Къванч Татлъту 💙- минали и бъдещи проекти, партньори-104

• 44 802
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
Привеет!! Hug

Честито Богоявление!

Фенче Kissing HeartKiss
всички правим по нещо за темата!! аз само пускам нови Wink
на 1 стр я има наградата

брех на тая снимка Сера ми харесва, жалко че не е нова.
Пепи HugKissing Heart
Цитат
Усмихнете се и не се ядосвайте за глупости.
и аз така съветвам Hands Plus1
Дива, съжалявам,  че се почувства некомфортно.
а Козирозите сте 4+ Гости и Поли. абе много рогати има тук , като включим Овнета и Телци Grinning
Цитат
какво ли ще е усещането ако Къванч играе отрицателна роля?
да, или да е противоречива, да има лоши страни и да претърпява метаморфози.
Ваня Hug,  благодаря за споделеното.../ от Хакан Б. /
и интересните коментари Hands Plus1
Цитат
Решадие е в провинция Токат. Далече е, а  Причерноморският район е с много красива природа, подходящо за ферма, въпреки че не знаем с какво се занимава. В сериалите този район не е много експлоатиран.
Hands V
за Аслан и Кадир-със сигурност ще са много различни.
Аслан  е мрачен и мистериозен герой. това за мен означава, че крие тайни и , че не в мир със себе си.
Цитат
Освен това, Аслан има едно много положително качество, което е по-скоро комплекс от качества – проницателност, ще видим в какво ще се изразява.
може би ще отгатва скрити страни на останалите  и бъдещи техни действия.
......................
не съм поствала клипчето на Маука за НГ , което също е много готино.

хубав петък!!

от арабите
https://twitter.com/Aile_Arb/status/1611333281189871616
имало вероятност Батухан да влезе в сериала, като внук - ама не разбрах на кого.

Последна редакция: пт, 06 яну 2023, 14:18 от Airra

# 136
Олее, забравих да ви поздравя с Богоявление / Йордановден / Blush Честит празник и от мен, дружки! Flowers Rose Ако имате именици днес, да са ви живи и здрави! Flowers Four Leaf Clover
Ванче, благодаря ти за интересния коментар, и аз не се съмнявам, че героят Аслан ще е съвсем различен не само от Кадир, въпреки външното сходство, но и от всички досегашни, нямам търпение да видим какъв характер ще ни представи този път Къванч!

Айре Heart Eyes благодаря ти за всичко споделено! Kiss Не мога да се съглася, че правиш само новите теми, правиш още много неща темата ни да е това, което е. Heart Ето и сега отново си ни донесла интересни неща.
Арабите обикновено познават, ще се радвам да ги видя заедно след толкова години Киво и Батухан. Може би ще е син на братът на Аслан, по възраст най-много той отговаря да има 25 годишен син, но може да е и на сестра му, ще видим. За син на Аслан не става, разликата в годините им не е толкова голяма, макар, че с грим всичко става, но не вярвам.
Много е готина на тази снимка Сера, да. Дано да ти хареса и като партньорка на Киво, за себе си мисля, че няма да имам проблем. Хубаво е, че фенките и много се радват за това, че ще играе с Къванч, много от тях споделят, че отдавна са си мечтали за това. Много се надявам да си паснат! Спомням си колко скептична бях към Фарах, бях я гледала преди това само в СП, а тя ме накара да харесам нейната Шура още в първите минути на 1 серия и са ми много любима екранна двойка.
Харесва ми доста тази актриса Еджем до ашкъма, да я видим и с нея как ще е.

Благодаря за клипа, хареса ми! Hands Plus1
Много рогати сме събрани тук, вярно е, но пък сме от позитивните Stuck Out Tongue Closed Eyes
Цитат
Списъкът на актьорите от филма " Последно обаждане до Истанбул " е попълнен с ново име.
Беше разкрито, че актьорът Джеймс Брикхаус ще изиграе енигматичния герой, който е етикетиран като "бездомник с бастун".
Филмът е в постпродукционна фаза.

