В училище контролни, класни се натрупват, а ОСМОКЛАСНИЦИ искат да празнуват

• 40 723
  • 768
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Аз още не съм готова за любовните им трепети. Малки са. Не, че някой ме пита.

# 241
Здравейте, момичета! Новата година мина , а с нея свършва и първият срок. Мина и втората родителска среща. В нашия клас е голяма веселба. Учителите се оплакват, че класът е много шумен, а децата им харесва и се чувстват добре. Оценките са много и шарени. Важното е да сме здрави.

# 242
Ханна, Светлица, радвайте се на тези моменти. Един ден ако решат да мълчат като риби на сухо, тогава ще си викаме  - къде се изпари споделянето. Дано не се случи.
Ханна, и моето е тъй, понякога даже, в момента в който свърши последният час, взима телефона и звъни или пише. По някое време, ако е писала, направо звъни. Почват се едни разкази, понякога го прави с цел, да не и е скучно. Добре е, че сега като ще мине втора смяна, ще ти звъни, така поне ще си спокойна докато се прибере. Някой може да го сметне като един вид контрол, но всъщност си е сигурност, че детето се прибира живо и здраво.

Гери, споко, от 19 до 30 има вероятност да са в грипна, само не разбрах, 31 защо не го включиха, а ще ги разкарват за единият ден до училището.
А туй с езиците, явно и е по на сърце ФЕ, отколкото АЕ. Хубавото е, че поне език ще научи, още един, голям плюс е.
Благодаря за поздрава. Не бързам да черпя, след няколко дни, ще пусна почерпката на куп. Не остана, тамън виртуално да въ натръшкам пияни, да може после да изтрезнявате.
А за теста, дай им нещо лекинко, не ги изтезавай с трудни въпроси.

Стипендията на нас ни се размина, няма да има. Но пък и доста от тези дето взимат сега, другия срок ще я гледат през крив макарон. Има девойки които се хвалеха, че на НВО били преписали. На моето и казвам, то добре, че са преписвали, та да влезнат в тази паралелка, иначе кой знае къде щяха да са, а ти сигурно щеше да си единственото момиче в класа.

Певе, само тъй, най - важно е, те да се чувстват добре, какво като са шумни. Тази година ще я карат така, после нещата рязко ще се променят.

# 243
И ние сме с грип А,само набора държи фронта и сме 4:1.Време е за малка грипна ваканция,но нещо държат да липсва такава за София.🤔
Иначе разказва докато пътува с метрото,после замлъква и има включване около 22.00h,но бързо го препращам към банята и леглото,то вече слушам с половин ухо и задремала.

# 244
  • София
Малко на патеричка, ама честита да си Нина, здрава и успешна!

Явно на децата в езиковите гимназии обаче си им е по-натоварено, като Ви чета.
Голям фен съм ти, нали знаеш! И моето мисли точно така,
Скрит текст:
ама дай да не го публикуваме тук, че "Екзарх Йосиф" 59 ви е близичко и ако останат без пациенти ще приберат първо тези, които твърдят, че математиката и физиката са леснички и езикът в МГ се учи по-лесно отколкото в ЕГ.

Последна редакция: ср, 18 яну 2023, 15:17 от Вампирче

# 245
Здравейте, много по-сложна ли е  олимпиадата по английски на областно ниво? Чудя се в какво се различават двете?

# 246
  • София
Хаха, Вампирче, то някои и без такива форумски мисли сме си за посочения адрес (понякога и с всяка година повече), ама за там кандидати винаги има.
Скрит текст:
Просто сравних инфото от Скиорчето и други в Немската как учат и пишат думи по нощите, болни учат свръх прилежно, а щерката не съм я видяла чак така да се жертва за немския.  Имай предвид, че при нас сега в 8 клас се учи само език (а някои са го учили все пак макар и малко от 5-7 клас),  математика, философия, БЕЛ няма физика и природни, история.  Догодина може би ще им се отели вола.
.

krasi78 може и да не е много по труден областния кръг, може училището да са си дали по трудна общинска и областната олимпиада да не се стори толкова трудна на децата, кой знае. И аз се интересувам, но от тази по немски. На сайта на МОН се откриват само такива от 2013-2014г., все пак са ориентир.

