Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми се обсъждат в публикациите?
Какви са някои от темите, които се обсъждат във форума?
Какви са някои от предизвикателствата, споменати в публикациите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми се обсъждат в публикациите?
Текстовете обсъждат различни теми, като рождени дни, празници, деца, подаръци, семейни събития и предизвикателства, както и лични преживявания и ежедневни изживявания на участниците във форума. Публикациите обсъждат различни теми като подготовка за празници, рождени дни на деца, здравословни проблеми на децата при покупка на подаръци за семейни моменти и предстоящи коледни празници.
-
Какви са някои от темите, които се обсъждат във форума?
-
Какви са някои от предизвикателствата, споменати в публикациите?
-
Какви теми се обсъждат във връзка с децата?
-
Какви са някои съвети за справяне с коликите при бебетата?

Иска ми се на Бъдни вечер и на Коледа да правим нещо по-особено и запомнящо се. Няма да ходим на обичайните гостита в сестра ми и майка ми и виждам, че дъщеря ми се тормози и мисли, че Коледата ще е скучна. На мен ми се ходи на концерт, ще поканим приятели, но ми се правят и други неща. Едва ли ще ги накарам да си пеем коледни песни, нали вече са ГОЛЕМИ и не могат да паднат толкова ниско, че да пеят.

Какво мляко й даваш?Да не би да не е подходящо?И аз давах на Анди саб симплекс,но нямаше ефект.Провери за нещо друго.А може и да е гладничка!?
Колкото до коликите- каквото и да даваш все ги има, може би има само леко облекчение.Опитай поглаждане по коремчето докато си я гушнала.Моите не са ми създавали големи проблеми с коликите, затова незнам други начини.
Успех с грижите и бабите, които уж помагат.Аз този път гледам малкия без баба и съм по-спокойна.
Честит рожден ден на Криси!Да е жив и здрав,безгрижни
детски години и много, много усмивки
!Наистина нее лоша идеята да заключваш бебето докато спи за да не бъде тормозено от малката му кака.Тук бебефона върши много добра работа.