Къванч Татлъту 💙- минали и бъдещи проекти, партньори-104

• 45 193
  • 738
  •   1
Отговори
# 195
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Днес рожденният ми ден е изпълнен и с тъга, защото е първия без татко....Почерпете се за мое здраве....

# 196
Привет в неделя, дружки! Hug

Благодаря ви за споделеното! Kiss
Ванче, никого не виждам да става от предлаганите за този образ Stuck Out Tongue Winking Eye
Stuck Out Tongue Closed Eyes Stuck Out Tongue Closed Eyes Stuck Out Tongue Closed Eyes
Цитат
Прочетох едно „мнение“, че кастът на Семейство приличал на старчески дом. Grinning Grinning
Авторът сигурно е на 5 години.
Пепи, най-вече трябва да е много различен този филм, за да го приемат зрителите и пак ще се правят сравнения, неизбежно е. От сега има много шум около него, не зная какво ще се получи, ама не очаквам успех, честно казано Thinking
Гости, Честит рожден ден, мила! Kiss Нека късмета да те закриля, здравето да те прегърне и щастието да не те оставя! Two Hearts

Благодаря! Kiss Ех, когато загубиш родител никой празник вече не е същия, но ... живот! Да почиват скъпите ни в мир и светлина! Broken Heart
Като няма нищо, да споделя поне това, в което се споменава наш ашкъм Smile
Цитат
Актьорът Толгахан Сайъшман стана гост на предаването "Живот като на кино". Толгахан през 2002 г. заема второ място в конкурса "Най-добър модел на Турция". Първо място тогава зае Къванч Татлъту.

Толгахан разказа малко за трудното начало на творческия път, което засяга и Къванч:

"По това време за нас, моделите, беше много трудно да си намерим работа. Имаше много професионални актьори, добри театри. Хващахме се за всяка роля и беше удоволствие да играеш в епизод. Сегашното поколение извади късмет. Мнозина веднага получават главните роли от модния подиум. Тогава нямаше такова нещо. Първо Кенан Имирзалиолу разруши системата, а след това и Къванч Татлъту. Той разбра, че трябва да се учи. И двамата наистина преуспяха"

Е, все пак и тогава е имало изключения Smile
Хубава неделя! Hug

Последна редакция: пн, 16 яну 2023, 00:12 от queen_fenka

# 197
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Гости, честит рожден ден ❤️😍

Пожелавам ти здраве, здраве и пак здраве!

Фени, когато освен красив се окаже, че имаш и талант, получаваме Къванч. За наша радост той не само разчита на това, което природата му е дала в изобилие, но и не престава да се учи. Сега се сещам, че Къванч е ходил на уроци при Ипек Билгин /нали така се казваше?/ и можеше да се засекат в Семейството. Хубаво е, че ще играе с други утвърдени имена. Човек винаги има какво да учи.
Днес и утре Серенай има представление на Алиса. Изненадах се, че вече четири сезона го дават. Това си е голям успех за мюзикъл.
Много тайно е всичко около нашия сериал. Имаше една страница в ИГ, която качваше снимките от сета, но гледам, че са я спрели.

Хубав ден ви желая. Днес е само за разходка, при нас е много слънчево.

# 198
Здравейте Благодаря за споделеното

Гости Честит рожден ден

# 199

Хубава неделя!!

Гости Hug ЧРД!! Много здраве за теб и твоите близки и много положителни, радостни емоции занапред!!

Фенче Kissing Heart за всичко споделено Hands Plus1
м/у другото Сера съм я гледала за 1 път в сериал на Толгахан Сайъшман/който си споменала в новината/, беше перфектната мръсница,,,,
като Мира в Меджезир ми беше ужасна...Wink
Адаптацията на Ask i memnu няма да е съвременен филм, а ще се развива през 1900 г. според  мен няма да има много общо с нашия ЗП.
Цитат
Вижте на какъв клип попаднах Smile
i KAMISTAR се скъсва да прави подобни клипове, много са с Къванч!!
тук са всички, майсторка е!!
https://www.youtube.com/@KAMISTAR/videos

Пепи, Къванч винаги е играл с класни актьори и млади и от по-старото поколение, няма нужда да ги споменавам, знаете ги, Ипек Билгин го е потготвяла за ролята на Кузей. а по времето на Перла е взимал уроци от Лечин Джейлян.
Наистина спряха да излизат снимки - от сета,  къде снимат.....
за Серенай- настройвам се.....няма къде да ходя:))

Цитат
Ваня, този актьор не съм го гледала, но Бехлюл.....
игра в КСШ Hands V

Ваня Hands Plus1Grinning
м/у другото, Чукурова го дават в момента - в Италия със страхотна гледаемост- над 2 млн.