Последна редакция: ср, 18 яну 2023, 15:41 от bora

# 247
  • София
Аз да се отчета - днес вече е по-добре госпожицата, май само от хрема се оплаква. И само мога да потвърдя това, което каза Bora. Никой не смее да отсъства поради грип, защото наваксването е невъзможно. Овъртолиха се яко - един през друг болни, здрави и това е. Колкото и да ми е неприятно. Ние и брат й за сега удържаме фронта.
Сега са навлезли в темата за болестите и органите на човешното тяло. И не е достатъчно да научиш думата “хрема”. Трябва да знаеш и “сенна хрема”.😂. Само за “задни части”😉 беше записала 5 думи.

# 248
И аз се интересувам, но от тази по немски. На сайта на МОН се откриват само такива от 2013-2014г., все пак са ориентир.
И няма отговори... А аз нищо не разбирам.

# 249
  • Mars Hotel
Получихме програмата за втори срок. Ужасна ми се струва.
Два дни с по 8 часа, а и имат физика, химия, география и история в един ден.

# 250
  • София
Ужас, горките деца.

# 251
Краси, при вас мина ли тази на общинско ниво по АЕ, на коя дата ще ви е областната.

Скиорче, радваме това, че наборката е добре. Дано скоро напълно да се възстанови.

Светлица, мноу рано туй с програмата. Ей туй не ми хареса, с три идентични предмета в един ден. Но то как да я извъртят, и учителите нямат много избор при толкова паралелки и класове. Сега покрай теб, ти ме подсети за програмата за втори срок, напълно бях я забравила.

Моята утре щели да правят тест по Информатика. Едната задача ще е на компа, другите 3 или 4 бяха ще са на лист. Ако решат тези от листа, без първата на компа, ще има 3 - ка, а ако направят само тази на компа, без другите, ще е 4 - ка. Да видим какви ще ги надроби този път. Вече нищо няма да ме учуди като резултат. А аз да си попитам, Школо да е бъгнало случайно. От две седмици, та до днес, ми показва едни и същи цифри. Иначе днес получи още една похвала за часа на ЧК. Все се чудя защо са го вмъкнали към оценките, след като там оценки никога не се пишат, единствено за тези 8 години за първи път виждам написани отзиви.
И от сега да ви напомня, другия месец, ще преведат втората част от помоща.

# 252
  • София
Светличке, при нас така беше първия срок. За нас физиката не е разказвателен и не е проблем. Сега имаме история, биология и философия в един ден и то в петък. Ама след грандиозните изпълнения на една шестокласна мама, няма да позволят никой да коментира програмата.

Тони, на 1.02 от 9 часа е областния на олимпиадата по АЕ. Пада се през ваканцията. Ама в заповедта изглеждаше като за цяла България да е тогава.

Последна редакция: ср, 18 яну 2023, 20:17 от Вампирче

# 253
Момичета, попаднах случайно на този линк. До колко ще ви е полезен, не знам, малко е скъпичко, да не кажа доста, но в момента имат намаление, това е сайт за мъжки обувки, голяма номерация, от 40 ииии нагоре.
https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://bg. … 9VUgi9S5A5BQIbP2F.
Ако някоя от вас иска, може да го погледне.

# 254
  • София
Момичета, чета ви но нямам с какво да се  похваля ... или оплача. Всичко е спокойно и без напрежение. Младежът гледа да не се претоварва, повече го интересуват игрите. Аз вече се уморих да дудна едно и също и сега се носи по течението , докато не срещне бързеи или водопад по пътя на безгрижието. Тогава вече и съседите ще си припомнят меденият ми гласец. Stuck Out Tongue Winking Eye
Светлица,  направо ми дожаля за децата с тази програма. Доста натоварено ми се струва .
Какво ни чака нас догодина? Бррррр...
Скиорче, твоето момиче е машина , учи докато е болна. Много е отговорно детето! Радвам се, че вече е здравичка.
bobsi81, да оздравявате бързо и по възможност да мине без висока температура.
На всички болни, бързо и безпроблемно боледуване.
Тони, извинявай че съм те пропуснала. Както се казва зло да те забрави! Бъди щастлива и все така позитивна!

Грипа започва да обгражда София-град, като гледам графиките от новините. Май следващата седмица и ние ще влезем в групата на грипните ваканции. Нали в останалите области не учат децата? Да не вземат нещо по-розлично да измислят за нас.

Общи условия

Активация на акаунт