КГБ = Клуб на Готините Баби - 210

• 44 066
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
  Честита Нова година!!!   Да сте здрави и щастливи, на деца и внуци мили много късмет и успехи! На земята да  настъпи мир!   Наздраве!

# 121
  • София
Честита Нова година. Да е здраве, обич, късмет и радост.
Честит имен ден на Фенчо и Неша.

НОВОГОДИШНО НАРИЧАНЕ
Да свети вечер твойта къща!
Зрава челяд нека те прегръща!
До теб другари винаги да има!
Да пуши в твоя дом комина!
Да има на софрата сладка пита!
Добрите вести често да долитат!
Да има здраве, дни щастливи!
Да бъдат плодородни твойте ниви!
Да идва и в ума ти вдъхновение!
В душата ти мирът да е спасение!
В очите ти прозрение да свети!
В сърцето - да искрят конфети!
Да ходиш все по вярната пътека!
Със съвест чиста да заспиваш леко!
За грешките щит здрав да имаш!
Решения добри с успех да взимаш!
Да бъде пред мечтите ти широко!
Напред върви, цели се нависоко!
И нека тъй подготвен тази зима
с късмет да срещнеш Новата Година!
Биляна Дар

Последна редакция: нд, 01 яну 2023, 11:57 от Шпунц

# 122
  • тук, на мястото си
Честита нова година !
Бъдете благословени, щастливи, радостни, весели и здрави!
Обичайте и бъдете обичани!

Честит имен ден на всички празнуващи днес!
Бъдете здрави, щастливи и благословени!

# 123
  • София
Честита Новатa  2023 година! Пожелавам Ви :
Да имате, много да имате !
Да имате на кого да подарите подарък и кой да ви целуне просълзен от радост!
Да има кой да ви се усмихне и разплаче иначе живота не е пълен!
Да има кого да мислите и кой да мисли за вас!
Да имате вяра в бъдещето и хубави спомени от миналото!
Да имате хляб  и вино за душата!
Да имате желание за работа и време за почивка!
Да имате пътища пред вас и сили да ги извървите!
И най-вече, да имате здраве, за да се радвате на всичко това!
Бъдете благословени!🍾🥂🍀❤️

# 124
Честити да са Неша и Фенчо!

# 125
  • Вила Великула
Честита Нова Година!!! Да е мирна и здрава.
Честит Васильов ден на Неша и Фенчо.
Честито на патерици и на гаджето на Фло.
Аз преди малко изпратих гостите. Изкарахме невероятно весела нощ. Пяхме, танцувахме, смяхме се от сърце. Никой не прекали с нищо. Дори и не се уморихме от шетане и готвене, защото направихме лека и приятна вечеря. Имаше питка, баница с късмети/която ядохме днес/, руска салата, снежанка, шопска, туршии, плато с мезета и за да не караме само на салати и мезета, опеках във фрайера едно цяло свинско бонфиле, после нарязах на кръгчета и отделно езин сос от манатарки. Всичко се изяде и нямаше преяли и пъшкащи хора. А пък и като разкършихме телата на дансинга......

# 126
  • в малка спретната къщурка
ЧЕСТИТА, ЗДРАВА И ЩАСТЛИВА ДА Е 2023 ГОДИНА!
Благодаря Ви, Янче, Фло, Тану, Шпунц и Пипилота, за поздравите към Фенчо.
Честита да си Неша и всички останали именици, ако имате в семействата си.
Ние празнувахме при децата и днес се прибрахме. Нагушкахме сладура и сега сме заредени положително.
Утре ще съм най- работната, а сега събирам сили.
Приятна вечер от мен!

# 127
  • София
Да са живи и здрави днешните именици Неша и Фенчо!
Да си носят с гордост царското име!
Ако има и други в семействата - и на тях честито.
Фло, капамата стана, не успях да я загоря. За целта върху открития реотан сложих тава, върху нея решетка и с обърнат капак се получи. Дори и да се изгоря не успях този път. Снощи опитах, вкусно е, но не е моята храна. Пл. новогодишно  замезва, днес на обяд е хапнал. Но бях навън, сега пък той се разхожда. Довечера ще разбера дали му харесва. Но щом е облизал чинията - ясно.
Сега друго се чудя и ако може да дадете съвет.
От утре в Лидл има хлебопекарни х 110 лв. Чудя се да инвестирам ли? Парите ги имам, място за уреда също. Но се чудя, че като съм при Ани там имат и всеки  ден се бутам да правя хляб. А после винаги изяждам крайчето докато е топло. Те не я ползват много, предпочитат нарязан хляб от магазина. На нас с Пл. ни харесва.
Приемам мнения всякакви.

