Пепи Hands Plus1
Умут се кефи, че Якамоз е сред най-добрите сериали на НФ за 2022, според медията.
иначе в самия текст не пише нищо ново.

Алинка Kissing Heart нямаш равна в реденето на пожелания!!
Скрит текст:
аз си пожелавам здраве и спокойствие Hands Pray, за мен 2022 беше една от най-тежките.....
Диве, благодаря за красотите.
...............................
колко сладко, че са сложили и Ефе на масата Blush

лека Nature Stars

Последна редакция: нд, 01 яну 2023, 23:13 от Airra

# 96
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Снимките са почнали днес в Измир.

# 97
Батухан вече не го харесвам много надменен беше в Сървайвър и ми спечели цялата антипатия

https://twitter.com/crownmaepic/status/1609832202426093568?s=19

Сет

Дано дизито е на изпроводяк както се казва... 🤩🔥

# 98
Привет, дружки! Hug

Айре Heart Eyes ами ще видим ... Възможно е и да е грешен превода, дано е така, защото не искам да гледам отново 1 сезон, а втори Smile Но, едва ли ще е тази година.
Да, ще видим скоро с кои актьори ще бъде сериала, възможно е отново да е поредната измишльотина участието на Батухан, кой знае ? Но, и аз нямам против да ги видя отново заедно.
Пепи, Диди, благодаря! Kiss
Започна се ... Боже, трябва да се замислим вече за превода, а най-вече кой ще ни слага субките Thinking Надявам се да се намери човек и за това. Между нас няма такива, дано някоя фенка на Серенай изяви желание Hands Pray
Божее, колко бързо растат тези малки човечета Heart

Джем и жена му, много се радвам, че отново са заедно Heart

Имайте хубав ден! Hug

# 99
Здрвейте Нека новата година донесе най-вече здраве,щастие и положителни емоции
Благодаря за всички пожелания и красоти

https://twitter.com/TvDunyasii/status/1609844845060755456

https://www.birsenaltuntas.com/dizi/ailede-kivanc-tatlitugun-sev … -oynayacak/13855/

Кой ще играе любовницата на Kıvanç Tatlıtuğ, Aysel в The Family?

Семейният сериал, който обединява Kıvanç Tatlıtuğ и Serenay Sarıkaya, която не е била по телевизията след сериала Medcezir, се очаква с нетърпение. Сериалът с най-добрия актьорски състав за последния период ще бъде режисиран от Ахмет Катиксъз и Джем Толуай. Беше извършена щателна работа за актрисата, която ще изиграе любовника си Айсел, която също излиза на сцената в нощен клуб Volta, управляван от Аслан (Kıvanç Tatlıtuğ). Ролята в крайна сметка отиде при Ecem Simge Yurdatapan. Сериалът, написан от Хакан Бономо, пренася на екрана историята на семейство Сойкан, живеещо във ферма.

Последна редакция: пн, 02 яну 2023, 11:58 от dterziiska

# 100
Тази щяла да бъде севгилито

Еджем Симге Юрдатапан - Айсел
Не ми е позната като име.. 🤷‍♀️

Така като гледам снимат тийзър.. 🔥

# 101
# 102
Терзи, Диди , благодаря ви! Kiss Ехааа, става все по-интересно! Изглежда, че Серенай ще се появи на по-късен етап тогава ? Thinking А момичето е готино! Пишат, че щяла да е певица в клуба.

клип
https://www.facebook.com/100020846644906/videos/pcb.141644682876 … 9/694956165460818

# 103
Привет 🤗🤗🤗

Ето какво намерих за новата партньорка. И е завършила консерватория.
Снимала се в Доктор Чудо доколкото можах да се ориентирам. Фени, ти го гледаше, позната ли ти е ?

И друго не разбрах, тя любима ли е на Аслан или съпруга 🤔
Но пък се изпълнява още едно мое желание Къванч да снима с напълно непозната актриса.

Айре, Диве, благодаря, че ми отговорихте за Серенай. Имах опасения, че имате някакви съображения относно играта й.

Хубав ден ви желая 🤗🤗🤗

# 104
Пепи, тази от Доктор Чудо е съвсем друга актриса, загледай се в снимките. Не и помня името, но във всеки случай не беше Еджем. Тази актриса е играла в " Тайните на живота " 2017 - 2018 г. с Екин Коч, Хазар Ергючлю и Ефеджан Шенолсун и " Баща ми и семейството му ", сериал от 2016 г. и " Семейни тайни " от 13 серии, филм - комедия Преследване на мечтите / DUS PESINE (2022) Друго не открих за нея, но явно не е без опит. Ще играе любовницата на Аслан доколкото разбрах. И аз обичам да го гледам с непознати за мен актриси.
Айрето Heart Eyes няма нет, да не се чудите защо не пише. Дано и го пуснат по-скоро! Hands Pray

Сега проверих, актрисата от д-р Чудо се казва Синем Юнсал.
Днес РД празнува Хазар, да е жива и здрава, Фунда я е поздравила така

Много хубава жена!

Последна редакция: пн, 02 яну 2023, 16:49 от queen_fenka

Общи условия

Активация на акаунт