Харесах си един фенски колаж Smile

Лека вечер, дружки! Hug

Последна редакция: пт, 06 яну 2023, 19:18 от queen_fenka

# 137
каква чаровница е дъщерята на Йозге!!

вече не я крият Wink

Фенче Kissing Heart
мерси за инфото за новия актьор в "Последното........."
за Сера, не съм много обнадеждена, ама пък току виж стане чудо Smirk

лека! Nature Stars

# 138
Честно да си кажа 12г я следя госпожицата и ако и излезна извън личния живот в който изглежда не само тя трябва да се вини не съм видяла друго което да ме ядоса.Има много неща които бих искала да кажа и разкажа но са без значение тъй че по добре да се мълчи.. 😂
Всеки си има предпочитания и аз не бих налагало моите на никого.
Къванч до сега е имал все партньорки на ниво не разбирам какви са тия опасения на почти всички като говорим за човек който не е по малко име и се е наложил и с фенска маса и с успехите си във всичко с което се е захваща седя и чета и все едно не става въпрос за Серенай която е от 15 годишна в сектора 🤷‍♀️😂
Нежат като има проблеми с бутилката не е проблем но Серенай е мъжемелачка голям проблем едното е по опасно от другото... 😂
Добри актьори и актриси много въпроса е на екрана да не се усеща реалния им живот.

Това ми хареса.

Усмихнат ден💓

Последна редакция: сб, 07 яну 2023, 08:29 от x BlackRose x

# 139
Добро утро! Hug

Ванче, нека не само на този ден, но и през цялата година късмет да ти носи името и с любов да го изричат. Да ти отваря всяка една врата и да те доближава към най-големите ти цели! Честит имен ден! Yellow Heart Flowers Four Leaf Clover Flowers Rose
Честито на всички, които имат именици днес! Живи и здрави да са! Flowers Hibiscus

Айре Heart Eyes благодаря, леле колко е пораснала само ... ами тя си е човече вече, не бебе госпожицата! Flowers Four Leaf Clover
Ще видим, да! Дано стане чудо за теб! Stuck Out Tongue Winking Eye
Диди, съгласна съм с теб Hands Plus1
Цитат
Добри актьори и актриси много въпроса е на екрана да не се усеща реалния им живот.
Както неведнъж съм казвала, мен личния живот на колегите на Киво не ме касае, не ми влияе, от тях искам само добре свършена работа. Всеки да живее животът си така, както му диктува сърцето. А иначе клюки и хейт има за всички, никой не е пожален, дори тези, които живеят съвсем порядъчен живот. А Серенай, в проектите, в които съм я гледала ми хареса как играе, особено в ролята на Мира в Прилива , независимо колко я оплюваха фенките на партньора и. За мен тя играе естествено, не ми преиграва, а най-вече не се страхува как ще изглежда в някои сцени, за което отнесе голям хейт, предполагам знаеш за какво говоря щом я следиш Smile
Мен единствено ме притеснява дали ще си паснат като темперамент и визия, но до сега не са грешили с избора на партньорка за Къванч, поне за мен е така. Най - малко пък ме касае дали е мъжемелачка или не Серенай Smile Къванч не е от мъжете на които им шарят очите, и с по-красиви е играл, но е железен Smile Шака, шака! Дано всичко е точно, мен сценария ме вълнува най-вече, а на простотиите, които започнаха да драскат някои още преди сериалът да е започнал изобщо не обръщам внимание.

Имайте хубав ден! Hug

# 140
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Честит празник на всички празнуващи!

Честит имен ден, Ваня !🍀🍷💃

Айре, толкова бързах да не изгубя линка, че по-късно видях видеото на първата страница.
За Батухан някъде ми се мерна, че ще играе брат на Давин. Имам усещането, че станаха много герои, но може би е нормално, този етап го изпуснах, когато започваше Сблъсък, а моите впечатления за началото на един сериал са само от тогава.
Ваня, съгласна съм с твоите разсъждения относно Аслан. И точно това имах предвид, че външно голяма разлика не виждам, но героя, начина на изразяване на емоциите сигурно ще бъдат съвсем различни.

Фени, Диди и мен главно ме интересува сценария и как ще си паснат главните герои. Но все пак е важно с действията си никой да не навреди на колегите си. А турските журналисти имам чувството, че са паднали от небето. Достатъчно е да се направи елементарна справка, за да се види, че Башак е стилист на всички сериала на Къванч още от времето на ЗП и иска, не иска тя винаги е била с него на снимките, дори още преди да се оженят.

