Къванч Татлъту 💙- минали и бъдещи проекти, партньори-104

• 45 187
  • 738
  •   1
Отговори
# 180

Привеет! Hug
Благодаря за споделеното!!
Фенче Kissing Heart, Сера на снимките не ми харесва особено....../по принцип не я харесвам като визия/
но ми е интересна във фрага на Шахмаран

надявам се да ми допадне като игра в сериала ни Hands Pray
коментарите, които чета из СМ/за снимките/ са доста положителни.....
иначе на тях- за мен е Къванч, а не Аслан.
заиграли са се с публиката Wink

за новата адаптация на  "Aşk-ı Memnu"- съм съгласна с коментара на Ваня.

Пепи, голяма си оптимистка Wink
Цитат
Аз пък тайно се надявам да видим тогава Къванч и Берен по Нетфликс. Очаквам около 20 януари да пуснат кои филми и сериали ще дават през февруари.
според мен първо ще пуснат Телеца.

И аз се чудя как ще работят тепърва Алперен и Мелиса Thinking

.................
Heart

тоя колаж не е лош.....

хубав ден, при нас вали сняг Nature Snowflake

Последна редакция: чт, 12 яну 2023, 12:22 от Airra

# 181
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Айре, снимката ми харесва,  не защото са красиви, а заради самата емоция, която излъчва. Наистина е много неочаквано като визия имайки предвид съдържанието, което знаем за сега.
Ще видим какъв ще бъде постера, които ще публикуват.
Спомням си, че подобна снимка имаше и в началото на Сблъсък, където четворката  бяха много засмени, но на самия постер всички изглеждаха супер сериозни.
А щом и Инеса се е въздържала да включи към поста си някоя язвителна дума по отношение на Серенай значи са си свършили работата за сега.
Айре, е то е логично първо да пуснат Телец, пък и напоследък "кълбото" за предсказания ме изостави съвсем, но нищо не пречи да си помечтая😍

Хубав ден ви желая 🤗🤗🤗

# 182
Здравейте, дружки! ❤

Нямаше как да не намина, след като видях снимката на Серенай и Къванч. Изглеждат страхотно! Знаете Серенай хич не ми е любимка, но ще се абстрахирам от това. Много ми стана интересен и новият ѝ сериал, но не знам дали ще стигна до него.

Нямам представа в какъв проект ще играят Къванч и Серенай, моля Ви, ако може някой да ми резюмира за какво иде реч. За платформа ли е?
И винаги, когато има нещо много интересно на хоризонта, аз съм заета. 😂

При нас положението е по-лесно, но пак нямам време почти за нищо. Щерката е момиче с характер и ни разказва играта. 😝

Сърдечни поздрави за всички и хубава вечер! ❤

# 183
Иркаааа, привет 🤗🤗🤗
Много приятна изненада.
Много ти се зарадвах.😍
Сериалът със Серенай е за телевизия. Пишат, че ще започне от средата на февруари, предполага се във вторник. В линка има кратко резюме и кои актьори участват.

https://m.imdb.com/title/tt21764804/?ref_=nm_flmg_unrel_2_act
Чакаме два филма на Нетфликс, но още няма определени дати 😊

Вече е голяма твоята сладка госпожица 😍 Голяма сладурана е, да ви е жива и здрава.

Лека 🤗🤗🤗

# 184
Привет, дружки! Hug

Благодаря ви за споделеното! Kiss
Ооо, Ирето се е сетила за нас, не мога да повярвам! Open Mouth Много приятна изненада! Kiss Вече те бях отписала, да знаеш! Stuck Out Tongue Winking Eye Надявам се да не ти е за последно тази година Smile Да не те плаша, ама когато проходи щерката, тогава вече ще ви разкаже играта, сега нищо не е Stuck Out Tongue Closed Eyes
Да ви е жива и здрава! Flowers Four Leaf Clover Two Hearts
Ето какво ни предстои да гледаме :
" Семейство / Aile " сериал на Show TV  

"Телец / BoğaBoğa "-  филм на Netflix / сниман /

"Last Call For Istanbul / Последно обаждане за Истанбул" - филм на Netflix / сниман /

"Organize Işler / Организирани работи " - сериал на Disney Plus / ще се снима май месец /

Изобщо тази година ще е прекрасна за феновете на Къванч, но за някои от нас дупе да ни е яко Stuck Out Tongue Closed Eyes
Пепи, благодаря за споделеното! Kiss Няма лошо да си мечтаем, може пък наистина да ни изненадат по-скоро, от колкото си мислим.
Ей, феновете веднага направиха паралел, ама има защо, Киво си е баш Кадир, но с друга Smile

Айре Heart Eyes благодаря за споделеното! Kiss
И аз много се надявам да ти допадне Серенай с игра, външно явно няма да ти се получи, ама кой знае Smile
Йозге с дъщеря и

