Войната на буквите

• 31 158
  • 739
  •   1
Отговори
# 480
  • España
Изгледах отново епизода … абееее…не е идеално зле ! Все пак е художествено произведение … Историята трябва да се чете и учи , не става  с филми и романи …
Двамата братя ми харесват… Обаче Симеон трудно “ще го преглътна” …любимият ми български цар … представен като мъж в андропауза …
При Теодора Духовникова имам сякаш някакво дежавю с ранната Аня Пенчева… и  няма филм , в който да не и разгледаме анатомията… Иначе и отива ролята, така както са я създали авторите .
Захари Бахаров , да ме прощават феновете му , не ми е никога бил сред любимците …. Една и съща физиономия … остава само по някое време да каже  “Ще те смачкам “ … което, като се замисля , може и да се върже с ненужния в сериала сленг  … и на мен “ми бърка в ушите” този таканаречен “осъвременен говор”…. Нелепо е някак…
Ще го изгледам при всички положения до края …

# 481
Има 5-ма отвърдени актьори, а останалото е оставено на течението. Как не разбраха, че Юлиян Вергов и Теодора Духовникова не са за всяка роля!

Последна редакция: ср, 18 яну 2023, 23:50 от littlebutterfly

# 482
Хм, Духовникова тука е идеална според мен. Самата й физиономия и цялата й аура предразполагат да играе кучка от Сревновековието Grinning Тя такава играеше в Дървото на живота, кучка, ама от Първата и Втората световна война Joy Чудех се кой ми липсва в сериала, Вергов Grinning Не знам, не знам.. кой ли би изиграл идеално ролята на Симеон, като се абстрахираме от сценария? Thinking

# 483
  • Варна
Не знам, не знам.. кой ли би изиграл идеално ролята на Симеон, като се абстрахираме от сценария? Thinking
Някой добър актьор.
 И Вальо Танев не ми прилича на византийски император външно, но някак успя да ме убеди.

# 484
Една Марта Вачкова, липсва на сериала 🤣
Не за ролята на Симеон де 🤣🤣🤣

# 485
  • София
А на внучката Мария ли ?

# 486
Има 5-ма отвърдени актьори, а останалото е оставено на течението. Как не разбраха, че Юлиян Вергов и Теодора Духовникова не са за всяка роля!
Отвърдени*
Но мисля, че ме разбрахте.
Тя Духовникова тук е супер, ама има роли, които просто не са нейното, но на никого не му пука.
Ха-ха.Марта Вачкова щеше да и идеална за ролята на краварката.

# 487
Липсва само Владо Карамазов да беше в ролята на Сурсувул. И без това са си тандем с Духовникова.
Доколкото подразбрах от коментари Свежен Младенов е бил обсъждан за Симеон. Той е един благ и спокоен, трудно ми е да си го представя в ролята. Не знам и аз кой би бил подходящ.

# 488
Башар Рахал, за да има diversity

# 489
  • Варна
Хе-хе, можеха да поканят Маруис Донкин, хем щеше да има приемственост.

# 490
Аз за посудата на масата (закуската) да си кажа, че по-рано някой е питал какво ѝ е...
Ами леко ми е възрожденска, една такава...😂

# 491
Аз за посудата на масата (закуската) да си кажа, че по-рано някой е питал какво ѝ е...
Ами леко ми е възрожденска, една такава...😂
Декорът 99.9% беше на троянска керамика.....

# 492
Всъщност Карамазов добре би стоял като Симеон, има ръст и осанка за такава роля.

# 493
  • София
Да, за мен Карамазов има и вид,  и глас, щеше да е много по добре.

# 494
Визуално и сегашният актьор може би се вписва.
(Аз не гледам много филми и даже името му не знам и не съм обременена с другите му роли). Но ако идеята за образа му е да подобен на невротичен мъж на средна възраст не виждам дали има спасение независимо от актьора.

Общи условия

Активация на акаунт