Къванч Татлъту 💙- минали и бъдещи проекти, партньори-104

• 44 803
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте Благодяр за споделеното

Серенай зад кадър

https://twitter.com/dizianaIiz/status/1612034999091630080

https://twitter.com/dizianaIiz/status/1612034999091630080

# 151
Терзи, благодаря 🤗 За тези секунди едва ли можем да придобием ясна представа за Девин, но на пръв поглед изглежда добре за психолог.
Айре, за селфито..... зависи от сценария. Пак погледнах записа и като че ли са снимки от сцена.
Сега като видях снимката от 2019 веднага се сетих 😜 че сме го коментирали, но дето пише Фени, може някой по съвършен да се е появил. Е, още няма.
Башак днес си е активна в ИГ, качва си от нещата, които я вълнуват. Мисля, че тя е успявал да си изработи своя си форма на защита и много, много това, което се пише не я вълнува . Най -вече , защото сама по себе си е успешна жена и защото има пълната подкрепа и любов на Къванч.

Хубава вечер, момичета 🤗🤗🤗

# 152
Добро утро в понеделник! Hug

Терзи, благодаря! Kiss
Пепи, благодаря за споделеното! Kiss
Възможно е да си права за Башак, но все си мисля, че не може напълно да не се засяга какви ги дрънкат за нея, особено публично, хейтърите ги оставям настрана, тях може и да не ги чете Thinking
Дано Бирсен днес напише нещо за нашия сериал. Няма нищо ново ... А феновете нямат вече никакво търпение

Хубав ден и успешна нова седмица, да имаме новини! Hug

# 153
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Днес и утре са ми дългите дни и минавам само да ви поздравя и пожелая успешна седмица.🍀🍀🍀

Дано до довечера има някакви новини.

Хубав ден ви желая 🤗🤗🤗

# 154
  • Plovdiv, Bulgaria
Привет!
Спорен понеделник, успешна и късметлийска седмица!
Сбъдване и усмивки!

Благодаря за всичко споделено! 🌸

Нетфликс отмени 2 и 3 сезон на поредния сериал, 1989, не знам как е с гледаемостта, но беше доста дълго в първите 10 тук.
Критиката и отрицателните ревюта са посочени като причина в една от многото статии, която аз четох, не твърдя, че е достоверна.
Интересното, че създателите са имали готовност за още два сезона. Самите те публикуваха новините в ИГ.
Не ни касае пряко, но споделям, че и преди бях писала за политиката с рейтингите.

Много ми се ще през пролетта да видим Телец.

Прекрасен ден ви пожелавам! 🍀

# 155
Привет момичета!

Благдаря ви за споделеното! Flowers Cherry Blossom
Алинка Kissing Heart тоя сериал не е турски, нали? или е това https://www.ensonhaber.com/medya/1899-dizisi-iptal-mi-edildi-unl … ezon-neden-iptal-
а на нас, каквото ни е писано....
Цитат
Много ми се ще през пролетта да видим Телец.
според мен ще го видим, поне до април Thinking
Фенче Kissing Heart , и аз мисля, че на Башак изобщо не й е безразлично- от глупостите които се пишат по сайтовете, та ако е с Къванч по време на снимките, почти не очаквам да споделя.
Оххх Киво ПР-ил с личния си живот, смях в залата Laughing той толкова не обича личния живот да му е на показ, затова често казваме-добре, че е Башак Wink

Пепи Hug, спорна работа!!
Терзи Flowers Hibiscus

здрава и успешна седмица, с хубави новини! Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: пн, 09 яну 2023, 13:46 от Airra

# 156
Здравейте, момичета! Green Heart
Успешна седмица! Вече само работна…
Благодаря за всичко споделено! Flowers Tulip
Няма много новини, даже май въобще няма.
Ще търсим романтика в чакането. Grinning

Тук към един от клиповете с Девин в нейния кабинет като психолог преди два дни имаше текст, който съм записала, но клипът и съответно текстът са вече изтрити. Може да е измислица, а може и някой да е бил накаран да го свали. Текстът има смисъл, но дали е от сериала, ще разберем по-късно.

Девин Айдън:
„Но възможно ли е някой друг да запълни празнината, създадена от семейството?“
https://twitter.com/i/status/1612111251567517703

Много ми хареса как Бирсен е определила роклята на  Серин: като капка вода. Blue Heart
Нещо такова бях усетила и аз, но сега го виждам формулирано.
Дано скоро видим и филма.

