и надали ги има в Кубрат! Бих пробвала една хапка от такъв хляб, но по принцип съм скептична. Преди малко четох рецепта за " вреден" бъркан тутманик - него по - бих опитала 
.
.
, но и психичски - ,,лутах'' се предишните години, все повече съм в мир със себе си ...и околните ) дай Боже да изживеем една хубава, спокойна и щастлива година... Каквото зависи от мен го правя, каквото завися от околните и не ми харесва ... ммм, тегля им чертата и продължавам по пътя си, каквото зависи от света - най-трудното е, но каквото за другите, такова и за мен, не можем да му избягаме....
и си се занимавам с приятни за мен неща и имам вас, да си говорим женски работи ... Какво му трябва още на човек ? - помните ли рекламата - една студена бира беше продължението, но аз мнооого рядко пийвам по-малко нещо си - калориите ги трупвам от вкусно хапване
.
, избутай този ден и дано от утре влезеш в ритъм, че не ти е лесно.
.
- миналата година по това време нашето Майче ми прати един линк на кулинарен блог с много лесни, за съвсем начинаещи питки.
... ами то вкусно, не мога да спра, а уж гледам тестяно и въглехидрати да не ям много...
Така ще спазвам твоя режим! Сама няма да устоя.

Препоръчани теми