Къванч Татлъту 💙- минали и бъдещи проекти, партньори-104

• 45 201
  • 738
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте в понеделник! Ден за начало, за  успешно начало! Nature Sparkles
Ефе сигурно вече се изправя и са му приготвили кошарка със самолетчета като на тати от сериала. Airplane

Терзи, в ранни зори си уловила новините, браво! Wear Crown
Пепи, оплаквай се по-често, виж как са те чули.
Но и мен са ме чули: днес новините са от официалните акаунти.
Фенче, средата на февруари е утре, стискай зъби.

Текстът за мен остава не съвсем ясен. Неяснотата идва от превода: ще се обсъжда концепцията за семейство, друг път,  че сериалът ще се занимава с най-спорните аспекти на понятието „семейство“... Ще чакаме и ще разберем. Но онова изречение за раните от семейството и кой може да ги излекува, за което се чудихме дали е от сериала, изглежда е от сериала.

На мен двойката Серенай и Къванч много ми харесва. Ще видим как ще играят един с друг.
Правят ми впечатление цветовете: доста еднообразни, преобладаващо тъмни до черно.
Аслан присъства в кадри, в които наистина изглежда мрачен.
Но: Девин винаги има нещо синьо по себе си: риза, дънки, пуловер, чанта. Синьото е най-студеният цвят, но самият той не създава усещане за студенина. Синьото е цветът на небето, морето, на спокойствието, сдържаността, искреността, доверието, чистотата, на комуникацията, в него има аристократизъм; синият цвят улеснява общуването, създава усещане за стабилност и спокойствие.
Вероятно неслучайно синият цвят виждаме свързан с Девин.

И да, психоложката е много секси, но това сигурно е елемент от терапията. Grinning Grinning

"Show TV планира да пусне първата промоционална реклама и плакат на семейния сериал тази седмица." Balloon

# 211
https://www.instagram.com/p/Cne-ZLOoCSK/

Вижте нашия Kıvanç... Най-красивият мъж на света...    Aslan Soykan идва. Очакваме го с нетърпение. #Семейство

# 212
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Добро утро 🍀

Вижте още кой ще участва в нашия сериал

Американките коментират, че ще бъде интересно ако играе ролята на шофьор на Аслан 😜 и очакват много снимки. Фени, ти ще кажеш дали е било така по времето на КГ.
Направи ми впечатление в превода към резюмето на сериала израза концепция на семейството и баланс в него. В турските сериали сме виждали, че там семейството обхваща по-голяма група хора. И тук има баба, майка, чичо, братя. Но пък в Сблъсък имахме семейство от хора, които съдбата събра. Така че, очаквам появата на Девин в живота на Аслан да промени баланса в семейството на Аслан и неговото разбиране какво е семейството.
Ваня, благодаря, че обърна внимание на синия цвят в облеклото на Девин. Сигурно има своето символно значение.
И да, Къванч много ми харесва на снимките. Терзи, благодаря, че донесе написаното от Бирсен.
Вече имаме официална страница в ИГ.
Ваня, а дано пуснат и трейлър тази седмица и Айрето да се окаже прав по рано да го пуснат.

За филма Бихтер, аз съм с дълбоки резерви. Не само заради емблематичните образи , които изиграха Къванч и Берен. Знам, че се правят римейки на известни филми и сериали, но честно казано аз поне не се сещам за сполучливи такива.
Вярно, че и ЗП е втория сериал, но той е класиката в случая.

Диве, беше писала, че ако не пишеш да не се притесняваме, но престана и да лайкваш. Дай някакъв знак.👍