Приятна вечер! Nature Sparkles

# 157
Ваня, много работна седмица се очертава 😜
Ще чакаме, няма какво да правим, но пък малко остана.
Мисля, че премахнаха всички страници, които пуснаха първите снимки. Поне този, които аз следях.
Дали скоро няма да пуснат страница на самия сериал, както беше по времето на Сблъсък ?
Алинка, и аз се надявам да видим скоро Телец.  До колкото си спомням снимките започнаха миналия февруари, ще стане почти година вече.
Ваня, Берен е прекрасна на тази снимка, Къванч също. Представям си каква истерия ще настане, когато пуснат Последно повикване за Истанбул.

Лека, мен работа ме чака 🤗🤗🤗

# 158
Добро утро! Coffee
Пепи и на всички – лека работа и хубав ден! Nature Sunny
В самолета…но пък тези врати?...колаж? колаж, да. Grinning
И продължаваме да чакаме…

https://twitter.com/i/status/1609894855198625792

# 159
Добро утро, дружки! Hug

Айре, Алинка, Пепи, Ванче , благодаря ви за споделеното! Kiss
Айре Heart Eyes да бе, да плачеш ли, да се смееш ли, голям пиарко бил наш ашкъм, пък ние да не знаем Stuck Out Tongue Closed Eyes Добре, че е Башак наистина, че ще умрем от скука по него Heart
Вчера Бирсенка ни подмина, била е заета с клюкини за Алперен и Мелиса Smile
Не зная кога какво ще излъчат Нетфликс, те са непредсказуеми, важното е, че ни чака сериал всяка седмица! Добре, че Киво се съгласи да снима отново за тв, че не се издържаше вече. Би трябвало скоро да ни пуснат тийзър, ако смятат да започнат февруари Thinking Отново по никое време започва пореден сериал на Киво, но дано да се хареса на зрителите в Турция! Hands Pray

Много се надявам да си имаме продължение и на Якамоз! Hands Pray

Имайте хубав ден, и дано получим някакви новини! Hug

# 160
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Добро утро и от мен или добър ден 🤗

Алинка, снощи съвсем случайно ми попадна статия точно за този сериал 1899 и защо няма да го продължат. Заключението на експертите било, че много малък е процента на хората, които са го изгледали до края. Наистина много повече фактори явно влияят на това дали ще има продължение.
Сега прочетох, че днес щели да снимат плакати за нашия сериал.
Актрисата, която ще играе сестра на Девин е качила видео от оформянето на прическата й. Снощи понеже откарах до 2 ч.и за фон ми вървеше Опасни улици видях, че играе и там.
Фени, да наистина Бирсен вчера ни подмина, но днес може и да компенсира 😜 А Алперен и Мелиса.... детска градина. Вече се отписваха един от друг. Но пък и черната реклама си е пак реклама.

Фунда очаква момченце. Искам да я видя в действие.

Хубав ден ви желая 🤗🤗🤗

# 161
Пепи, благодаря! Kiss и аз идвах с тази новина, че днес започват снимките за промо плаката на " Семейство "
Днес прочетох какво е написал Алперен за тези клюки, объркано е момчето какво се случва, но явно трябвало да свиква, това е написал Smile Ама как лесно се хващат хората на всички простотии, които се пишат ... А преди малко една приятелка ми прати видео в Тик Ток, сега пък Бурак Йозчевит са уморили преждевременно Rage

# 162
Снимат плаката чакам тийзър да дойде аз до края на месеца 😎

# 163
# 164

Привет момичета Hug
Благодаря за споделеното!! Flowers Hibiscus
Освен, че снимат постера, чета в ТТ, че сериала е заплануван за средата на Февр.

Цитат
Актрисата, която ще играе сестра на Девин е качила видео от оформянето на прическата й.
Пепи, видях го, ама изчезна докато се наканя да направя скрийн.
но двете сестри ще си приличат.
Сера отивала на снимки за постера

Страници за сериала ще има в ИГ и в ТТ, още не съм срещала....
Диди може да ги хване първа.Wink

Ваня, интересно звучи....
Цитат
Девин Айдън:
„Но възможно ли е някой друг да запълни празнината, създадена от семейството?“

Фенче Kissing Heart, за мен тик ток е най-ужасната СМ.
а Алперенчо, май не е съвсем невинен, не че ми е толкова важно:))

хубав следобед!!

Общи условия

Активация на акаунт