Войната на буквите

• 31 152
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
Айде стига с това невротичен, истеричен и т.н. Имам чувство, че един го подхвана и всички в т.ч. и аз в хор. Но мисля, че е прекалено вече. Показаха го ядосан и възмутен и огорчен. В първата сцена той влезе в огъня, буквално, сам за да спасява книгите си. Има причини да се държи така

# 496
...кой ли би изиграл идеално ролята на Симеон, като се абстрахираме от сценария? Thinking

Единственият актьор, който би изиграл достолепно ролята, за мен е Стефан Данаилов. Жалко, че не доживя...
От съвременните актьори – не се сещам.

Айде стига с това невротичен, истеричен и т.н.

Ами такъв е. Хората не са слепи.

# 497
Владо Карамазов като Симен...хе-хе
 Sunglasses

# 498
Виж, като Мариам по би му ходило. 😆😁
Ох..😁😆😆

# 499
Владо Карамазов ми е твърде... мекичък Grinning  не го виждам като Симеон.

Вергов (някой го спомена) си е истерик по принцип, кой знае какъв нервен цар щеше да е и той Grinning

# 500
И Китодар Тодоров щеше да е Бай Ганьо-Цар Симеон

# 501
Богомил Атанасов, ако го помните от емблематичния филм от 80-те "Лавина". Аз съм го гледала на варненска сцена в "Честна мускетарска" и др постановки. Великолепен актьор, той би бил истински Симеон(обаче много внимателно ще допълня, че не съм сигурна дали е между живите).
Снощи за кратко гледах част от "Адаптация", за кой ли път. И за кой ли път почувствах носталгия по стойностно то българско кино, което отдавна не съществува. Тъжно, че Антони Генов си отиде толкова млад както и Радко Дишлиев. А къде са днес Ели Скорчева, Стефан Стефанов, Елена Райнова, Траян Янков. Живи ли са, здрави ли са, играят ли. По-предното от тях поколение имаше по-продължително творческо дълголетие, но едно цяло съзвездие от наистина талантливи актьори в най-плодотворна възраст потъна в забрава.

# 502
  • София
В предложенията около въпроса от пост 482: аз пък си мисля за един 10-12 г. по-млад (понеже сега е на 85 и вече му личат) Васил Михайлов. Тъй и тъй в екранната история Симеон е в края си.
И в кръга на шегата, но горе-долу - според каста - няма да е по-зле: Ути Бъчваров като византийския император, а Танев като Сурсувул. Симеон го определя за настойник на Петър, явно може да не е бил толкова млад, като Бахаров в момента.

# 503
  • Галифрей
Виж, като Мариам по би му ходило. 😆😁
Ох..😁😆😆

Да ама нашият  е хубав  just saying 😃😘

Има си талантливи актьори у нас но за съжеление са малко, а други играят само по театрите.Няма втори като легендите на киното, едни вече са си отишли други са възрастни.

Всичко ще преглътна в този сериал, но ако оженат Мария на Петър..ще се ядосам много 😠

# 504
А къде са днес Ели Скорчева

Гледах я по БНТ1 преди 10 дни, същото излъчване на момиче, със същото звънливо гласче, очи на сърна ,слабичка . Гледала е дълги години болни родители и е била в изолация. Сега се връща с нов филм доколкото разбрах.

Деян Донков заваля думите и говори бързо, както и Вергов. Един цар трябва да говори по-бавно и отчетливо в моите представи. Не е подходящ, от километри се вижда. Но наистина, все едни и същи ги въртят.

Последна редакция: чт, 19 яну 2023, 11:02 от araselia

# 505
А къде са днес Ели Скорчева

Гледах я по БНТ1 преди 10 дни, същото излъчване на момиче, със същото звънливо гласче, очи на сърна ,слабичка . Гледала е дълги години болни родители и е била в изолация. Сега се връща с нов филм доколкото разбрах.

Деян Донков заваля думите и говори бързо, както и Вергов. Един цар трябва да говори по-бавно и отчетливо в моите представи. Не е подходящ, от километри се вижда. Но наистина, все едни и същи ги въртят.

Да бяха извикали Гълъб Донев Sweat Smile .

# 506
Свежен Младенов като Симеон би било страхотно 🥹
Само че и той ще трябва да играе с перука. Не го виждам как пуска коса една година за ролята. Иначе брадата му расте бързо.

# 507
Аз ще се ядосам, ако НЕ оженят Мария за Петър Joy Но както се разбра сериала не следва ни книгата, ни историята, а странните интерпретации на сценаристката.. та може да оженят Мариам за Петър, така и така се "обича" с брат си, нека бъдем по-смели!!!

# 508
ако не оженят п&м, остава прекалено малко от сюжета, ние какво ще гледаме? Grinning

# 509
  • Галифрей
Незнам сигорно ще дават ония двамата,  нали те са лицето на сериала. Блях след тая роля Теодора не мога да погледна ще ми трябва време за ДГ сезон 2 😂

Общи условия

Активация на акаунт