Къванч Татлъту 💙- минали и бъдещи проекти, партньори-104

• 44 804
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Няколко пъти се опитвам да кача снимка, но нещо не ми се получава. При вас има ли проблем или грешката е при мен ?
Айре, исках да кача снимка на сестрата, видеото го намерих.
Но имам още един проблем. Опитах се да отворя линка под снимката на Къванч в ИГ и там ми дава, че страницата не съществува. Много отдавна не съм я поглеждала и сега бях изненадана. Знае ли някой нещо по въпроса? Дали не обновяват страницата му ?
Ох, Диди, дано скоро пуснат нещо. Но средата на февруари ми се струва много далече. Нещо се бях настроила за края на януари. Предполагам, че така се запасяват с повече снимано , за да им бъде по спокойно.
Мисля си още, че сега поне до премиерата на сериала на Серенай ще има пълно затишие.
Ваня, много философски въпрос задава Девин. Но тя е психолог все пак и сигурно много ще ни накара да поразсъждаваме. По описанието, което имаме семейството не е средностатистическо, но както се казва "Богатите също плачат" .

Лека, момичета 🤗🤗🤗

Нещо стана и сега успях.😂
Наистина си приличат.

# 166

Привеет Hug
Пепи, мерси за снимката Yüsra Geyik
Цитат
Опитах се да отворя линка под снимката на Къванч в ИГ и там ми дава, че страницата не съществува.
Нали Къванч си има нова баш мениджърка- Зеррин Ерсу, сигурно това е причината.

Grinning

Хубава сряда!!

ЙЕ говори за Организето
разбрах най- вече Къванч вар

И Есра Билгич е казала, че ще играе, много искала да участва в комедия.
https://twitter.com/dizianaIiz/status/1613082956045639681

Последна редакция: ср, 11 яну 2023, 11:26 от Airra

# 167
Здравейте! Flowers Tulip
Двете сестри наистина много ще си приличат, но в анимацията Джесур не прилича на себе си. Grinning
Добре, че очите го издават и Туба до него.
Докато чакаме - едно филмче с Хазар Ергючлю от Нетфликс. Има превод на руски, за съжаление е  озвучка.
Още не съм го гледала, но ми се видя интересно.
https://vk.com/turkiee?w=wall-46308288_336494

И продължаваме да чакаме…
Дано днес Бирсен не ни подмине.
Хубав ден! Nature Sunny

# 168
Ванче, да Джесур хич не си прилича Wink
тоя филм съм го минавала с мишката, шантав е....
..........................
ауу каква новина Close
https://www.birsenaltuntas.com/kultur-sanat/farah-zeynep-abdullahtan-film/14329/
Друг филм-бомба идва от Фарах Зейнеп Абдула- Бихтер

Фарах Зейнеп Абдула се завръща на снимачната площадка с филмов проект, за който ще се говори много след „Берген“.
Тя каза "да" на проекта "Bihter", който ще представи историята на "Aşk-ı Memnu", която развълнува публиката в магическата атмосфера на 1900 г.!
Преговорите за актьорския състав за филма, който ще бъде направен за дигитална платформа, напредват бързо. Сценарият на филма, който ще бъде продуциран от TAFF Pictures, е написан от Мерве Гонтем, и беше високо оценено в бекстейджа.

Последна редакция: ср, 11 яну 2023, 14:00 от Airra

# 169
Бисмилях...

# 170
Привет, дружки! Hug Съжалявам, но цяла сутрин нямах ток, гръмнал някакъв трафопост, и сега като се върнах каква хубава изненадааа ...
Диди, благодаря! Kiss Ама хич не изглеждат зле, напротив! До Киво всяка е прекрасна!

Айре Heart Eyes благодаря за споделеното! Kiss
Ха ха ама , че Джесур са докарали Smile
Хмм ... интересно защо пък Фарах ще играе Бихтер ? Thinking
Пепи, Ванче, наистина си приличат, в първия момент си помислих колко е хубава на тази снимка Серенай Smile
Гримът прави чудеса, доста различни са двете актриси всъщност.
на сета

# 171
Здравейте Благодаря за споделеното Много добре изглеждат

# 172
Само те ли ще са на постера?
Много любовно 😂 не че имам против
Относно девойката не само тя примерно една сладурана Сюмейе Айдоан направо си фейк Серенай все едно са близначки 😂🤩
Много критики отнесе Алперен аз съм добре и двамата не ги харесвам и дизито им нещо не го виждам та те така...

Туитър гърми...

Последна редакция: ср, 11 яну 2023, 18:55 от x BlackRose x

# 173
Благодаря за красивата изненада!  Green Heart

Ами да, много мрачен и мистериозен е на тези снимки Аслан. Grinning
А Девин явно е подходила психоаналитчно към него…
Всичко друго очаквах, но не и такава снимка.
Кадърът е разкошен, но това настроение изобщо не мога да го свържа с това, което досега четохме.
На мен ми се струва, че това е някаква закачка към нас зрителите.
За Св. Валентин излиза новата версия на „Титаник“ в 3D послучай 25 години на филма.
14 февруари е вторник.
Дали няма тогава да започне  „Семейство“?
В първия момент, когато видях снимките, съвсем ясно си представих  подобните пози от  „Титаник“.  
Може конспирацията ми да е в повече, но не изключвам това да е закачка към нас.

