КГБ = Клуб на Готините Баби - 210

• 44 064
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
Ние вечеряхме, после ще посрещнем с чаша вино и каквото там още.
 Уж малко, ама се напълни масата, питката стана чудна, да ти е кеф да месиш пак. Баница с тикви-май няма да стигнем до нея тази година. Скара , кюфтета,  домашна прясна салата ,добре завивах с найлон, други вкусотии, доволно, има и за утре.
 Да идва Новата мирна, плодородна, щастлива и човечна Нова година! Тази изживява последните си часове, не беше чак толкова страшна поне за нас ,българите. Понесохме  я, живи и здрави, но нека нататък  е повече доброто.

# 106
Привет мили девойки. Надявам се, че не сте ме забравили съвсем

Искам да ви честитя  настъпващата  Нова 2023 година.
Нека тя бъде различна от предишнинте.
Да премахне тревоги,  болести и неразположения

Нека да сме живи, здрави, позитивни, да цари  мир и спокойствие за всички  ни.
Честит рожден ден на съпруга ти , Фло, бъдете здрави, винаги заедно, винаги подкрепа един на друг.
Прегръдки  и  целувки за всички ви, мили девойки  от далеч!
НАЗДРАВЕ!

# 107
Привет,Кари!  Благодаря за хубавите пожелания! И на теб пожелавам здрава и късметлийска 2023  година! Весело посрещане!

Скрит текст:
Аз  почти съм изпълнила днешните задачи.
Също като Боряна приключих и с вечерята.  Доядох вчерашните панирани чушки и една ябълка. Това ще е. Зареждам се пред телевизора , докато ми се доспи.  Другото ще довърша утре сутринта , ако е живот и здраве.

ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ  на  2023  г.на  всички!

Последна редакция: сб, 31 дек 2022, 23:38 от K.A.G.

# 108
  • Кубрат/ Пишурка
Весел празник на всички, които не са сами! Дано Новата година ни донесе най вече здраве - другото ще го натаманим! И мир! Че него не можем сами да го натаманим!
А за тези, които сме сами - Рачков!
Ще се " видим" вече догодина!

# 109
Здрасти, Яне!    И аз съм от отбора на самите. Гледам националната и чат-пат превключвам на БТВ. Пийвам половин чашка червено.  Наздраве !

# 110
Фло, честит рожден ден на ТМ!

Честита, здрава и мирна да е новата 2023 година!

Тая вечер младежта е на купони, утре неколцина са на работа и чак на 2-ри се събираме 90%. За това
 отложихме новата година.

# 111
  • София
За много годинииии, красавици!
Да сме живи, да сме здрави, другото ще се оправи!
Да са ни живи и здрави децата и внучетата, приятелите и близките ни! Наздраве!!!

# 112
  • София
Честита Новата 2023 г. с пожелания за здраве за всички!
Другото ще си го купим.
Янке, КАГ, не сте сами. Целия свят е с вас в нета.
А и ние сме тук сега.

# 113
  • София
Честита 2023 година! Да е мирна,щастлива и богата! Да сме живи,здрави и заедно да я изпратим след 12 месеца!

# 114
Честита Нова Година приятелки мили!
Здрава и мирна да е!🍾🥂🥂♥️

# 115
  • Кубрат/ Пишурка
Честита да ни е Новата 2023! Нека да бъде по - добра от предишната! Да донесе здраве и мир!
Честит имен ден на Фенчо! Да е здрав и все така опора на Фурийка и семейството!

# 116
Честита Нова година! По-здрава, по-добра и успешна за всички, късметлийска и изпълнена с  много обич, любов и пътешествия!
И дай Боже настане мир на  изстрадалата ни, а иначе толкова красива планетета! 🎆🎊🎉🍀🌸🌲🎶♥

# 117
Добро утро в Новата 2023 година! Да е здрава и мирна,успешна и щастлива!
              Честито на имениците - здраве и късмет!
                                          И ние посрещнахме новата година двамата,децата ни поканиха час преди настъпването да се качим при тях,но ние отказахме.За това пък в първите минути къщата ми се напълни.Изсипаха се всички с баница с късмети ,направена от Мими и Любо.ММ я звъртя три пъти и ....голям смях падна докато всеки четеше късмета си.На мен се паднаха "спортните постижения" та трябва да залягам над кростренажора!  Yum На ММ - къща  в любимата Гърция.Та сега чакам ключа! Smiling Imp И смях до сълзи,а след това пяха ,играха хоро и по живо по здраво ги изпратихме.
                                         Слънчо весело надниква през прозореца и нека винаги в душите и сърцата ви има слънце!

# 118
  • София
Честита Нова 2023 година. Нека за всички донесе много здраве,  щастие, любов, късмет, мир, спокойствие и благоденствие.

# 119
  • София
Честит ВАСИЛОВДЕН!
Поздравления за НЕША и момчето на ФУРИЙКА! Да са здрави, да си носят името с гордост!
Издеянихме до 2.00 У нас малката внучка писа късметите. Оказа се, че с мама са определили къде какви късмети ще сложат. На деди, на голямата внучка, на вуйчо й и на мен се падна Ново гадже. За младите върви, но ние за кога да търсим нещо ново? Добре сме си така. Дядо Мраз не и сложил под елхата една стреч карта на България. Имаме да посещаваме 100 обекта! Да сме живи и здрави, да ги посетим с внучетата.
Днес е ден за мързелуване - ставаме, похапваме и пак в леглата. Може след обяд и да се разходим.
АЙША, как стана капамата?

Последна редакция: нд, 01 яну 2023, 11:45 от Flo 51

Общи условия

Активация на акаунт