В училище контролни, класни се натрупват, а ОСМОКЛАСНИЦИ искат да празнуват

• 40 725
  • 768
  •   1
Отговори
# 255
Тони, до колкото схващам датата за олимпиадата за всички области е 01.02, първия ден от ваканцията. Което значи, че вместо да се прибере с децата на 31.01, трябва да остане да спи в "любимото" му общежитие и да отиде баща му да го прибере на другия ден. Та съм в чуденка.

# 256
Момичета, как се оправяте с квадратните уравнения. Досега се справях, но тук ударих на камък. Нищо не разбирам от урока. Не искам да питам баткото, защото малко в повечко са ми демонстрациите в стил: " Как може да не го разбирате. То е елементарно". Може ли да ми препоръчате някакви материали, където са обяснени нещата на човешки език.

# 257
# 258
Имсче, споко, не се извинявай. То няма и за какво. Между другото, аз още в началото бях писала за честитките, тъй като това е един от месеците с най - много последователни празници. А честитката я поизчакай още малко, и без да съ извиняваш повече, инък ша съ расърдя.

Певе, ко речи, ко. Квадратните уравнения ли? Най - лесно ша ги научим, като дадем пример с гардероб кът мен, дали дву или четирикрилен. Тъй хубаво ша ги научим всички, че ша има да се чудят учителите по Мат.,шегата на страна, но нашата уч - ка, вчера минавала да ги наглежда. Дала им на листче няколко задачки, по едно време се спряла до моята, питала и разпитвала. Разбираш ли ги, мойта - тези не, тези да. Ми как беше до 7 клас, най - вече 7, мииии, уч - ката на нищо не ни научи, нищо не разбрахме и нищо не научихме. Право куме в очи. А като си помисля, че може би се знаят, нали сме малко нас. място, не знам кой ще е по - засрамен. Но славата на старата и уч - ка, няма да и се вее с добро. И другото което е, че в другите паралелки също има деца на които е преподавала, и там не е цветущо, и не само там, а и в уч - щата по които са се пръснали останалите.  Та ей такива ми ти работи.

Краси, значи вашата е друга. На мойта на 25.01. ще е първи кръг, и после май след около два месеца втори кръг. Поне от това което успях да разбера от нета. Не остана, но ако обявят грипната, се чудя, дали ще се явят, или ще изчакат. Ще почакаме, па шъ видиме, като му дойде времето.

# 259
Докато Школото продължава да ми предизвиква стрес, а Младежът все пак проявява съчувствие, като предлага да ми го деинсталира Simple Smile да го похваля за трето място на олимпиадата по информатика в София. Техният втори кръг пък ще е предпоследния ден на ваканцията (добре, че не бяхме планирали нещо вече).

# 260
Здравейте,  интересни неща се случват в класа на набора. Минаха класните по бел и мат и остана само по английски за утре. Имаше и родителска среща която била ,,епична" . 🤭 По математика класното е било с 5 задачи от които 2  набора е решил до половината . Първите 3 без грешка е решил само синковеца и като цяло деца са били много зле.   Оказа се обаче, че двете(трудни)  задачи са от 72 урок а те са стигнали до 43 урок. Станал страшен скандал. Родителската среща минала в разправии, караници...На въпроса,, защо" госпожата не дала обяснение , запазила мълчание и нямам представа как ще си оправя кашата. Друг е въпросът,  че съучениците му които до миналата година са били много добри ученици, тази година изобщо не учат. Половината клас по математика е със по  2-4 двойки без друга различна оценка. Как ще се оправят не знам. Шантава работа. Аз съм доволна от набора и като цяло няма проблеми.  Надява се на стипендия пък да видим 😁

# 261
Момичета, как се оправяте с квадратните уравнения. Досега се справях, но тук ударих на камък. Нищо не разбирам от урока. Не искам да питам баткото, защото малко в повечко са ми демонстрациите в стил: " Как може да не го разбирате. То е елементарно". Може ли да ми препоръчате някакви материали, където са обяснени нещата на човешки език.

Мога да ти препоръчам да гледате уроците на този учител. Много добре са обяснени! Виж плейлиста за 8 клас.
https://www.youtube.com/@AtanasIlchev/playlists

# 262
  • в очите на дъщеря ми
ДобрЮтро, девойки чета Ви, но нещо не ми се пише.......
Прекрасната е болна за пореден път, просто не знам какво се случва, буквално всеки месец е хремава, че и с Т. такова нещо никога не се е бивалО......
Че и преживява любовни драми и приятелски разочарования ииииииии ред сълзи, ред сополи....хем ми е жал, хем не се издържа.....Sweat Smile
Успеха бива.....от математиката ( тоз кошмар, на сън и на явЕ) съм приятно учудена, девойката направо е във възторг от себе си....и няма търпение да "мине" втора смяна...що ли ме съмнява, че ще е от ден до пладне...