За добро настроение в петък музикален поздрав от мен Heart

Имайте хубав ден! Hug

Последна редакция: пт, 13 яну 2023, 10:24 от queen_fenka

# 185

Привеет!! Hug
Ирее Kissing Heart, и мен много приятно ме изненада!!
Да ти е жива и здрава сладураната, пък макар и с характер!! Blush
Предполагам колко си заета, така че едва ли имаш време, камо ли за турски сериали.
Отговорили са ти на въпроса- чака ни тв. сериал, Къванч ще е мафиот, Серенай психолог.
Aile е история за Аслан, който е син на голямо семейство и управлява нощен клуб.
Изключително проницателен човек. Той е мрачен и мистериозен герой.
Психологът Девин ще влезе в живота на този труден мъж и той ще стане интензивен.

Има и още интересни герои.

Пепи Hug
Цитат
Спомням си, че подобна снимка имаше и в началото на Сблъсък, където четворката  бяха много засмени, но на самия постер всички изглеждаха супер сериозни.
да Blush

Фенче Kissing Heart Wink
вчера Серенай и Бурак са участвали в предаване....

тук направо ми е симпатична Stuck Out Tongue Winking Eye, има благо излъчване.

Цитат
"Organize Işler / Организирани работи " - сериал на Disney Plus / ще се снима май месец /
о не вярвам да го снимат май месец, след като Семейство започва толкова късно.
ЙЕ нали каза, че ще се чака актьорите да се освободят.

мерси за поздрава!!
................................
от Бирсен
https://www.birsenaltuntas.com/kultur-sanat/nejat-isler-iyi-adam/14446/
на 10 февр, НФ ще излъчи филма с Неджат Ишлер и р-р- Улуч Байрактар- Iyi Adamin 10 Günü- 10 дена на един добър човек
та може да правим предположения, дали ще има втори турски филм през февр.

хубав петък!!

Последна редакция: пт, 13 яну 2023, 12:04 от Airra

# 186
Айре Heart Eyes благодаря за споделеното! Kiss
Има надежда, викаш ? Smile
Ще видим кога ще снимат Организето, нашия сериал като започва късно ще завърши сезона с по-малко серии просто, няма да снимат и лятото, я Smile
Голяма суша тук днес Thinking
Това го видях при американките, добре е направено от феновете

И страхотно видео от Mayka Roman Rivera Heart Ами все красавици са ни партньорките Two Hearts

Лека вечер! Hug

# 187
от Kıvanç Tatlıtuğ News

Световната асоциация  Avşarlar награди Kıvanç Tatlıtuğ, един от успешните актьори на турското кино, с почетна награда, която ще се проведе на 29 януари.
Hands Clap
https://www.medyayenigun.net/turk-dunyasindan-kivanc-tatlitug-ve … onur-odulu/80027/

ПОЧЕТНА НАГРАДА ЗА КЪВАНЧ ТАТЛЪТУ И БУРАК БАЛИ
Kıvanç Tatlıtuğ, едно от успешните и важни имена на турското кино и Бурак Бали, автор и поет на турската литература. Те бяха наградени с наградата Yakup Mahmudow.
Скрит текст:
Централата на Световната асоциация на Авшарлар обяви, че ще даде почетни награди на Къванч Татлъту, един от успешните актьори на турското кино, и Бурак Бали, писател и поетичен терапевт, който е един от успешните актьори на турското кино, на конгреса ще се проведе на 29 януари 2023 г.
Kıvanç Tatlıtuğ, един от успешните актьори на турското кино, на 7-ата редовна генерална асамблея на Световната асоциация Avşarlar, със седалище в Адана, както и нейните клонове в много европейски страни и Азербайджан, Гагаузия, Косово, Ирак, Туркменистан, Киргизстан, Клоновете в Узбекистан и Турция, които си създадоха име, и турският литературен писател, поетичен терапевт Бурак Бали обявиха, че ще дадат почетна награда.
Седалището на Световната асоциация Avşars, на своя конгрес, проведен през януари 2022 г., великият поет на турския свят Шьолет Авшар и азербайджанският учен, известният историк Надиршах, собственикът на произведението проф. д-р. Въпреки че Yakup Mahmudow беше счетен за достоен за наградата като почетен гост, тя се проведе с гости от TRNC, Ирак, сирийски туркмени, Азербайджан и Косово.