много сполучлив колаж!!

...........................
А Башак
https://www.instagram.com/stories/basakdizer/3016255377053500130/

явно показва мястото за игра на Ефенце Heart

Последна редакция: нд, 15 яну 2023, 16:53 от Airra

# 200
Здравейте! Green Heart

Честит рожден ден, Гости! Balloon
С най-добри пожелания!

Фенче,  добре си се сетила за старите и винаги верни неща: няма успех без труд. 

Пепи, не е редно всеки да публикува снимки, ще чакаме официалните. Ние знаем да чакаме.
Но без агентите на сета въпросът е не само къде снимат, а дали въобще снимат. Grinning

Айра, изобщо не се обръща внимание нито на това, че филмът ще бъде за Бихтер, нито че ще възпроизвежда епохата от романа, феновете си търсят Бехлюл и то блондин! Някои сигурно си представят, че ще гледат това, което беше в сериала, само дето ще играят други. Има, разбира се, риск, но ние не знаем какъв е замисъла на новата екранизация. Искам да гледаме нещо интересно, затова не се настройвам прадварително.
Да, Чаалар Ертуурул игра в „Курт сеит и Шура“.  Аз съм го гледала и във „Госпожа Фазилет и нейните дъщери“.
Чукурова издържа четири сезона  с много добър рейтинг и в Турция, имаше много интересна и смислена история. 

Приятна неделна вечер! Nature Sparkles

# 201
Сега рускините ме подсетиха. Днес Курт Ефе става на 9 месеца.
Сигурно това е бил намека на Башак.😊

# 202
Дружки, благодаря ви за споделеното и днес! Kiss
Айре Heart Eyes Този пък Толгахан не можах да го позная, дори се чудех дали е същия от снимката горе с Киво, доста се е променил Thinking Ще поправя фамилията, че са я посочили грешно подругите Smile С него съм гледaла / поне така си мисля / един филм с нашето Седефче, беше доста по-млад, ама не помня как беше като актьор.
Да, филма ще е от епохата в книгата, но вече е имало такава стара версия, мисля, че ще направят нещо съвсем различно, ще видим Thinking На Фарах зная, че ролята няма да и се опре, тя е много добра актриса, да видим кои ще са другите актьори. За ролята на Бехлюл и аз се чудя кой ще изберат, никак няма да им е лесно. Както споделят подругите
Цитат
Тази роля ще съсипе кръвта на всеки, така че съчувствам на "късметлията" нека се наслади на вечното сравнение
Благодаря за споделеното от Башак! Kiss
Ванче, ами не ги обвинявам, трудно ще е да се намери подобен Бехлюл, еле пък блондин, не случайно го споменават Бехлюл в доста сериали Smile Споделям малко коментари от ВК :
Цитат
За образът на Бехлюл освен талант, за да предаде достоверно този герой са нужни изключително и външни данни. Красавец. Такъв, по който въздишат жени на всякаква възраст, а мъжете усещат неговото превъзходство още на старта. И никакво актьорско майсторство няма да покрие липсата на естествена съблазнителност.
Цитат
Бехлюл - това е нарицателно име, благодарение на външния си вид!
Цитат
Да. Всъщност успехът на ЗЛ е преди всичко 100% попадение в актьорския състав и най-вече на Къванч. Той беше този, който направи Бехлюл нарицателно име. Един актьор не трябва да е просто красив, той трябва да бъде съблазнителен, сладък, желан. Не виждам за сега такъв сред младите и още повече сред връстниците на Фарах.
Е, най - перфектното "златно сечение " е едно до сега Stuck Out Tongue Closed Eyes
Чаглар абсолютно не става, според мен, разбира се.
От готината руска група във фейса.
Цитат
По вълните на отминалите години~~~
Стара снимка, появила се онлайн през 2020 в Instagram на турския комик, актьор и телевизионен водещ Jayhun Yılmaz. Снимката е някъде около 2000 година.
Надпис на снимката: "По принцип не се снимам с хора, които са по- красиви от мен. Но, светът е от едната страна, а този човек е от другата. Прекрасен човек.