# 128
  • София
АЙША, аз имам и много я ползвам. Често я включвам да омеси тестото и после го пека на фурната. Така става по-бързо. Напоследък правя хляб от смесването на бяло и типово брашно, като добавям и смляно мюсли. Децата много го харесват. Изяжда се още докато е топъл.
Вземете си тази машина, щом ви харесва.

# 129
Честита Нова година, мили момичета!
Да е мирна, здрава и щастлива!
Да сме весели и пъргави та да обгрижваме любимите ни внучета!

Благодаря за милите пожелания за моя имен ден! Тук посрещнахме българската и немската НГ,а американската в леглата. " Играх" Дунавското на сън.
Фло, то бабината баница с късмети те е като нагласените мачове, отиват където ги насочиш.
Айша, всичко правя в хлебопекарната, хляб, тесто за мекици,питка и пици.Много си я уважавам  и тук също много я ползвам.
Желая ви сладки сънища в първата нощ от Новата година!

# 130

Айша, и аз съм за хлебопекарната.Имам от много години и я ползвам основно за месене на различни видове теста.Хляб не пека в нея,защото едно хлебче около килограм изяждаме наведнъж,а ако е изпечено нещо друго във фурната от същото количество тесто ядат всички и пак остава.Само виж дали е с две бъркалки и ако е инвестирай.Няма да съжаляваш.
                              Слънчев и спокоен ден!

# 131
Привет мили девойки,
Да ви навестя и аз, че от миналата година не съм се обаждала. Голямаа шумотевица отмина и вече полека лека се връщаме към стандартното течение на живота. Само да сме всички живи и здрави за да постигнем поне малка част от това, което сме си пожелали. Да ни е хубаво и спокойно, мирно и достатъчно.
На всички ви прекрасен нов ден, прекрасна нова седмица, прекрасна нова година.
И хей, прекрасни нови срещи!

# 132

ЗА МНОГО ГОДИНИ МИЛИ МОМИЧЕТА!
Изпратихме старата и посрещнахме Новата 2023 година сред чудесна компания. Имахме си музика на живо-ММ. Любувахме се на зарята от високо. А  на първия ден излязохме за малко- градът беше пуст. Явно хората спяха. Да не останем и ние назад след обеда го проспахме. На видео връзка си честитихме с децата. Мъчно ми е но по-важно е да са здрави и успешни.
Да е честит твоят рожденик Фло и много да се слушате! На вчерашните именици Неша и Фенчо от здраве да не се отърват!
УСПЕШНА ГОДИНА!
КАРИ, нека има мир и про Вас и при нас и да има срещи горещи още много години напред.

Последна редакция: пн, 02 яну 2023, 22:56 от дидимити

# 133
.Влизам да ви видя е да ви пожелая хубава вечер на ден втори.
И вчера съм писала, но още съм спала, та имам и грешки дори, но не знам може ли да се коригира след толкова време.
Пиша често от телефон и натискам все съседни букви...
Утре ще пиша повече.
Спокойна вечер и да ви е сладко !

# 134
  • Вила Великула
Добра вечер и от мен! Ден втори от 2023г. Спах до 11.30 часа, защото снощи до 3,00 не можех да заспя.
Днес лежерно пих кафе и направих закуско-обяд.
После изпрах и смених чаршафи и изчистих къщата, банята и т.н. После се подмотвах, на новите ни съседи, все приятелски семейства им копаеха и слагаха тръби за водопровод и аз поседях на слънчице при тях. После едните дойдоха уж за по кафе и стояха до 18,30 часа. Успях все пак за приготвя кюфтетата за вечеря, омесих кайма и опеках.
Понеже от утре пак твърдо съм решила да мина на кето режим, си омесих и хляб за да имам за цялата седмица. Сега се надявам, че ще успея, защото имам стимул. Съседката /приятелка/ и тя с мен ще е на режим, че заедно трупнахме килца, та решихме и заедно да отслабваме. На Нова година го накарахме мъжът ми да ни снима както сме дебели и следващата снимка ще е на Великден. Решихме, че ще си помагаме в готвенето, каквото всяка сготви ще споделя с другата, така ще ми се налага да си приготвям храна през ден.
За съжаление почивните дни свършиха и от утре се връщам с пълна сила на тръстиката. Започва се големия зор, но това си ее всяка година. Добре, че удължиха срока до 30 юни, но все пак си е срок и много работа.
Може и по-рядко да се появяваму но знам, че ще ме разберете. При всяка възможност ще пиша и ще давам отчет.
Обичам ви и ви прегръщам.

Общи условия

Активация на акаунт