В конгреса, който ще се проведе на 29 януари 2023 г., генералният председател на Световната асоциация на авшарите Шереф Коджакая, членовете на Борда на директорите, председателят на Дисциплинарната комисия и собственикът на франчайз на вестник Medya Yenigün Хюсейн Карабулут, председателят на Научния съвет Нигде Йомер Халис проф. д-р от университета Демир. Мустафа Талас, един от преподавателите на Факултета по комуникации, катедра по журналистика Локман Зор, и членът на факултета на катедрата по визуални, слухови техники и медийна продукция Мемдух Ягмур, поръчан от комисията на Kıvanç Tatlıtuğ, един от успешните актьори на турското кино и Бурак Балъ, могъщият писател на турската литература, турският поет, терапевтът, възпитан от Азербайджан. Великият поет на света, покойният Шьолет Авшар, и азербайджанският учен, известният историк Надирша, собственикът на работата проф. д-р. Якуп Махмудов бе удостоен с почетното отличие.
В своето изявление пред обществеността, председателят на Световната асоциация на Avşars Kocakaya каза: „Азербайджанският учен, известен историк Nadirşah, собственик на произведението Prof.Dr. Присъдихме почетната награда Yakup Mahmudow на Kıvanç Tatlıtuğ, един от успешните актьори на турското кино, и Burak Ballı, мощен писател на турската литература, писател и поетичен терапевт.
Президент Коджакая, ние винаги ще бъдем с нашите артисти, които ще получават почетни награди, културата ни не е изродена, има огромна армия, която служи на турския свят в областта на културата и изкуствата. Сложих всички вас в сърцето си. Пътят ни е много труден и труден. Затова на първо място трябва да защитим нашата история, култура и изкуство. В противен случай ще напуснем сцената на историята. Трябва да отдаваме значение на образованието и обучението в целия турски свят. Трябва да се обединим в науката и образованието. Ние трябва да преподаваме нашите национални ценности в целия турски свят. Трябва да издигнем нашето бъдеще по такъв начин, че да издигнем нови Надир Шахове, Фатих Султани и Ататюрки от следващото поколение.“ заяви той.
превод с ГП
Предполагам ще видим Къванч на тая церемония.....

Ще видим кога ще снимат Организето, нашия сериал като започва късно ще завърши сезона с по-малко серии просто, няма да снимат и лятото, я Smile
Голяма суша тук днес Thinking
Това го видях при американките, добре е направено от феновете

Фенче Kissing Heart
разбира се, че няма да снимат и лятото, но сезона свършва в края на май, до средата на юни Wink
мерси за клипчето Hands V
на Маука го знам, супер е!

лека вечер Hug

Последна редакция: пт, 13 яну 2023, 21:23 от Airra

# 188
Айре Heart Eyes благодаря! Kiss Еха! Hands Clap За сега превода е само толкова при подругите
Цитат
Световната асоциация "Авшарлар" обяви, че на 7-та си редовна обща асамблея ще връчи почетна награда на един от най-успешните актьори - Къванч Татлъту.
Събитието ще се проведе на 29 януари.
Цитат
Тази асоциация има клонове в много страни по целия свят. Насърчава и защитава тюркската култура: актьори, писатели и други деятели в изкуството. Те обединяват творци от много страни: Азербайджан, Катар, Сърбия и др.

# 189
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Прибрах се и съм заспала 😥 Най - после свърши тази седмица.

Айре, видях рекламата на филма с Неджат Ишлер....и мечтите ми приключиха. А толкова тайно се надявах. И сега какво излиза, че сериал и филм на новите партньори ще излязат януари и февруари. Да се надяваме на март тогава. Много тегаво с тоя Нетфликс, откога стой надпис постпродукция на Телец ? Не знам какво чакат още. Надявам се, че не чакат Фунда да роди.
Тази награда звучи много сериозно. Интересно след като седалището й е в Адана дали там ще е награждаването?

Напоследък въобще не познавам какво ще се случи, но си мисля, че Семейството ще бъде около 20 серии, което ми се струва повече от достатъчно при добре и докрай написан сценарий.

Лека, момичета 🤗🤗🤗

# 190
Привет, момичета! Kiss Благодаря за всичко споделено. Heart Exl

Много ми харесват Серенай и Къванч на снимката - пълни с енергия. Рядко виждам Къванч така усмихнат от сърце до партньорка. Дано се сработят и ни предоставят незабравими емоции. Според мен Сюмейе има доста общо със Серка, а и е по-малка и нежна от Юсра Геик, т.е. много повече пасва за по-малка сестра на Серенай. Но тя в момента започна сериал с Исмаил Хаджиоулу, така че не е била вариант вероятно. Както и да е, за мен е по-важно, че СерКъв си отиват, в което не съм се съмнявала.

# 191

Хубава събота!