# 263
Привет, любими 🌹
Преди време казвах, че ще се оплаквам... Момента дойде🤕
...
Писна ми от обратна дискриминация🤬
Ще стана транс-циганка, по ягодите💪

Последна редакция: чт, 19 яну 2023, 18:08 от irchick

# 264
Фреш, Тати, Мамзелче, ма много оправни вашите деца. Едното отива на втори кръг, другото решава задачи които не са взети и са още доста далече, а на Мамзелчето, хем боледува, хем любовни и приятелски терзания, хем по Мат. жъне добри успехи.

Тати, ми таз уч - ка си го е заслужила, даже малко и е биро. На вас връщат ли ви ги, за да ги видите и вие. При нас вече писах, че не ги връщат. Има само едно по Мат. дето беше ня6акъв тест в началото, и туй беше. Всичко друго е конфиденциално, строго забранено.

Мамзелче, като оздравее, защо не и дадеш нещо за подсилване на имунитете. След такива разболявания, имунитета пада доста. Засичала ли си в кой момент се разболява, предимно при моята симптомите, които не винаги водят до разболяване са около или по време на МЦ. Ако има и някво дето подсмърча, ептен става каша.

Олеле Ирка, страшно е туй, колкото и да сме либерални, разбрани, не дискриминиращи, то си е направо ужасно. Няма ли вариант да ги разделят в др. паралелки. Да поговорят с родителите им, относно поведението на децата. За Бога, това са едва 14 год. деца. Потрес направо.

Не помня при кого беше проблема с онова момче, но ако може да каже, как са сега нещата. Има ли промяна към добро.

Този набор, явно са деца които тотално се побъркват. До къде ще стигнат идея си нямам, дано след време, което дано е скоро, нещата се обърнат към добра промяна.

Аз пък сега тръпна в очакване. От 12:20ч. нататък, два часа ще съм на тръни. Дано ме зарадва с добри вести, иначе рязко ша ми призлее.

# 265
  • София
Irchik, чета и не вярвам на очите си.😳
Как може такова неуважение. Какви са тези учители, които търпят подобно поведение? Ами родителите им? Имате ли вайбър група на класа? Аз на твое място с назоваване на имена щях публично да си кажа мнението пред всички родители. А учителите с директора не общуват ли?
За такива самозабравили се пикли само един як бой ще свърши работа.🙄
Аз, на твое място, ако нещата не се променят, ще търся алтернативно училище.

# 266
  • София
irchick, ужасТ.
Слободия. Действали внимателно? И по-лошо ще стане с тези "внимателни действия".
В училището на сина ми действат "невнимателно" и най-вероятно не биха търпели такова поведение.

И моят е сред болните. Едвам успях да му запиша час при личната през Супердок, предпоследният възможен час за утре. Явно има много болни.

# 267
Скиорче, с родителите си нямаме контакти...
Директора вчера казал, че е недопустимо вкарването и консумирането на алкохол в училище🤪
Ти да видиш, изненада 😱
Другото поведение... Нищо...
Май днес ще имат съвет и ще се коментира...
Дано вземат адекватни мерки, гади ми се🤯

# 268
  • София
Ние имаме вайбър-група с класната и същата без класната, когато комуникираме неща, с които не е нужно да я занимаваме. Родителите са доста активни. Още на първата родителска си попълнихме телефонните номера в един списък и същия ден имахме група.
Наясно съм, че днешното младо поколение е “изтрещяло” от нищоправене, както и, че във вашето училище се изживяват като по-ексцентрични, разкрепостени и артистични натури, ама всичко си има някакви граници на нормалното. Училището все пак е институция, а не бардак. Close

# 269
Тони, никой не ни дава да видим класните . Съученик на набора по време на частен урок разказал на учителката и тръгнали по учебника да търсят трудните задачи. Е, открили ги ноооо се оказало че  има доста часове да минат до тях 🤭 А моят син си помислил, че са от миналата година и аз даже му  помрънках, че  трябва да отделя повече време  😂
Иричик чудя се родителите как ли ще се чувстват.

Общи условия

Активация на акаунт