Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми се обсъждат в публикациите?
Какви са някои от темите, които се обсъждат във форума?
Какви са някои от предизвикателствата, споменати в публикациите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми се обсъждат в публикациите?
Текстовете обсъждат различни теми, като рождени дни, празници, деца, подаръци, семейни събития и предизвикателства, както и лични преживявания и ежедневни изживявания на участниците във форума. Публикациите обсъждат различни теми като подготовка за празници, рождени дни на деца, здравословни проблеми на децата при покупка на подаръци за семейни моменти и предстоящи коледни празници.
-
Какви са някои от темите, които се обсъждат във форума?
-
Какви са някои от предизвикателствата, споменати в публикациите?
-
Какви теми се обсъждат във връзка с децата?
-
Какви са някои съвети за справяне с коликите при бебетата?

в нашата пълна със смях а вече и с бебета къща !
за новата ни темичка, а аз не мога една снимка да пусна
. Момичета от Варна хайде да си направим ена срещичка защото хич ме няма по пътуванията
)
-mas:
.... Секстет, нали ми каза,че все по сватби ходя... Да, ама заради сватбата в неделя в Кюстендил - сме пропуснали тържеството на Рая от балета! Обаждам се снощи на госпожата за да я питам днес от колко часа са и тя... Ама ние свършихме за тази година! В неделя дори ни бе тържеството...... Питам я защо ние не знаем за това,а тя - Ами аз нали казах,че в неделя ще сме от 12,30ч. и нещо продължи по нататък, което аз не чух! Питам после Рая знае ли тя,че е щяло да има тържество в неделя - тя ме гледа учудено и ми казва - не! И щеше да се разплаче,че е пропуснала тържеството...... Направо бях бясна - заради това ли водихме детето по какви ли не начини на пустия балет и най-накрая - да пропусне тържеството....Водихме я и в студ, и в дъжд, защото имаше огромно желание да ходи и да танцува.... Ами обади се на родителите, прати бележка, начини си има - в края на краищата си плащаме! Лъчо я взе последния път от балет и каза,че госпожата нищо не е казала за тържество, само казала,че в неделя са от 12,30ч! Ааааа, другата година ще я записваме на друго място... тук няма да е!
познайте защо
поне така ми се струва,пък знае ли човек
Организирайте се,лилибон може да се обади на РЕни,бях и пратила телефона,аз на 13 и 14 януари ще си идвам,13-ти е събота,през деня ще освещаваме апартамента на моята приятелка дето си я имам от 1кл/госпожата дето ги бракува в ритуалната зала-русичка...на кичури/,та вечерта ще съм меко казано свободна,в събота пък ще сме към Кичево на освещаване на къщата на наши приятели-искат моят мъж да им освети жилищата и това е

!