КГБ = Клуб на Готините Баби - 210

• 44 076
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
Само да кажа лека нощ!
Дълъг ден беше  - да знаете - и забавленията, и свободните занимания изморяват ...
Утре нов ден, нов късмет!
Лека!

# 571
Лека и от мен! Утре ще ви питам каква гъба размятате тук и какво е предназначението.

# 572
Сякаш преди малко си казахме добро утро  е ето   вече си казваме лека нощ.Така бързо лети времето!

Енисса, с гъбата си  правят кефир, но не знам нито начина, нито целебните ѝ свойства. Знам,че се равъжда по специален начин,като си дават една на друга парчета от   готова гъба.

Днес денят  ми  беше  копи пейст от вчерашния.Дано при вас е бил  по-вълниващ!
За лека нощ  нещо от народния поетичен гений:
Скрит текст:

# 573
  • Вила Великула
Да кажа и аз лека нощ.
Но преди това да си поклюкаме.
Ениса, твоя лаф с коня май се възприе от всички и започнахме масово да го използваме.
А за гъбата ако искаш Майчето я е развъдила и ще ти даде. Аз моята я прибрах в хладилника и още не се престрашавам. Истината е, че искам като имам време да изгледав всички клипчета за това как се използва и тогава ще пробвам.  Имам във фризера 2 бр. така, че мога веднага да ти дам едната.  Все пак в момента сме почти комшийки.
Поговорих си с Ениса, всички останали ви прегръщам.

# 574
Нямам проблем с експериментите, утре ще изчета инфото в нета.

# 575
  • София
Добро утро на 1-ви февруари, мили момичета!
Поздравявам ви с :

# 576
Добро утро! Прекрасно начало на деня, Нина! Благодаря за красивия  пост! Тази сутрин не можах да ви сръчкам, защото се успах. Препускането към службата беше екстремно,  ама коня вече е на коневръза,  а аз си пия кафето. Лек ден на всички!

# 577
  • София
Добро утро и от мен!
НИНА НН добре си ни оформила страничката. Създаваш ни добро настроение. Grinning
Нека ви е спорен февруари! По прогноза ще е по-топъл от обикновено. И да се радваме и не съвсем. Ще излъже дърветата и после - няма да имаме плодове. Ще го видим.
ЕНИСА, полезна е гъбата. Правила съм кефир за децата, когато бяха малки. Беше на мода в поликлиниката, където работех. По съседски си я раздавахме. Днес ще пием кефир и пак ще я захраня с прясно мляко. Моята гъба седи на шкафа, на стайна Т и бързо подквасва млякото. В хладилника е по-бавно. При нас през ден е готово за консумация. Чудесен пробиотик е! Има и свойства на козметичен продукт.
Има много писано за това чудо.
Днес се провежда втори кръг на олимпиадата по английски. Късмет на децата!
Напускам ви. Отивам да правя мънички зеленички - лозови сърми, както ги нарича зетко.

# 578
Едвам ме навихте! Кой ще ми даде от това чудо?

# 579
Добро утро, дами!
Да ни е спокоен, топъл и успешен втория месец от годината....
Абе, само за мен ли януари мина като едно мигване ...?!
Докато си честитихме Новата година и хоп, нов месец, нов късмет Simple Smile...

Аз днес съм с по- голямото чаве, женско царство - господарство сме Simple Smile...
Ядене имаме за една рота войници Simple Smile, въпреки, че и снощи имаше кутии, кутийки и буркани за износ Simple Smile, и за нас остана...

Фло,  успех на Кати, ако е на олимпиада, а за мъничките зелени ми даде идея да направя за износ, като се съберем пак всички в петък, когато ми доведат и Росен.

Ениса, бойна дама си Simple Smile, истинска амазонка Simple Smile, ще ми е приятно да се видим...

Нина, имаш много изискан стил на писане, радвам ти се на постовете...

Кассс, как сте по вашия вилает ( така ли беше думата- турцизъм)?
Съболезнования за леля ти.

Тази вълшебна гъба и аз се замислям дали да пробвам, но при моя начин на живот ще е трудно обгрижването...

Публукувам, че три пъти ми звънят и прекъсвам писането... Пиша от телефон.
Хубав ден ви желая...

П.п  Уикендите ( ах, тази чуждица) 4-5 и 11 -12 февруари съм ангажирана.
Ще съжалявам ако тогава е срещата. Делничните дни съм по ОК.
Натам към средата на месеца - не знам...

