Ефе сигурно вече се изправя и са му приготвили кошарка със самолетчета като на тати от сериала.

Терзи, в ранни зори си уловила новините, браво!

Пепи, оплаквай се по-често, виж как са те чули.
Но и мен са ме чули: днес новините са от официалните акаунти.
Фенче, средата на февруари е утре, стискай зъби.
Текстът за мен остава не съвсем ясен. Неяснотата идва от превода: ще се обсъжда концепцията за семейство, друг път, че сериалът ще се занимава с най-спорните аспекти на понятието „семейство“... Ще чакаме и ще разберем. Но онова изречение за раните от семейството и кой може да ги излекува, за което се чудихме дали е от сериала, изглежда е от сериала.
На мен двойката Серенай и Къванч много ми харесва. Ще видим как ще играят един с друг.
Правят ми впечатление цветовете: доста еднообразни, преобладаващо тъмни до черно.
Аслан присъства в кадри, в които наистина изглежда мрачен.
Но: Девин винаги има нещо синьо по себе си: риза, дънки, пуловер, чанта. Синьото е най-студеният цвят, но самият той не създава усещане за студенина. Синьото е цветът на небето, морето, на спокойствието, сдържаността, искреността, доверието, чистотата, на комуникацията, в него има аристократизъм; синият цвят улеснява общуването, създава усещане за стабилност и спокойствие.
Вероятно неслучайно синият цвят виждаме свързан с Девин.

"Show TV планира да пусне първата промоционална реклама и плакат на семейния сериал тази седмица."

Вай бе, изглежда и Бирсен го чака с нетърпение Аслан Сойкан, почти колкото мен
Тамам, тамам, това ме радва.

благодаря за споделеното! 

Благодаря за всичко споделено!!