Войната на буквите

• 30 847
  • 739
  •   1
Отговори
# 720
Аз отново установявам, че епизода ми харесва повече като го гледам в интернет. Изцепките ми се струват много по-малко. Не знам каква е тази разлика в качеството между ТВ и онлайн излъчване.
Като го гледам по телевизията  направо е мъка- получавам комплекс  ,че  оглушавам . Двойно увеличавам звука и пак не им разбирам . Много некадърно озвучават нашите сериали . Да вземат да ги възлагат  на артистите , които озвучават чуждестранните .

# 721
EdelV,не знам как имаш нерви за 2-ри опит.Аз опитах повторно и спрях на 20-тата минута.А толкова се вълнувах.Имах големи очаквания, все пак му правеха стабилна реклама.А то какво излезе- подобие на сериал.Имам чувството, че са го снимали тотални аматьори без всякакъв опит.Тази Невена не знам  как е писала сценария на Братя.

# 722
Аз снощи не гледах много като хората, че бях с компания, затова го пуснах и ми харесва. Снижих си очакванията, не гледам толкова критично и е съвсем ок.

# 723
Това орките ли са? Joy

# 724
Аз снощи не гледах много като хората, че бях с компания, затова го пуснах и ми харесва. Снижих си очакванията, не гледам толкова критично и е съвсем ок.

И аз така. Хареса ми влюбената двойка. Голяма сила! Най-голяма дупка е в двора на Симеон. Нула игра. Баян в пустинната планина се олюляваше много превзето. Ето че му писах черна точка. Но още вчера познах, че последния път ще си я целуне. Много нежно, взе и лицето с ръце. Между двамата, май на това в Холивуд му викат химия. Ако го бяха снимали у Америка, щеше да избочи кочината по скалата за химия и привличане. Филмът щеше да им направи много пари! Има и други много сполучливи герои. Мен дойката ме разплаква. Умишлено не говоря нищо за царицата. Знам, че сме много добри да извадим женска роля с това качество, като че ли лесно се играе гадна женска роля. Но аз не исках да има такава дори в този филм. Отива на майка да жали детето си, но не и да милее само за едното.

# 725
Искам да намеря някъде мелодията, но не знам къде..... Sad

# 726
Да. Баян и Мария са добре подбрани. Цялата сцена с блуждаенето на Баян беше малко налудничава, но имаше замисъл най-вече с репликата: "Знанието ще убие любовта. Любовта ще убие знанието." И други кадри имаше сякаш от детството му. Кадрите от пещерата пък съвсем бях проспала. Мариам ми е все по-интересен образ след споделенето от Ели-Мели от книгата. С посещенията и при гадателки, вярването, че Баян е някакъв недостоен звяр със животинска кръв.

# 727
А русото момиче, което беше с Мариам по време на посещението на врачката дали беше нейна дъщеря или слугиня? Сигурно дъщеря, но много руса... не си приличат.

# 728
  • Галифрей

😂 “ Това е Мордор” 🤣

# 729
Рецензия за книгата на Филипова https://www.ploshtadslaveikov.com/literaturnata-konfektsiya/?fbc … Skp9bBHNfBzwv3O-8 , малко са я поизяли с парцалите, но се споменава, че са въвлечени и други чужди исторически фигури - някакви руски князе Joy Но е забавно де, макар че аз се отказах, още преди да започне сериала, съвсем в началото на книгата.  И пише за княз прелъстител, който прави дете на ромейска принцеса Joy  Това пише ли го в книгата наистина? Явно не сме се объркали някои, които мислихме, че Баян ще прави дете на Мария........... оляха се, но очаквано вече.

# 730
  • София
Тази Духовникова как игра до смъртния одър на Симеон - ами паднахме от смях. Той умира, а тя само го целува по устата и вика Любов моя... Сигурно точно така са общували по онова време , а и пукнат лекар няма около тоя Цар. Изобщо пустота някаква, празни сцени, липсва масовка около тях.

# 731
Като няма добра литературна основа, какво да очакваме. Образи не се  измислят просто така.Разбра се вече, че в жанра period drama нашите сценаристи никакви ги няма( даже има рима:joy:JoyJoy)

# 732
На мен ми хареса играта на Духовникова. Като цяло тя прави силен образ.

# 733
и пукнат лекар няма около тоя Цар. Изобщо пустота някаква, празни сцени, липсва масовка около тях.

+1 😂 явно здравеопазването от край време е зле в тая държава

# 734
  • Бургас
Е, какви лекари искате да има до царя. То тогава не е имало лекари.

Общи условия

Активация на акаунт