# 580
  • София
Добро утро!
  Тук е ярък,сленчев ден.Няма едно облаче на небето,къщите греят от слънцето в своите светли цветове-жълти,розови,бели.Това най-много харесвам тук-много светлина.Срещу прозореца ми има няколко от пиринските върхове,но най-високия от тях е гол/без гора/, покрит е със сняг и свети много ярко от слънцето.Това ми влияе много на настроението.Вчера се разхождах доста и днес ще направя същото.
    Четох ви снощи ,щях да пиша,но позата,която ми препоръча доктора,да заемам  вечер не е удобна за писане.Да не ви я обяснявам каква е,за да не ми се смеете като си ме представите....
     Не мога да се въздържа ,да не кажа на Фло,че заради нейните закачки вече ми е невъзможно да чета думи като красавица,спорен...,по друг начин освен като краставица,спортен...И като ни е пожелала спорен ден,аз го чета като спортен ден.Таман като за спортист като мене....
    Ениса се кани да изчете за гъбата в нета и аз реших да потърся за чаена гъба.Открих и даже ми се струва,че е същата.Вижте на втората снимка/в буркана/-абсолютно същата е.Даже двете гъби са братовчедки,ако не и сестри.Страшно полезни,но не знам дали наистина бих пийнала и сега.Детското внушение действа и до сега.
 https://www.kukuriak.com/kombucha/  / лелеее,не става/
   Фло,аз имам литак от 1906г,заедно с чантичка-портмоне ,от тези покрити със дребни разноцветни стъклени топчета залепени върху плат.Различните цветове са наредени така,че изписват годината-1906.Те са от сватбата на баба ми по майчина линия,която аз не познавам.Майка ми е запазила в тази чантичка кичур от косите на майка си.Сърце на ми даде да го изхвърля,но съм добавила и кичур от нейната коса.
   Ще ви оставям,защото ще бързам да се обличам за разходката.Ще ме разхождат внуците,че вече са във ваканция.
   Касс,съболезнование за леля ти!
   На вас желая хубав и слънчев ден!

Последна редакция: ср, 01 фев 2023, 10:13 от Яжка

# 581
Вече е ден, та ДОБЪР ДЕН!

Начииии! Не, че преди съм била фиданка, но  от няколко месеца не пуша и положението е съвсем изпуснато
Чудя се дали да си пропуша или да започвам някоя диета, но има толкова много, та се чудя и мая коя да избера
Фло, ти си доволна от твоята, ама аз не помня каква е и ще съм ти благодарна, ако я споделиш

# 582
Привет и от мен Flowers Hibiscus
Благодаря ви момичета за съпричасността, понякога една дума значи много ....  Hearts
КАГ, тъжно стихотворение, все се питам "къде сбъркахме", та се докарахме до това положение Anguished
НИНА НН, благодаря, върна ме в детството с това стихче Simple Smile
Ениса, много хубаво клипче, хубаво е да се пазят традициите, като видя нещо подобно и ми се връща надеждата (нали тя умирала последна) - ще я има България и дано Hands Pray
Фло, не знам как е при вас, но ние по нашия край вече няколко години не можем да хапнем плодове като хората, особено кайсии. Те първо се лъжат и първи си отиват. Стискам палци и успех на ученичката днес на олимпиадата  Hands Plus1
Важна клечка, не само за теб януари се изпари и изниза неусетно, и аз не разбрах кога мина, то вълнения Коледни, ногодишни, еле пък баш предновогодишния ни подарък, после имаме именици - Ивановден, Атанасовден и тооо, абе отлетя Simple Smile
Яжка, каква ти е болежката, че ти предписват такива станни пози, но каквато и да е пожелавам ти бързо бързо да минава Hearts
Айша, честита ти Ц-класа, със здраве и безавайрийно до  новата смяна Simple Smile
Тану, аз не мога да пазя диети, все опитвам и все не ми се получава. Баш като реша и ту ще ми падне кръвното, ту ще се вдигне, и трябва да хапна Laughing  , та май ще се откажа, карай каквото такова, важното е да се чуства добре човек.
Момичета, ще ви оставям, днес съм на коня (Ениса, много ми хареса това за коня), просто използвах един промеждутък, но да не злоупотребявам все пак.
Не успявам да спомена всички ви, но съм ви прочела, да знаете и на всички пожелавам спорен, спокоен и с хубави емоции месец Heartpulse

# 583
Изпълнявам молба на Яжка.
Качвам снимки от нейноти място Simple Smile.

Извинения, че не ги слагам в скрит текст, но ме затруднява от телефон...

# 584
Само гъба още не съм пила...То са витамини, колаген, ленен протеин, тахан, тибетски капки, куркумин, зелен чай, да изброявам ли още? И да ме пита човек защо, ми не знам. Ей така, профилактично. Аз съм от рядката порода дето може да яде всичко, но мръвка не вързва. Обяснението на съпружеското тяло е:  "Вие змия дебела виждали ли сте"? Не че съм фиданка, ама за плюскането дето го правя, трябва да съм 120 минимум. Имах началник, гледаше в потрес как и какво ям и казваше: "Ако си ми свиня, ще те УТЕПАМ"! Та и гъба мога да пия - знае ли човек откъде ще му дойдат витамините? Кой ми я дава ?

Общи условия

Активация на акаунт