ЧРХ и ЧНГ2007 от МНОГОДЕТНИ МАМИ 7

• 15 049
  • 320
  •   1
Отговори
# 180
Кланче, ти голяма реклама им направи! hahaha

Мой Каменчо вчера за пръв път се качи на кънки. Хареса му, макар че не пожъна кой знае какъв успех, но все пак започна да се крепи и да прави кръгчета /от време на време - на място, за да не падне Simple Smile/. Бяхме на пързалката на "Ариана", не беше претъпкано, бива. Днес пак ще ходим. Wink Говорихме с един треньор от Зимния дворец /изведнъж ме обзе съмнение, че го бъркам с мястото на Октомврийската революция  Thinking /, който каза, че събира група за хокей - деца от 1995 до 1999 - може и момичета. Осигуряват кънки, каски, наколенници и т.н., три занятия седмично срещу 15 лв. на месец. Първата година /т.е. сега, до април/ е подготвителна - ще овладяват техниките на пръзаляне, а през втората, който иска да остане, ще започне с игра със стик, същински хокей, демек. Съобщавам ви го, защото ми се вижда примамливо като вариант за свикване с леда. Не си падам по хокея, но мисля да пробваме първата година, за което честно предупредих треньора. Той пък честно ни предупреди, че момичетата нямат перспектива там след 13-14-годишна възраст, защото няма женски хокей у нас. Но пък да усвоят добре кънките - става.

# 181
Честита Нова Година на всички! Най-добри пожелания за здраве, радост и успехи!
Нямах възможност да се включвам, но благодаря за поздравленията за рожденика ми и поздравявам всички рожденици и именици!!!
Мъжът ми ще работи в къщи този месец и е окупирал интернета, а до сега не можех де си пусна БДС и съвсем не можех да пиша!
Много целувки и успешно възстановяване след празниците!

Между другото и ние бяхме във Велинград за НГ, както бях писала отдавна и прекарахме страхотно! Но ние си бяхме с всичките деца и се пързаляхме с шейната!

# 182
Къде се пързаляхте с шейната? Ние само си я носихме. Sad

# 183
  • Варна
С големи мъки и ограничен брой снимки сътворих това:

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=91852

# 184
Цвете, само загатвам за да няма рекламации после.
Кажи къде са тия тренировки, кънките под наем ли са, колко е наема? Нещо тел на треньора...
Илиева страхотни сладури са твоите слънца.

# 185
Знаете ли, че може да се играе безплатно в "Стани богат" по Интернет до 15.01.? Малко трудно се влиза и се чака в началото, но като те пусне, е страшно - www.stanibogat.com!
Уж съм в отпуска тия дни, а не ми стига времето за нищо. Не мога да разгледам всички публикувани снимки още.

# 186
  • София
Ето ме и мен.

И днес-нищо.Ох,това чакаааане.....

Днес мама я е осенило нещо.Дойде да ни види и аз бях й споделила,че във нашата болница ("Св.София" ) има вип стаи- по две жени с един санитарен възел,докато другите стаи са две стаи с по три жени, свързани с един сан.възел.И тя днес ми донесе пари, за да си платя за вип стая.Аз й казах,че ми е неудобно,по-добре да ги ползваме за друго,но тя каза, че ми ги дава за това  Thinking Дано само всичко да протече нормално и всичко да е наред.Още нямам  кой знае какви позиви.Контракции си имам по малко всеки ден,но нищо сериозно  Sad Когато родя,веднага ще бъдете уведомени-Пепи обеща,че ще ви пише.  Wink

Отново имаме много хубави снимки.Браво!!!!

Добре дошла на Магда!  bouquetСигурна съм,че ще ти е приятно с нас. Hug

# 187
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Много изненадващо и чудесно предложение!Браво на майка ти!
Илиева мъките ти са оправдани-резултата е чудесен,а и вече ще знам за кого ще се оглеждам в събота #Shocked значи със Радостина ставаме 6 броя!
   costumed050Днес ходих най-накрая на лекар,изписаха ми три в едно инжекция,успокои болката до някъде,утре ще карам пак на инжекцийките само че само с двете/едната от триото отпада / гълтам и хапченца!Обаче сега два дни ще съм на служби,то студено,течение в църквите и ...дано не се усложни от студеното! Stop Това ме подсещта в аванс да пожелая на всички празнуващи на Йордановден и на Ивановден   bigdance2 весел празник !Да са им честити имената!Обаждам се вече два дни да проверявам как е нашият влюбен младеж на селото на приятелката си-прекрасно се чувствал,чак в неделя да ме вземете   само това повтаря!Глези ги там бабата,както може само една любяща баба да глези-бухтички,баници,питки  newsm49 разходки с козите  Mr. Green

# 188
  • София, в полите на Витоша
Първо Честита Новата Евро 2007 година!!! Да сте живи и здрави, вие  и семействата ви!
Да се разпиша и тук, че здраво ме нахокаха....