Дъщерята на Йозге наистина е голяма сладурана, може би и ние ще трябва да изчакаме Курт Ефе да стане на година.

Хубав ден ви желая 🤗🤗🤗

# 141

Честит Иванов ден!! Hug Честито на имениците!!
Ванче, да си жива и здрава!! Flowers Four Leaf Clover

Диде, въобще нямам впредвид личния живот на Серенай, мъжемелачка ли е, не  е ли? Или глупостите които пишат турските журналя в момента за Башак и че била и тя в Измир.
Просто има актьори/актриси които ни допадат с игра, с визия, излъчване, харизма и които не ни допадат, въпрос на вкус.
Спирам по темата, като почне сериала ще коментираме какво ни харесва или не ни харесва!! Hands Plus1

Фенче Kissing Heart Hands Plus1
важното да си паснат като партньори, като двойка и СЦ си е най-важен.
любопитно ми е и с другата актриса - Еджем, как ще бъде!

Пепи Hug, да видим дали Батухан ще играе изобщо.
За мен не са много героите, даже мъжете са ми малко Wink
Цитат
Но все пак е важно с действията си никой да не навреди на колегите си.
дано не стане подобно нещо, а и АЯ не са случайни!
Ако действието се развива в тая ферма, която е далеко от Ист, то Башак и сина им задължително ще са там.
.......................
две наши любими колежки, в момента играят заедно

хаха от мен да мине Stuck Out Tongue Winking Eye

хубава събота!!

Последна редакция: сб, 07 яну 2023, 15:50 от Airra

# 142
  • Plovdiv, Bulgaria
Здравейте!
7 Януари - Ивановден
Честит Празник на всички носещи това прекрасно име!
Бъдете здрави, щастливи, изпълнени с любов и красота!
Бог да ви Благослови вас и вашите близки!

Нека Св. Йоан бди над всеки дом и семейство!
Нека сбъдне мечтите ви!

Ваня, честит рожден ден, със закъснение, честит имен ден! Много здраве желая за цялото ти семейство, успехи и още споделени щастливи мигове! 🌸
Пепи, честит рожден ден със закъснение и на теб! Здрава и успешна бъди, запбиколена от любимите си хора! 🌸
Фенче, здраве, късмет и успешни начинания и на твоите празнуващи! 🌸

Благодаря за всичко споделено, момичета! 🌸

Успех желая и на Семейството! Открит да е пътят, по който поемат, в мир и хармония да го извървят, да се радваме и гордеем с постиженията им.

Долните инсинуации на жълтите парцали, как изглежда някой, как носи косата си или роклята си не са показател за неговата нравственост или професионализъм.
Благодаря за последните постове, радвам се, че изяснихме това тук.
Така срещаното твърдение, че щом някой е публична личност, трябва да е готов да посрещне критика като такъв, е замаскиране на лошо възпитание, обидите в соц. мрежи се маскират като откровеност, нахлуването в личното пространство на хора като мен и вас, се толерират като право на мнение.
Всеки има право на мнение, както и да харесва или не харесва някого, начинът по който демонстрираме горното, ни отличава.

Много е тънък ледът, по който стъпва преводачът, най- образно казано.
 Още помня парите в Сблъсък.
Преводът на Якамоз за Нетфликс беше направен толкова лошо, че на моменти беше трудно да проследиш смисъла.
Бих участвала във всеки един с удоволствие, ако има от английски.

Статусът “любовница” и особено “мъж с любовница” би ме разгневил искрено, надявам се да не присъства в характеристиката на Аслан. От всички човешки грехове и слабости, сякаш това е най- трудно простимото за мен. Вероятно и непростимо.
Не очаквам бял герой, но горното не бих определила като противоречие, а по- скоро като слабост.

Желая ви хубав остатък от празничния ден!