Хубав ден ви желая 🤗🤗🤗

# 213
Хах от Шехира насам не съм го виждала този лудак 😂

# 214
Привет, дружки! Hug

Благодаря ви за споделеното! Flowers Hibiscus
Терзи, благодаря! Kiss Вай бе, изглежда и Бирсен го чака с нетърпение Аслан Сойкан, почти колкото мен Smile Тамам, тамам, това ме радва.
Ванче, вярно е, че времето лети, ама не ми се чака още месец Stuck Out Tongue Closed Eyes
Цитат
"Show TV планира да пусне първата промоционална реклама и плакат на семейния сериал тази седмица."
Дано е наистина тази седмица ! Но аз чакам първия тийзър, Аслан и Девин на снимки изглеждат наистина много добре, но да ги видим в действие .
Smile
Цитат
И да, психоложката е много секси, но това сигурно е елемент от терапията. Grinning Grinning
Диде Kiss и аз това казвам, да започват вече!
Пепи Kiss Селфи ще има, но да видим дали ще е такова, каквото видяхме Thinking
Айре Heart Eyes благодаря за споделеното! Kiss
Цитат
Бехлюл - стана нарицателно име, не само заради красотата на Къванч, а и заради прекрасната игра и талант, които показа в тази роля!! Hands Plus1 Успехът е най вече заради двамата- Къванч и Берен!!
Съгласна съм, аз споделих само коментар за ЗЛ и то в Тийми Smile И не е единствения:
Цитат
За мен ЗЛ е Бехлюл, само Къванч с неговите полутонове, влачене, чар, деликатност!!! Къванч попадна на 100%!
Цитат
Кой може да се сравни по красота с Kъванч Taтлъту ? Всички бяха влюбени в Бехлюл, той очарова всички с красотата си. Да, вече няма да намерите такъв красив сърцеразбивач Бехлюл, както и Бихтер.
Цитат
Освен, ако новия прочит се нуждае от друг вид и енергия.
Цитат
Админа дори публикува друг, по-ранен Бехлюл, разбирам с ума си, че може да има всякакъв тип, но Къванч ме разби ... Светъл, синеок, с магнетичен поглед и невероятен чар.
Каза, че би гледала Чагис в тази роля, но не го виждам напълно там.
Къванч вдигна летвата толкова много, че дори страхливия безпомощен герой, който съсипа живота на момичето, никога не успях да намразя. Беше толкова убедителен, изигра го прекрасно.
Както и да е. Който иска да го играе, едва ли ще го гледам Smile
Пепи, не помня Делфина Smile да е пускал кой знае колко снимки Thinking Благодаря ти за споделеното! Kiss Аз не се наемам да разсъждавам върху споделеното за историята, скоро ще видим какво са имали пред вид.
Поздрав! Hug

Пожелавам ви прекрасен ден! Hug

# 215
Забравих и се връщам да допиша 😜

Розичката е на място.

Диве, благодаря.

Изчезвам 🤗🤗🤗

# 216
Здравейте Благодаря за споделеното

https://www.izmirtime35.com/aile-dizisinin-cekimleri-izmirde-yap … iyor-78787-haberi
Снимките на семейния сериал, който ще започне по Show TV през следващите дни, се проведоха в Konak, Alsancak, Çeşme и Gaziemir с подкрепата на İzmir Cinema Office. Актьорският състав на сериала Ay Yapım, написан от Хакан Бономо и режисиран от Ахмет Катксъз, включва актьори като Къванч Татлътуг, Серенай Саръкая, Нур Сюрер, Неджат Ишлер и Джанан Ергюдер.
Izmir Cinema Office продължава да подкрепя телевизионните сериали и кино индустрията в съответствие с целта на столичния кмет на Измир Тунч Сойер да превърне Измир в столица на киното. Заснемането на телевизионния сериал „Семейство“ беше извършено в Конак, Алсанчак, Чешме и Газиемир с подкрепата на İzmir Cinema Office под егидата на İzmir Foundation, която включва и Столична община Измир. Сериалът, който тръгва по Show TV в следващите дни, ще събере красивите места на Измир с цяла Турция.
Поредицата включва Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya, Nejat İşler, Canan Ergüder, Umutcan Ütebay, Yüsra Geyik, Ece Simge Yurdatapan, Levent Ülgen, Emel Göksu и Nur Sürer. Оригиналният сценарий е за срещата на Аслан (Kıvanç Tatlıtuğ) с психолога Devin (Serenay Sarıkaya), за променящите се баланси и развитието на събитията в семейството.

С Измир Cinema Office интересът на кино индустрията се привлича към града с всеки изминал ден.
Изразявайки, че се радва да приеме важни актьори чрез İzmir Cinema Office, кметът на столичната община Измир Тунч Сойер каза: „Радваме се, че режисьорът Ахмет Катиксъз и целият екип на телевизионния сериал избраха Измир. Ще продължим усилията си да обединим различни райони на Измир с други проекти за филми и телевизионни сериали и да популяризираме нашия град на всяка платформа. Секторът на киното и телевизионните сериали е един от секторите, за чието съживяване най-много се грижим в Измир. Защото срещата на киното с Измир също означава, че Измир е по-познат и незабелязаните ценности на града, местата и културната памет, която е натрупал, се срещат с повече хора.“

# 217
  • AMS

Привет, дружки!!!