Да кажа, че не намирам много време за писане, защото съчетанието на абитуриентка, първокласничка и проходило бебе е доста.. хм,  ooooh!, уморителна  Joy

Мога обаче да ви се похваля с това, че Йоана се справя страхотно в училище, въобще не й обръщам внимание, пише си домашните и си учи без моя помощ. Чете и пише безупречно, вече сме на първата книжка. Непрекъснато ни пише писма и държи да ги четем, отскорое  решила, че ще става писателка на детски приказки и ги записва в една тетрадка... някой път ще ви препиша нещо, но има невероятно въображение.

Тея ми стопява лагерите като се катери навсякъде и се глезондри както подобава на най- малката- особено след като беше малко болна....

Елена е в треска за абитуриенският си бал, не мисли за нищо друго, днес й взех роклята от сватбения салон и наистина е прекрасна! Съвсем скоро започва и шофьорски курс .... ooooh!

Ето малко снимки от нас!

Абитуриенстската рокля на Ели

Снежната принцеса Тея

Малко снимки с котарака

Зима

Обещавам да докладвам по- често, а как завиждам на чакащите бебета....

Я ми кажете, дали като стана на 42-3, ще ми е късно за още едно....  newsm78

Момичета, замисляли ли сте се, че само в тази тема сме записани над 40 майки с над 130 деца?!?! Не е ли удивително?

Последна редакция: сб, 06 яну 2007, 00:17 от Евро_pipi67

# 189
Честит празник на всички именници тези дни! Да са живи и здрави и все така да радват близките си!  bouquet

# 190
Честита нова година и весели празници на всички именици и рожденици Hug Heart EyesЗдраве,любов и късмет през цялата година!

# 191
  • София
Честито на именниците днес!
Много да са здрави!

Нашият тати е именник утре,затова ще почерпя утре  Wink

# 192
Честито на именниците днес и утре!  bouquet

Теди, още ли си тука?

Добре дошла на Магда!

# 193
И от мен пожелание за дълъг живот и здраве на всички именници и весело изкарване на празника, защото той само един остана вече!

На Магда-добре дошла!

Много се радвам за Теди и нейната благосклонна майчица!Какво ли е сънувала срещу Богоявление, че такава щедрост е проявила? Теди, добре ти тръгва годината Grinning

Илиева, страшни сладури са твоите близнаци, грабнаха ме от раз!Ех, близнаци, близнаци....и аз искам newsm17
На pipi67 няма да й е леко с тези три карсавици, мисля.Колко ли smile3508ще трябва да разкарвате, не знам. То май бащите повечко се притесняват в тези случай с красивите щерки, а не майките, но мисля, че с тази хубост  няма да ви е леко #Sniper такова имате ли си вкъщи за всеки случай?

# 194
Ех, близнаци, близнаци....и аз искам newsm17

А за близнаци моля на опашката.... Много станахме! Една по една!

Я ми кажете, дали като стана на 42-3, ще ми е късно за още едно....  newsm78

Не, няма да е късно! И аз съм си заплюла тази възраст за още едно раждане, но зне ли се....

А вчера една позната, която е родом от Смолян и която сега около празниците беше в родния град, каза,че там нейни познати масово са започнали да имат трето дете.....  newsm78 Къде ли са тези мами с повече деца????? Де да знаеха за нас.....Но пък и дали щяха да се включат....

Тази година обаче се очертава като бум на раждаемост сред познати... Вчера разбрах за цели 3 познати, които чакат детенце. И трите с второ раждане.... И като знам,че и тук в темата очакваме бебенца - то тази година щъркела доста работа ще има... Но това да се чува! Дано пък и други 2 мои познати пък се сдобият с деца, стига са се лекували - да има най-накрая ефект от леченията им. 

Семейния съвет реши Рая повече да не ходи на балет, т.е. танци.... Много ни се разкъсва неделята,а и през останалите дни е много трудно да я водим..... Просто става танту за кукуригу, от пусто в празно..... Не е толкова за таксата и парите, колкото до многото време за водене и връщане. А и там заниманията са 1.30ч и става ..... В неделя не мога да се прибера до 13ч.

Та така, споделих с вас, ако съм досадила - извинете!

На всички именяци вчера и днес - Честит и весел празник!

Теди, започнах да те мисля всеки ден вече.....   Praynig  Praynig  Браво на мама!

СуперТеди ти се появи.....

Дидка , винаги ми е било много интересно да ти чета постингите с емотиконите.... как ги навързваш и слагаш .... вдигат ми настроението да знаеш!

Мамчета, хайде, хубава ви почивка днес, да не забравяме,че ваканцията свърши и от днес отново трябва да оправяме учениците, но няма как! Приятен ден!

Общи условия

Активация на акаунт