# 143
Здравейте Честит имен ден Ваня и честит рожден ден на патерица Всичко най-хубаво желая
Весел празник и на всички празнуващи
Видео

https://twitter.com/harbidenkomada/status/1611717532989390850

Последна редакция: сб, 07 яну 2023, 15:59 от dterziiska

# 144
Честит Ивановден! Wine Glass
На всички, които носят това име или имат Иван наблизо.
Фенче, Пепи, Айра,  Алина, Терзи, благодаря за поздравите! Да сте живи и здрави! Green Heart
Иван не е това, което беше. Като име на новородени през миналата година името не е дори в първата петица.
Рейтингът ни падна.  Grinning
А Иван беше "от кал да е, Иван да е".
Но настроението е същото, само дето слънце гря целия ден и ми е трудно да си представя, че е Ивановден.

Наздраве!

Следя новините за актьорите, но не чак толкова подробно.  Важно ми е какво гледам на екрана, а личният живот си е личен живот. Знам, че каквото и да се пише, е гледано от разстояние, че в него се отразява и този, който е писал и още куп други неща се отразяват.   
Много е сладка дъщеричката на Йозге.

В очакване на новини.
Хубава вечер на всички!

# 145
Фени, качвам една любопитна статия, ако искаш я преведи.

https://m.vk.com/wall-48803098_557028

Терзи, благодаря за видеото. 😍
Само се чудя във сериала ли е това правене на селфи или е селфи за спомен. Мястото обаче е много красиво.

Ваня, и аз не мога да свикна с това време по това време на годината, просто заради рождения ден винаги го свързвам със сняг или студ.

Алинка, това, което си написала ми напомня за онова "избухване" на Къванч, за което преди време ти ми отговори като качи отговора му по повод писаниците на разни хейтъри. По спомен той беше написал, че всеки може да критикува неговата работа, но никой няма право да го учи как да живее и да обижда семейството му.

Лека, момичета 🤗🤗🤗

Последна редакция: нд, 08 яну 2023, 00:25 от pe04

# 146
Цитат
Берен Саат и Kъванч Taтлъту са най-перфектните лица в Турция!

След успеха на турските сериали по света сме виждали много красиви лица на екраните. Те ни завладяха с привлекателността си, някои - с ориенталските си черти, други - с повече кавказки, а някои дори с екзотичността си. И сред тези хора има двама, които несъмнено могат да бъдат наречени най-съвършените. Те са Берен Саат и Къванч Татлъту.
Този избор е направен с помощта на мобилно приложение, което изчислява така нареченото "златно сечение“ – формула за идеалната красота, която съществува от хиляди години и сега може да се изчисли на мобилен телефон. Тази формула се основава на уравнение, което гръцкият скулптор Фидий използва, за да постигне най-симетричните и перфектни черти в своята работа. Това е съотношение на геометрична и числена пропорция, което преди се е използвало в архитектурата и изкуството. Сега приложението изчислява човешката красота, въпреки че е ясно, че привлекателността в крайна сметка зависи от виждането на всеки.
Според изчислението на турското приложение за знаменитости, резултатът показва, че жената с най- идеално лице е актрисата БЕРЕН СААТ. Тя има коефициент 9.33.
Най-идеалното лице сред мъжете  притежава КЪВАНЧ ТАТЛЪТУ, заемащ първо място в класацията с коефициент 9.43.
Източник: https://www.diezminutos.es/telenovela/a27091609/beren..
Е, аз и без това приложение си знаех, че ашкъма ни е най - прекрасен от всички, но сега официално е потвърдено, друго си е Stuck Out Tongue Closed Eyes

Дружки, благодаря ви за споделеното! Hug Лека!

Добро утро! Hug

Цитат
Харизма - искра в човека, това е невидима енергия с видим ефект.
Робърт Грийн

Имайте хубава неделя! Hug

Последна редакция: нд, 08 яну 2023, 09:35 от queen_fenka

# 147
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Добро утро и от мен 🤗

Фени, права си, пред математиката трябва само да замълчим 😜

Но красотата както и ти казваш е само първия поглед, много по важното е това, което следва след това.

Попаднаха ми дните на представлението на Алиса през пролетта.

Предполагам, че в тези дни няма да снимат и се чудя дали около тези дати да не се окаже излъчването и на филмите на Къванч. В същото време двете важни дати за Къванч през април не ги виждам, а не вярвам тогава той да работи 🤔 Ще видим дали моите предположения ще се окажат верни.