Е, точно на тази снимка не е излязъл кой знае колко красив ашкъма, ама нейсе Stuck Out Tongue Closed Eyes
За лека нощ, музикален поздрав от мен, за който още не спи! Kiss
Скрит текст:
Реших от време на време да ви поздравявам с песни на Queen, които не вярвам да сте чували, тъй като не са популярни колкото други техни хитове у нас, но не са за пренебрегване. Надявам се да ви е интересно и приятно да се запознаете с многожанровата музика на любимата ми група.

Пепи, благодаря, че ни подсети за Ефенце! Kiss Времето си лети ... Възможно е споделеното от Башак да е във връзка с това, да!
Лека и синеока! Hug

Последна редакция: пн, 16 яну 2023, 00:19 от queen_fenka

# 203
Здравейте

https://www.showtv.com.tr/dizi/haber/3556533-kivanc-tatlitug-ve- … areler-yayinlandi

Последна редакция: пн, 16 яну 2023, 09:27 от dterziiska

# 204
Привет момичета 🤗🤗🤗
Добро утро 🍀🌞☕

Терзи, много благодаря 😍
Вчера точно се оплаках 😜 и ме чуха.

Превод с моя преводач.😂

# 205
Привет, дружки! Hug

Терзи, Пепи, благодаря ви! Kiss Ами изглеждат много добре двамата един до друг, вярвам, че ще ни харесат Аслан и Девин!

Ех, как  само ми липсваше този негов поглед на екран ... дано по - скоро го пуснат, не чак в средата на февруари Hands Pray

Имайте хубав ден и успешна нова Hugседмица!

# 206
Да започва че да майсторим казвам аз... 🖤🔥

# 207
Фени, и на мен много ми харесаха.
Аслан е с малко по-голяма брада от този размер, който обича Айра 😜

А Девин, много секси психоложка.

И селфито все пак се оказва част от сериала.

Хубав ден 🤗🤗🤗

# 208

Привеет!! Blue Heart
я каква изненада са ни поднесли Шоу тв!
Терзи, Пепи- Благодаря Flowers Hibiscus
и на мен ми харесват снимките, особено Къванч Heart Eyes
Пепи, точно с такава брада си го представях, съобразно ролята Wink
май са снимали най вече сцените с Аслан и Девин...струва ми се, че искат да пуснат сериала по-рано..ще видим.
най-важната част от публикацията....
Цитат
Kıvanç Tatlıtuğ’un Aslan’a, Serenay Sarıkaya’nın da Devin karakterine hayat vereceği dizi, tanınmış ailelerden Soykanlar’ın başındaki Aslan’ın, kendisiyle aynı yerden yaralı psikolog Devin’le tanışmasıyla aile içinde değişen dengeleri, gelişen olayları ve ‘aile’ kavramının en tartışmalı yönlerini ele alıyor.
Сериалът, в който Kıvanç Tatlıtuğ ще даде живот на Аслан и Серенай Саръкая  на Девин, ще разкрие променящите се баланси в семейството, развитието на събитията и концепцията за „семейство“, когато Аслан, който е главата на  известното семейства Soykanlar, среща Девин, психолог, която е ранена на същото място. разглеждат се най-противоречивите аспекти.

със сигурност преводът може да е по-точен, но това от мен....
Фенче Kissing Heart, за снощния ти пост Hands Plus1
Бехлюл - стана нарицателно име, не само заради красотата на Къванч, а и заради прекрасната игра и талант, които показа в тази роля!! Hands Plus1 Успехът е най вече заради двамата- Къванч и Берен!!

Ваня,
Цитат
Айра, изобщо не се обръща внимание нито на това, че филмът ще бъде за Бихтер, нито че ще възпроизвежда епохата от романа, феновете си търсят Бехлюл и то блондин! Някои сигурно си представят, че ще гледат това, което беше в сериала, само дето ще играят други. Има, разбира се, риск, но ние не знаем какъв е замисъла на новата екранизация. Искам да гледаме нещо интересно, затова не се настройвам прадварително.
Hands Plus1

......................
𝐀𝐬𝐥𝐚𝐧 🖤

здрава и успешна седмица!! Flowers Four Leaf Clover

# 209
От Капела в туитър която обожавам да чета

Общи условия

Активация на акаунт