За пореден път мама дрешките брои, кога ли ЯНУАРЧЕ ще се появи Тема 5

• 57 925
  • 739
  •   1
Отговори
# 435
Скъпи дами, от вчера 7:17 съм с розова гривничка. Малкото зверче е 50 см, 3460 гр. Тази нощ не е при мен, но от утре започва строевата подготовка Grinning на антибиотик съм и още не ми дават да кърмя. Цедя капки на ръка и бяс ме хваща, че коластрата ми отива на боклука, но какво да се прави Simple Smile

Малечка, честито вързопче!

# 436
Inferiya честито бебче! Живо и здраво да е, много радост и поводи за гордост да ви носи! 😊

Като имаш време разкажи как мина раждането.

# 437
Inferiya, честито за малкото розово зверче 😁! И аз чакам разказ за раждането когато имаш време.
Ох аз още си чакам с големия корем и съм 38 г.с без индикации за раждане. Другата седмица ще ходя на тонове и секциото ми ще е в 39 г.с+3. Принципно се моля да не излиза до тогава, че мисълта за спешно секцио ме плаши. Искам да си е планирано както със синът ми и всичко тогава мина супер гладко.

# 438
  • София
Inferiya, честито. Да е жива, здрава и много спокойна Hug

# 439
Малечка, Инферия, честито, момичета Green Heart Бързо възстановяване!

# 440
Честито, момичета 🍀Да са здрави и щастливи бебоците, а вие бързо да се възстановите ❤️
Относно кърменето и цеденето... В началото малката беше много мъничка и не искаше да суче, не успява ше да си изяде и АМ. Сега е на 2 седмици, качила е 400гр и засука, но по 1 час виси на гърда, а вчера суче, слагам да спи, буди се след половин - един час, пак суче, доста дълго будува, а мъжът ми каза да се цедя и така да й давам, докато имам кърма, защото вечер без сън не издържам. Като е на АМ или изцедена кърма, спи по 2-3 часа.
Направо не знам какво да правя...

# 441
Честитo, момичета! Да са живи и здрави и бързо възстановяване на вас Flowers Four Leaf Clover

# 442
Благодаря! Инферия, честито и на теб. И аз изцеждам капки на ръка и не мога да му дам да суче. Аз не съм на АБ, но при него от днес са пуснали, че е с високо црп и няма да ни изпишат тая седмица явно. Не мога да го кърмя, че ще се наложи и днес да седи на кислородна палатка. Неонатоложката ми каза, следобед евентуално, ако не си сменя цвета да отида да пробвам. Дано да тръгне кърма в крайна сметка, че като не е при мен... 😭

# 443
Честито, момичета! Да растат много здрави и щастливи!

# 444
Не ми пуснаха, явно защото имам още 2 седмици до термин

Има ли развитие, Cruella? Успех!

За цедящите майки...имате ли увеличение на кърмата...при мен продължава да е отчайващо положението
Първо честито на новите пухкави попълнения за януари❤Да са ви живи и здрави рожбите и успех на всички които наближават❤….Оносно цеденето….Аз пробвах докато кърмех малкия за да не губя кърма от капещата друга гърда понеже не съм си купила колектори подпрях на крака помпата и взех да дърпам….и едва 40-50 мл на хранене от което изхождам че и малкия яде толкова на 2-3 часа което ми се струва малко като чета какви количества по принцип трябва да изпива….и реално не възпроизвеждам много и не знам вече нито чай нито другите неща за стимулация са особено читави…..пробвах друго но вече много ме боли…нагрях чисти хавлийки с ютията до жежко слагам на гърдата и кърмата тръгва…и слагам помпата….но после малчо като яде много боли

Последна редакция: чт, 19 яну 2023, 13:01 от Боратино

# 445
Здравейте Simple Smile

Моя бебок е от Декемврийската група, но нахълтвам тук защото вече преминахме на следващия размер пелени и ни останаха 30на бр пелени на Pampers premium care.

Подарявам ги като мога да ги изпратя по куриер. Ако някоя от вас има интерес нека ми пише на лично.

# 446
Purple HeartЧестито на всички нови мами Heart. Да са ви много здрави децата. Бързо възстановяване.

Да ви се похваля и аз.  На 17 януари, 6 дни след термин се роди и нашето първо детенце - Калина. Перфектна и изобщо никак малка, както ме плашеха почти до края - 3,414 кг, 53 см Heart  Раждането ми беше, точно такова каквото си мечтаех - бързо и водно. Вече сме си в къщи, режим никакъв, сънят също е мираж, но пък сърцата са пълни. Желая на всички в очакване, кураж и много сила. Бъдете здрави. Purple Heart

# 447
Mary, Inferya,Честито! Желая ви много здраве, щастие и бързо възстановяване!

Аз днес съм пред нервна криза. Марианка пак не иска да яде, мъзим се по час, час и половина да я караме да яде. Общо взето пак храненетата се сливат  и аз съм постоянно в лека истерия, защото тя просто не иска да яде и това е.

Днес ходихме да и вземат кръв за изледвания за жълтеницата, толкова кръв източиха, чак сърцето ме заболя. Дано всичко е наред, че ми писна от доктори и прегледи, всеки ден  все някой я преглежда, ръчка и разбутва. Това дете един спокоен ден няма, откакто се е родило(

# 448
Честито момичета Inferya и Mary! Много хубави моменти ви пожелавам!

# 449
Хайде и аз вече съм мама на принцеса! 😊
Днес, в 10:55ч се появи малката Теодора. Тежи 3190гр и е с дължина 48см. Доста гръмогласна, но като я сложиха на мен и я целунах спря да плаче. Лекарката ми каза, че е много рошава, защото има доста косичка 😁

Общи условия

Активация на акаунт