Къванч Татлъту 💙- минали и бъдещи проекти, партньори-104

• 45 203
  • 738
  •   1
Отговори
# 225
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Фени, права си. Днес ще има премиера на сериала на Серенай. Но пък ще бъде изненада ако Къванч и Башак се появят там.
Вчера също е имало премиера на филма 49, в който участва тази актриса от нашия сериал. Бирсен се е изказала много възторжено за него.

Ваня, видях и аз тази снимка. Но виж колко са различни възприятията на нас , хората.😜 Сега, като си го написала, това си е килим/ мокет отвсякъде. А моята първа асоциация беше телена ограда върху червено.😂 Не знам защо така го възприех. Но фантазията ми заработи в тази посока. Семейството, което може да бъде нашата най-голямата защита, но и нашия затвор.

Хубав ден ви желая 🤗🤗🤗
Една снимка от 2010 г.

# 226
Ванче, благодаря за интересния коментар! Kiss Боже, възхищавам ти се как забелязваш всичко, и най- малките подробности Two Hearts Със сигурност тази седмица ще се появят още снимки, но днес точно не очаквам, да видим Thinking
Ами да направя тогава чакането ти още по- приятно, има още мноого за споделяне от тяхното разнообразно наследство, което е актуално и до днес  Heart
Скрит текст:

Пепи, благодаря за споделеното! Kiss Е, това ще бъде прекрасно, ако се случи!
Цитат
Но пък ще бъде изненада ако Къванч и Башак се появят там.
И твоята асоциация ми хареса Hands Plus1
Цитат
Семейството, което може да бъде нашата най-голямата защита, но и нашия затвор.
До после! Hug

# 227
Здравейте

Бързо оздравяване на Къванч

https://www.birsenaltuntas.com/dizi/kivanc-tatlitug-rahatsizland … tal-edildi/14784/

Kıvanç Tatlıtuğ се разболя, сетът беше отменен

Разбра се, че Kıvanç Tatlıtuğ е хоспитализиран поради хранително отравяне. Известният актьора, който изигра главната роля със Серенай Саръкая в сериала "Семейство", днес отиде на снимачната площадка, когато се почувства добре.
Kivanc was hospitalised a few days ago due to food poisoning. Even though he had seemingly recovered, today's set was cancelled as he fell ill (source Birsen Altuntas)

# 228
Брех това хранително натравяне....Добре,че Бирсен е писала първа,че ако оставим на Бали отиде коня на реката кой къде се е самоубил пак ще се бием по главите от бисери.
Гечмиш олсун на Киво и да е всичко наред дано!

# 229
Бързо оздравяване на Къванч! Green Heart
Не е приятно, но се случват такива неща, важното е да минава.
Ще чакаме добри новини!
Приятна вечер, момичета!

# 230
Странна рокля на Серенай на премиерата

https://twitter.com/okanmermervip/status/1616137927947587584

Последна редакция: чт, 19 яну 2023, 20:29 от dterziiska

# 231
Бързо и цялостно оздравяване на Къванч!! Hands PrayFlowers Four Leaf Clover
Доколкото разбрах от това, което е написала Бирсен, той е отишъл на сета, но пак не се е почуствал добре и снимките са били спрени... Sad
Роклята на Серка е типична за нейния стил, но горната част ми харесва!
е добре й стои..

Момичета, благодаря ви за интересните постове!! Flowers Hibiscus

лека вечер!

..................
иначе е отново носител на наградата- Мъжко лице на годината!! Hands Clap
https://www.marketingturkiye.com.tr/haberler/halk-yilin-itibarli … ini-odullendirdi/

айде бързо да се оправяяяяяя!! Heart

Последна редакция: чт, 19 яну 2023, 22:54 от Airra

# 232
Дружки, сега се прибрах и видях новината за  Къванч! Бързо да се оправя! Flowers Four Leaf Clover Heart Ама какви са тези хранителни отравяния, скоро четох за Джансу , после за една млада актриса, според мен си е чист вирус това  Thinking
Цитат
Както се оказа, онзи ден на снимачната площадка на сериала "Семейство" Къванч Татлъту се разболя, получил хранително отравяне. Наложило се спешно да се потърси лекарска помощ.
Днес Къванч се върна на работа, но отново се почувства зле и снимките отново трябваше да бъдат отложени.
Новината съобщи Бирсен Алтунтас
Серка ми харесва в тази полу рокля, мисля, че не случайно е избрала именно такава за тази премиера.
Не се и съмнявах, че ашкъма ни отново ще получи тази награда, поздравления! Hands Clap Лошото е, че не успяхме да го видим нито на нея, нито на премиерата на партньорката му ... дано се възстанови бързо! Hands Fist
От архива

Лека! Hug

# 233
Ех, бях забравила, че днес е и награждаването. Честита да му е и бързо да се възстановя.
Американките ми припомниха, че имаше подобен случай през 2019.
Наистина, прилича повече на някакъв вирус, защото и аз четох за други артисти.

На Серенай едно може да и се признае, умее да привлича вниманието към себе си.
Роклята ми харесва определено, особено горната част. Но и стои разкошно.
При рускините е голям купон 😂

Лека, момичета 🤗🤗🤗
Дано утре имаме по- добри новини.