Хубав ден ви желая 🤗🤗🤗

# 148
Привет и от мен в неделя!!

Фенче Kissing Heart, мерси!
аа това златно сечение сме го коментирали и преди. Wink
2019 г
https://bg-mam.ma/p/1103019/38505505

Пепи Hug
Цитат
Предполагам, че в тези дни няма да снимат и се чудя дали около тези дати да не се окаже излъчването и на филмите на Къванч.
не биха си спряли снимките само заради театралните представления на една от актрисите.
знаем, че тв. сериали се снимат на маратон със супер динамичен график и дълги работни дни, не е като за платформите.
за важните дати на Къванч-ако се споразумее с продуцента Wink
От както почнаха да пишат тъпотии- жълтурите Head Band .........Башак не поства нищо в ИГ, последно поздрави сестра си за РД.
Алинка Kissing Heart мерси за споделеното!
за обидите в СМ....то даже не мога да намеря думи да ги определя, преди им се дразнехме, сега ги пропускам, токсични са....
Цитат
Статусът “любовница” и особено “мъж с любовница” би ме разгневил искрено, надявам се да не присъства в характеристиката на Аслан.
и аз така!
Терзи Hug, Ваня Hug
това селфи, което се видя в излязлото видео ще е малко тъпо, да е част от сценария, мое мнение Hands V

Последна редакция: нд, 08 яну 2023, 13:33 от Airra

# 149
Дружки, благодаря ви за споделеното! Hug
Ванче, благодаря ти, разсмя ме Kiss
Цитат
Иван не е това, което беше. Като име на новородени през миналата година името не е дори в първата петица.
Рейтингът ни падна.  Grinning
Абсолютно! Hands Plus1
Цитат
Важно ми е какво гледам на екрана, а личният живот си е личен живот. Знам, че каквото и да се пише, е гледано от разстояние, че в него се отразява и този, който е писал и още куп други неща се отразяват.  
Терзи, благодаря за всичко! Kiss
Алинка Heart Eyes за теб зная, че винаги можем да разчитаме на помощ, никога не си отказвала такава, за което много ти благодаря! Heart
Много ми хареса написаното от теб Hands Clap
Цитат
Така срещаното твърдение, че щом някой е публична личност, трябва да е готов да посрещне критика като такъв, е замаскиране на лошо възпитание, обидите в соц. мрежи се маскират като откровеност, нахлуването в личното пространство на хора като мен и вас, се толерират като право на мнение.
Всеки има право на мнение, както и да харесва или не харесва някого, начинът по който демонстрираме горното, ни отличава.
Абсолютно споделям! Не мога и няма да разбера никога що за наслада изпитват някои, като пишат гадости и то за съвсем непознати хора, пък били те и публични личности Thinking Какво като са известни, и те имат чувства, емоции , ранимост като всяко човешко същество ...
Пепи, добре си се сетила за това изказване на Къванч Kiss
Цитат
По спомен той беше написал, че всеки може да критикува неговата работа, но никой няма право да го учи как да живее и да обижда семейството му.
Всеки би го заболяло, когато попадне на гадни писания за него самия, за любимите му хора, няма такива, на които изобщо да не им пука, дори да са най- известните и признати от цял свят, могат единствено да дават вид, че не ги засяга всичкия този хейт ... Заради това започнах все по-рядко да влизам във фейса, писна ми да чета простотии за всичко, което се споделя там, днешният свят е с ампутирана ценностна система Cry
Колкото до сериала, и аз като Айрето не мисля, че ще отлагат снимки за каквото и да било, има и други герои, освен Серенай. А най- важната дата за Къванч мисля, че вече ще е 15 април, пък ще видим Thinking

Айре Heart Eyes ами не се учудвам за Башак, че престана да споделя Thinking
Аз пък тези дни се натъкнах на писания ВК, че Къванч много обичал да си прави сам пиар, че плаща на журналистите да пишат за него, че постоянно излагал личния си живот на показ Open Mouth Ейвала, намериха най - големия пиарщик сред всички турски актьори! Stuck Out Tongue Closed Eyes Stuck Out Tongue Closed Eyes Вече дори и аз не им се ядосвам на такива болни мозъци, разбрах, че не си заслужава.
И аз си спомням за това " златно сечение " преди години, но няма лошо да се потвърждава отново и отново, явно още не се е появил друг, който да промени тази класация Smile

Общи условия

Активация на акаунт