Блгагодаря за всичко преведено и споделено!!!
Пепи, благодаря, че попита!!! Пропуск от моя страна.
И да попитам на свой ред - До къде стигна с амбицията за субтитрите?
Защото при мен се оказа, че не разполагам с техически капацитет за това.
Има и други подробности,  но  ...
Та продължавам да превързвам раната.

"Измир стана утвърдено място за телевизионните сериали
с участието на известни звезди!" >>>

Бавно свиквам.

Но Къванч ме мотивира да не се отказвам.

ПП: Сайтът има проблем с прикачването на изображения.
Опитах се да ги оправя, но не знам дали ще ги видите в добър вид.

Последна редакция: вт, 17 яну 2023, 14:39 от * Diva *

# 218
Среднощен привет, момичета 🤗
Писах, писах и вятъра всичко отнесе. Спря тока, интернет и така.

Диве, до никъде не съм стигнала и поне до средата на февруари няма и изглед да стигна.
Терзи, благодаря 🤗. В първия момент помислих, че снимките са истински.
Тази седмица явно ще бъде на Серенай.
Кога ли и нас ще ни зарадват с филм ? Сега като се замислям някак ми се иска да не е когато почне сериала, но пък и не ми се чака до лятото.
Стана ми интересно, че страницата на сериала в ИГ е последвала 28 акаунта, но ми направи впечатление, че има и едно малко момиченце.

Лека 🤗🤗🤗

# 219
Привет, дружки! Hug

Благодаря ви за споделеното! Kiss
Цитат
Турската преса предвижда скорошна премиера на новия сериал на  Show TV  "Семейство / Aile"

Хайде, да започва вече, че нямам търпение да разбера какъв в крайна сметка ще го играе Аслан, мафиот ли ще е, или само собственик на нощен клуб Thinking

За добро настроение забавен клип от Mayka Roman Rivera Hands Plus1

Имайте хубав ден! Hug

Последна редакция: ср, 18 яну 2023, 12:31 от queen_fenka

# 220
  • AMS

Привет, дружки!!!
Благодаря ви за споделеното и реакциите!!!
Минавайки през нета мернах, че

Цитат
"Има добри новини за тези, които чакат кога ще започне семейният сериал.
Телевизионният критик Сина Кологлу, която направи изявление
относно датата на излъчване на семейния сериал, каза:
„Опитват се да бъдат .... през февруари“.
Това твърдение развълнува онези, които чакаха сериала.
Стана ясно, че сериалът „Семейство“ с режисьор Ахмет Катиксъз
по сценарий на Хакан Бономо ще започне още с настъпването на февруари."

internetgundem
А, тази роза с бодлите на ръката на Къванч
все повече ме мотивира >>>

Специален подарък за фенките на  Queen >>>

Скрит текст:

Приятен ден, дружки!!!

# 221

Привет и от мен!! Blue Heart Благодаря за всичко споделено!!
Диве, добре си се завърнала в темата!! Hug
И аз мисля, че ще го пуснат към началото на февруари.
Фенче Kissing Heart
Цитат
че нямам търпение да разбера какъв в крайна сметка ще го играе Аслан, мафиот ли ще е, или само собственик на нощен клуб Thinking
да Thinking....но сигурно ще има нещо незаконно/криминално в историята.
от Имдб-жанра

клипчето на Маука е страхотно, бях го забравила!
Пепи Hug
да сложа офиц. профили на сериала
https://www.instagram.com/ailetvdizi/
https://twitter.com/ailetvdizi
Цитат
Стана ми интересно, че страницата на сериала в ИГ е последвала 28 акаунта, но ми направи впечатление, че има и едно малко момиченце.
да нямаш впредвид профилната снимка на Сера?? Thinking Stuck Out Tongue Winking Eye
Терзи, мерси за инфото Hands Plus1
https://www.egedesonsoz.com/haber/cekimler-izmir-de-kivanc-tatli … kordon-da/1129860

значи няма да снимат в Истанбул.
а Бирсенката голям комплимент е направила на нашия красавец- Вижте нашия Kıvanç... Най-красивият мъж на света...    Aslan Soykan идва.
като е вземала колажа на една туркиня/фенка/ която била блокирана от Бирсен Laughing
Ваня Hug интересен коментар Hands Plus1
Диде Hug
интересна снимка

малко Елчин в мюзикъла й.
https://twitter.com/naranirinarana/status/1615437680254279682

Алинка Kissing Heart, липсваш!!

хубав следобед!!

