Войната на буквите

• 31 090
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Като ви чета с тези любовници, започвам да се притеснявам, че децата ми са се приготвили и те да гледат. Дано сцените са подходящи и за по-младата аудитория. Joy

# 121
  • София
Ооо, и аз се чудя откъде ми е познат! Виж го ти Яската Joy

Нямам търпение и аз! Умирам да чета исторически романи за нашата история. Най-после да видим и един нов сериал! Велики времена сме имали, толкова много неща могат да се разкажат, надявам се този сериал да постави началото на още много подобни. Все си мисля, че хората са зажадняли за нещо такова, стига с тези мафиоти, богаташи и драми.

Страх ги е да правят подобни сериали, защото излизат много скъпи и тези проекти са рискови. Освен това публиката няма да им прости и най-малката забежка... Нямаме и опит в този жанр.
Но все отнякъде трябва да се започне.
Навремето с успеха на ''Дзифт'' се положи началото на бума на съвременното бг кино. Може пък с този сериал да видим старта и на повече сериали/филми от славната ни история.
И кой ако не БНТ да рискува?

Последна редакция: нд, 15 яну 2023, 20:21 от Diavolo

# 122
Филма за Ботев гледахте ли го? Аз не се престраших, а четох, че е тотална пародия... То за това хората са скептични. Все още ми държи влага филма за Левски, хич не ми допадна интерпретацията...

# 123
Ще коментираме ли епизода на живо или първите 24 часа ще пишем в спойлери? Мисля, че за другите бг сериали си коментираме на живо без спойлер, но както кажете, ако има някой, който иска да слагаме спойлери да си каже сега или да не чете докато не изгледа епизода?

# 124
А коментираме си тук, какви спойлери?

# 125
  • Галифрей
Филма за Ботев гледахте ли го? Аз не се престраших, а четох, че е тотална пародия... То за това хората са скептични. Все още ми държи влага филма за Левски, хич не ми допадна интерпретацията...

Не съм, аз продукци на Генчев не гледам! Ественото,че филмите му са ужасяващи и пародия, той е фен на Костя, това обеснява много.
 Добре,че за сериала тука не е правен от такива луди като него. И ествено,ще е хубав.

# 126
Коментира се по време на серията, който няма да гледа, да не чете Wink аз също ще гледам по-късно.

# 127
  • Велико Търново
А защо реши, че Мариам и Георги са представени и като любовници, Caroline_Bingley? Само това, че в интервютата били казали, че тя имала любовници, означава ли, че един от тях е точно брат ѝ ? Да, възможно е и това да са измислили (въпреки че не ми се струва), но някак тоя довод не ми се вижда много стабилен.
Не съм изгледала и изчела всичко, свързано със сериала, излъчено и отпечатано в различните медии, но нищо от това, което ми е минало през очите, даже не ми е и подсказало, че има нещо подобно.

T.Valcheva, спойлери биха били необходими, ако има предварително излъчване (както например на Voyo пускат епизодите на сериалите по-рано, отколкото по bTV). Но като го дават по телевизията, си пишем в реално време. Съвсем логично е тези, които по някаква причина отлагат гледането, просто да четат на своя отговорност или да не четат.

Последна редакция: нд, 15 яну 2023, 21:33 от DamaPika

# 128
  • Галифрей
И аз ще го гледам по-късно. Макар,че част от мен иска да го гледа на живо ама искам да го гледам на спокойствие без реклами 😂

# 129
И аз ще го гледам по-късно. Макар,че част от мен иска да го гледа на живо ама искам да го гледам на спокойствие без реклами 😂
Тук не е като другите тв, рекламите са буквално по-малко от минута, нямаш време дори да си налееш вода. В другите тв са по 6 мин и няколко. А тук рекламата сигурно ще е и само една за целия епизод.

# 130
  • Велико Търново
Пак са две рекламните паузи за 1 час, но определено са много по-кратки.

# 131
Донков е много зле в ролята на Цар Симеон...

# 132
Heart Декорите много ми харесват. Heart Eyes

# 133
  • България
Декорите са хубави, имам дежавю, даже и визуално подобен на Тирион си имаме.
Нашият Джон Сняг е по-хубав. Grinning

# 134
И си имаме и Церсей с инцеста с брат си

Общи условия

Активация на акаунт