Аслан и Девин

Джак и Роуз

Отдавна очаквам нова филмова версия на романа на Халид Зия Ушаклъгил.  И след този филм ще има вероятно още. Романът  на Лев Толстой „Ана Каренина“, с който „Забранена любов“ може да се съпостави,  има за малко повече от един век над 30 екранизации.  Всяка от тях с различна гледна точка. Последният филм, който гледах с Елисавета Боярска – 2017, е през призмата на съдбата на Вронски.
От информацията става ясно, че филмът ще е през героинята Бихтер и в епохата на създаване на романа – края на 19 в. Това е интересно и много различно от сериала.  Ще чакам с интерес този филм.

# 174
Благодаря на всички за споделеното!! Flowers Hibiscus
колаж Wink

за снимките, коментара ми е- много готин Къванч Heart Eyes
предполагам, че няма да са така ухилени на постера.....
надявам се да са повече актьори, а не само те двамата.

Ваня Hands Plus1

лека Nature Stars

Последна редакция: ср, 11 яну 2023, 19:22 от Airra

# 175
Диде, ако това,което е написал Алперен е вярно, не зная за какво трябва да отнася критиките той Thinking
Цитат
Алперен Дуймаз даде официално обяснение за скандала на снимачната площадка на сериала "ЕГО". Актьорът твърди, че изнесената новина е невярна. Всъщност целият екип за пореден път е чакал Мелиса Аслъ Памук, която си е създала навик постоянно да закъснява за снимки. Когато снимачният екип се е опитал да разбере какво се е случило този път, актрисата се е държала лекомислено. Това е ядосало Алперен. На свой ред Мелиса му се обидила и се е стигнало до свада, след която тя е напуснала снимките. Според Алперен Дуймаз той е защитил правата си и правата на екипа, който трябва да губи от работното си време. Не го устройвало несериозното отношение на Мелиса Аслъ Памук, която е решила, че нищо страшно не се е случило.

Не виждам как ще снимат заедно, при това положение Thinking
Тази актриса Сюмейе Айдоан освен по цвета на косата не намирам по нищо друго да прилича на Серенай Smile

тя и Юсра Гейик е доста различна, но с грим се получава

Не вярвах, че ще го кажа някога, ама Серка е по-хубава и от двете за мен Smile
Ванче, благодаря за споделеното! Kiss Да! Smile
Цитат
Ами да, много мрачен и мистериозен е на тези снимки Аслан. Grinning
А Девин явно е подходила психоаналитчно към него…:grinning:
Всичко друго очаквах, но не и такава снимка.
Кадърът е разкошен, но това настроение изобщо не мога да го свържа с това, което досега четохме.
На мен ми се струва, че това е някаква закачка към нас зрителите.
Ще видим ще видим ... важното е, че изглеждат много добре един до друг, сега съм много по-спокойна.
Не зная, аз не виждам други Бихтер и Бехлюл, освен Берен и Къванч. Колкото и да харесвам Фарах, сори, няма да мога да я възприема в тази роля.
Айре Heart Eyes доста сполучлив колаж, щом се вързах Stuck Out Tongue Closed Eyes
Е, не ти ли харесаха и двамата ? Thinking
И аз не мисля, че ще са ухилени на постера, а и предполагам, че ще е и с другите герои от семейството. Макар, че с Туба бяха само двамата, та ще видим.
Лека вечер и от мен! Hug

# 176
# 177
Терзи Kiss Тръгнало ни е на клюки за приятели на Киво явно тази седмица Smile
Е, браво, и Чаго като Арас, разочарована съм. Като не желаят да се женят, поне да не ги мотаят толкова години, не са на по двайсет + тези момичета, тогава е съвсем друго ... Знам само, че Феми ще черпи , отдавна чака този момент, да се чудиш какво ще спечели от това, ама ... Stuck Out Tongue Closed Eyes
Ето какво са споделили в КТ СА, във връзка с интервюто на Йълмаз Ердоан за Организето
Цитат
Писателят/режисьор/актьор Yılmaz Erdoğan беше интервюиран и потвърди, че Kıvanç ще участва отново в Organize İşler в новия проект, който ще бъде заснет по-късно тази година, чака графиците на актьорите да се изчистят. Сценарият им е изпратен...
Актрисата Езги Мола няма да участва, каза той.

# 178
Привет, момичета 🤗🤗🤗

И аз като Ваня да кажа, всякакви снимки очаквах, но въобще не си представях такова нещо. Но не се оплаквам, много са хубави двамата.

Много позитивни снимки, много. Няма помен от мистериозния и мрачен Аслан.
Фени, вече наистина може по спокойно да чакаме.

И за мен Бихтер е само Берен, Бехлюл - Къванч. Много амбициозно са подходили, за да се решат на тази стъпка. То вярно, че има и по-стара версия на ЗП, но нашия след толкова години все още събира огромна публика. А като се има предвид, че тази година ще излъчат и Последно повикване за Истанбул много сравнения ще се правят, но да го мислят други.

Ваня, Титаник ще го пуснат на 10 февруари, в навечерието на Св. Валентин. Аз пък тайно се надявам да видим тогава Къванч и Берен по Нетфликс. Очаквам около 20 януари да пуснат кои филми и сериали ще дават през февруари.

Ох, и тази снимка е страхотна.

Лека, момичета 🤗🤗🤗

# 179
Привет, дружки! Hug

Пепи Hug да, вече ми е по-спокойно наистина. Дано на 20 януари Нетфликс ни изненада приятно!
Нищо ново няма ... е, ще почакаме още малко.

Имайте хубав ден! Hug

Общи условия

Активация на акаунт