Последна редакция: ср, 18 яну 2023, 15:59 от Airra

# 222
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Да сложа една хубава маса от Башак.

Имали са гости

Къванч не се вижда, но ми се струва, че отражението на фотографа в дъното е негово.

Айре, ето това момиче имах предвид.

Нейният профил е последвал официалната страница на Семейството.
От статията, която Терзи сподели аз поне останах с впечатлението, че снимките са направени вече в Измир, там се изрежат определени места и просто си правят реклама на града и района.
Снимката, която си сложила на Серенай.... още като я видях се сетих за подобна снимка на Берен заедно с Белчин Белгин.

Въобще цялата седмица наистина е наситена с много Серенай.
Прочетох, че е казала, че много се страхува или може би правилното е притеснява от участието си в сериала , сякаш всичко е забравила как се прави за телевизията.
Диве, розата и мен ме развълнува. Интересно дали по някакъв начин ще бъде вмъкната в сценария?  
Фени, мисля, че всички вече нямаме търпение.
Прочетох във фейсбук, че имало слухове, че първата реклама ще я пуснат в петък. Да видим дали ще познаят.
Аз чакам утре поне снимки, имам такова усещане.

Лека, момичета 🤗🤗🤗

# 223
Добро утро, дружки! Hug

Благодаря ви за всичко споделено! Kiss
Пепи, дано предчувствието ти е вярно, но аз честно казано си мисля, че днес ще видим само снимки от премиерата на Шахмеран Thinking Да, бяха писали, че снимките в Измир са приключили, но може пък да снимат и на други места, кой знае.
Айре Heart Eyes дано наистина сериалът ни започне в началото на февруари, вече наистина търпението ми свършва Smile Нямам съмнение, че ще има и драма, и екшън, и крими и романтика, но ми е любопитно дали все пак са запазили нещо от предишния сценарий или е напълно пренаписан. Скоро ще видим.
Диве, тъй като тук май само аз съм фен на Queen го приемам лично, благодаря! Flowers Hibiscus
Връщам жеста с може би една от най- любимите ми песни на Фреди  Heart

Цитат
Queen - You Take My Breath Away - Спираш дъха ми
Погледни в очите ми и ще видиш, че съм единственият.
Ти грабна моята любов, открадна сърцето ми.
Всеки път, когато се движиш, унищожаваш ума ми
И начина, по който ме докосваш,
губя контрол и потрепвам отвътре.
Ти спираш дъха ми.
Можеш да спреш сълзите ми само с една въздишка.
Всеки път, когато си поемаш дъх
и звука, който издаваш, е шепот за ушите ми.
Мога да дам целия си живот само за една твоя целувка.
Със сигурност бих умрял, ако ме отхвърлиш.
Ти спираш дъха ми.
Така че, моля те, не си тръгвай.
Не ме изоставяй тук сам.
Винаги съм самотен от време на време.
Ще те намеря, където и да отидеш.
Ще бъда зад теб
До края на земята.
Няма да заспя, докато не те намеря,
просто за да ти кажа, че спираш дъха ми.
Ще те намеря, където и да отидеш,
до края на земята.
Няма да заспя, докато не те намеря.
За да ти кажа, когато те намеря,
обичам те!
И продължаваме да чакаме!

Имайте хубав ден! Hug

Последна редакция: чт, 19 яну 2023, 09:42 от queen_fenka

# 224
Здравейте!
След снимките от понеделник не вярвам да пропуснат седмицата да си отиде без още нещо. Сега всички чакат, психологически биха направили пропуск, ако не продължат. 
Благодаря за всичко споделено! Green Heart

Направи ли ви впечатление какво са избрали за знак на сериала?
Заглавието е „Семейство“, но този червен килим/мокет е по-скоро от клуба, който управлява Аслан.
Интересно е също заснемането в клипа: преливащата светлина, виждат се ту тъмни, ту светли петна. Това ми подсказва, че съдбата на семейството е в пряка връзка с клуба и тук ще се решава съдбата на това семейство. Червеният цвят е обичайно да е свързан с такова заведение, но в случая този цвят вече има отношение и към действията по отношение на семейството: състояние в момента, характер на героите и действия, борба между…и...

Интересно е, че първата клапа от снимките показаха в точно обратна обстановка:
на открито, в природата, зелено, трева…

Хубав ден и приятно чакане!!!
Докато чакам, си пускам Фреди от изборите на Фенчето! Kissing Heart

Общи условия

Активация на акаунт