Фенче Kissing Heart, мерси!
Пепи Hug
Цитат
А толкова тайно се надявах.
не беше много тайно Laughing майтап!
според мен е по-добре да се разпределят филми и сериал, които чакаме- по-равномерно през годината, въобще не държа филма с Берен и Къванч да го пускат толкова скоро. ако е през лятото, ще му се насладим по-пълноценно.
А за наградата...и на мен ми звучи сериозна  и престижна, не е като ония, за които може да се гласува всеки ден Mr. Green
И аз си мисля, че може да е в Адана, награждаването.
Цитат
Напоследък въобще не познавам какво ще се случи, но си мисля, че Семейството ще бъде около 20 серии, което ми се струва повече от достатъчно при добре и докрай написан сценарий.
като започне в средата на февр, до края на сезона се събират около 14, 15 епизода/ако рейтинга позволява/ така, че по-добре не се настройвай за нищо. Wink
Снеже, добре си наминала!! Hug
Надявам се и аз да се сработят и да снимат в добра и продуктивна колегиална атмосфера!!!! Flowers Four Leaf Clover
А сестрата на Девин няма да е много положителна, тая Юсра Геик е доста подходяща.

от Айдан
Скрит текст:
не че е нещо ново.....
Айсел ще е певица в клуба на Аслан и ще му е любима.
Аслан и Девин ще се запознаят в самолета, в 1 серия
в самолета ще бъде и мъж с прякор шотландеца, в ролята Ali Savaşçı

Wink

Последна редакция: сб, 14 яну 2023, 13:04 от Airra

# 192
Привет! Hug

Айре Heart Eyes благодаря за споделеното! Kiss Да започва вече това " Семейство " и да видим кое как ще е.
Да, тази награда е сериозна и престижна, много се радвам, че от всички добри актьори в Турция са избрали именно нашия ашкъм Hands Clap
Снеже, добре си наминала! Рано е от една снимка да се каже още дали си отиват, но като я видях, се надявам, че ще е така. Радвам се, че поне този път ще си доволна от партньорката, ред ти е и ти се пада Smile
Нищо ново няма ...
Вижте на какъв клип попаднах Smile

Хубав ден! Hug

Цитат
Почетна награда "Якуп Магомедов"  на успешния турски актьор Къванч Татлъту и големия турски писател Бурак Бали за значителният им принос в развитието на турското кино и литература" - това е новината за награждаването на двама представители на турската култура.
В текста се казва още: "Винаги сме с нашите артисти, които ще получат почетни награди, нашата култура не е изродена, има огромна армия от артисти, които служат на турския свят в областта на културата и изкуствата. Аз съм с вас. Пътят ни е труден и суров. Ето защо, първо, ние трябва да защитим нашата история, култура и изкуство. В противен случай ще напуснем сцената на историята. Трябва да отдаваме значение на образованието и културата в целия турски свят. Трябва да се обединим в науката и образованието. Трябва да научим нашите национални ценности в целия турски свят ... "
Церемонията по награждаването ще се състои на 29 януари 2023 г.!
О, писателят бил млад, мислех, че е възрастен Thinking

Последна редакция: сб, 14 яну 2023, 16:49 от queen_fenka

# 193
Здравейте в мрачната и студена събота! Nature Snowman
Време за сериал, но нашият все още го правят…
Благодаря за споделеното! Yellow Heart
Честита награда на Къванч! Турският език се говори от най-много хора в тюркската езикова и културна общност; Къванч, освен че е име, има и европейски черти; а през района на Адана минават важните пътища, свързващи Запада и Изтока.
Ира, последния път в Чукурова ти честитихме брака, а сега: честита дъщеричка, да е жива и здрава, много да ви радва! Flowers Four Leaf Clover
Прочетох едно „мнение“, че кастът на Семейство приличал на старчески дом. Grinning Grinning
Авторът сигурно е на 5 години.

Питат Бирсен за  Чаалар Ертуурул като евентуален Бехлюл.

# 194
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Айре, вярно, надеждите ми не бяха съвсем тайни. 😂
Но си права за това, че по- добре да пуснат филмите през някакъв период от време. Точно това ми бяха притесненията, че ако ги пускат един след друг малко много ще ми дойдат емоциите. Като прибавим и всички публикации около всеки проект се изсипва много информация. Така беше и около Якамоз, така беше и около Празникът на влюбените. Имам предвид пускането на реклами , на снимки и интервюта в списания.

Ваня, този актьор не съм го гледала, но Бехлюл.....
Филмът трябва да бъде много добре направен, много. Прочетох, че режисьора на Берген ще е режисьор и на ЗП. На мен този филм не ми хареса, въпреки успеха, който има в Турция.
Фени, този писател наистина е млад и аз си представях по възрастен.
Снеже, наистина снимката е много красива.
Айре, радвам се, че лека полека почваш да приемаш Серенай. Но ще изчакаме да видим Къванч и Серенай в действие.

Хубава вечер 🤗🤗🤗

Общи условия

Активация на акаунт