# 234

Хубав петък Hug
дано Къванч е по-добре!! Hands Pray
може наистина да е някакъв грип/вирус...

започнали са да качват Шахмаран
https://turkru.tv/shahmaran-1-seriya.html
голям купон си направиха снощи....

Последна редакция: пт, 20 яну 2023, 12:37 от Airra

# 235
  • AMS

Привет, дружки!!!
Благодаря ви за новостите, преводите и коментарите!!!

На Къванч бързо да минава!!!
Не можах да разбера всичко, но споделеното в тт ме разтревожи.
Значи е бил болен с хран. отравяне, върнал се е на сним. площадка,
и пак се е почувствал зле, и е откаран в болница.

Цитат
Оказа се, че Kıvanç Tatlıtuğ е бил хоспитализиран преди няколко дни поради хранително отравяне. ... той отново се разболя  вчера на снимачната площадка, ... снимките на драмата Aile бяха спрени.
(Birsen Altuntaş)
https://twitter.com/ktatlitugnews/status/1616374779237253122

Да е честита наградата!!!
Цитат
Смятан за един от най-важните стандарти в маркетинговата индустрия,
„The ONE Awards Integrated Marketing Awards“ присъди наградите ...
за девети път тази година...
Kıvanç Tatlıtuğ стана „Renomed Male Brand Face of the Year“
за сътрудничество с Мави.
https://twitter.com/ktatlitugnews/status/1616370967336615938

За премиерата и галата на Шахмаран, мога да кажа,
че не съм по змиите и определено не разбирам от мода!!!

# 236
Привет, дружки! Hug
Айре Heart Eyes благодаря за споделеното! Kiss
Пепи, и аз бях забравила, че наградите са били вчера.
Цитат
Къванч Татлъту е сред трите топ турски знаменитости, номинирани за 9-то годишно събитие The One Awards Integrated Marketing
Наградите ONE се считат за най-престижната награда в областта на маркетинга. Сред много турски актьори, Къванч Татлъту е номиниран за най-добро лице на мъжка марка.
Това е награда, връчена от публично жури за избора на „Достойни хора на годината“ – един от най-важните стандарти в маркетинга и комуникацията.
Победителите получиха наградите си на церемонията, проведена в хотел Хилтън Истанбул Бомонти на 19 януари 2023 година, но Къванч не присъства на церемонията поради заболяване

Диве, тя днешната мода е такава, не я разбира никой от нас Smile А марката е на Долче и Габана.
И днес нищо няма ... Ами когато тогава, само Киво да се оправи! Flowers Four Leaf Clover
С тази песен се пренесете в нощния клуб на Аслан! Винаги такива асоциации буди в мен, когато я слушам, все едно съм в нощен локал Wink

Лека вечер! Hug

# 237
Привет, момичета!

Бързо оздравяване на патрона! Да му е честита наградата!

Явно наистина са модерни подобни рокли, защото Серенай не е първата - на някакво новогодишно парти миналата година бая актриси бяха по гащи. Всъщност горната част много ми харесва и ако долната не беше тюл, щеше да е перфектна, но на Серка и стои прекрасно. Абе, то и аз да имах такова тяло, сигурно щеше да ми се иска да го покажа. Laughing

# 238
Здравейте!
Благодаря за споделеното! Green Heart
Честита награда на Къванч. Nature Sparkles

Днес от Бирсен:
https://www.birsenaltuntas.com/magazin/tavuktan-zehirlenen-kivan … rumu-nasil/14820/

Какво е здравословното състояние на Къванч Татлътуг, който беше отровен с пиле?
Kıvanç Tatlıtuğ не можа да продължи снимките на снимачната площадка на Family вчера поради здравословния си проблем.
Kvanç Tatlıtuğ, който продължава снимките на телевизионния сериал "Family", имаше трудности тази седмица поради хранително отравяне. Красивият актьор, който изглежда се е отровил заради изяденото пиле, отиде на сцените във фермата в Решадие, мислейки, че вчера се е възстановил. Актрисата, която обаче не се чувстваше добре, се прибра и си почина за малко.
Tatlıtuğ, който днес почива и пие лекарствата си, се очаква утре да се появи на снимачната площадка на сериала на Ay Yapım „Семейство“, където ще застане пред камерата с гигантски имена като Серенай Саръкая, Неджат Ишлер и Нур Сюрер. (ГТ)

Новините са добри, пак чакаме...
Приятна вечер!

Симпатично:
публикувала е съобщението с тази снимка, но тук ядат по-скоро пържени яйца. Grinning

# 239
Снеже, Flowers Hibiscus
Ванче, благодаря за споделеното! Kiss
Започвам да гледам Шахмаран, ще споделя мнение после.
https://turkru.tv/shahmaran-1-seriya.html?fbclid=IwAR2ZUV3MFWAUu … RmaD-YFtyvcy0N-J8
И на тази снимка ми харесва Серка

Цитат
Официална страница на Mavi
Kъванч беше обявен за "Лице на годината на уважаваната мъжка марка“
на наградите за The ONE Awards Integrated Marketing Awards. Много сме щастливи💙💙💙
И италианките също Hands Plus1

Общи условия

Активация на акаунт