В училище контролни, класни се натрупват, а ОСМОКЛАСНИЦИ искат да празнуват

• 40 776
  • 768
  •   1
Отговори
# 315
  • Сф
Здравейте и от мен! Отдавна не съм писала, но ви чета редовно! Надявам се че всичко е наред при вас и най-вече да сте здрави!

Тони, Честит празник! Пожелавам ти да си жива и здрава , щастлива и много успехи! 🌷

Ирчик, радвам се че са взели мерки! Дано разрешат ситуацията възможно най-бързо!

🐒 Аз не пиша толкова, тъй като при нас не става кой знае какво.
Много ми е забавно как девойката всяка вечер стои да гледа новините, да види дали ще ни пуснат грипна в София. Вчера госпожата им по български е казала, че няма шанс да ни пуснат. 🙈
Минаха и класните и сега го кара малко по-лежерно.  По математика работата много куца, ако не стане чудо ще има 3 за срока, но поне вчера изкара една 6ца на домашно и сега се радва. Другите предмети са горе-долу добре, но май няма да има стипендия следващият срок.
В сряда ще имаме родителска, пък да видим какво ще стане. Знам че девойката не прави проблеми, но все пак ми е любопитно какво има да ни кажат. 🐵
Описваш нашата одисея с математиката. Залагам 💯 кинта , че сме в едно училище. Мисля, че в сряда ще има много въпроси и нерви към госпожа Р. 😉
Тонка, чрд 💐💐💐 със закъснение , не съм влизала тия дни от ядове малко, но всичко се нареди - почти

Последна редакция: сб, 21 яну 2023, 19:44 от PureLove

# 316
И нашата математичка е зле. На геометрията една задача не са решили в час с допълнителни построявания (не съм сигурна в термина) , но на контролно им даде две такива задачи. Как се очаква да ги решат децата?! Още уча с щерката по математика, но ми е трудно по геометрия, половината неща съм ги забравила. Добре, че има добри хора във форума да помагат.

# 317
Още един път да благодаря за поздравите.
Ама тук нещо май - май не доглеждате добре. От къде видяхте ( разбрахте ), че съм толкуз ведра, свежа кът марулЪ, и тем подобни. Язе съм таквоз недоразумение на природата, добре е, че още не съ мъ натирили в некоя лудница или в некой зандан. Мноу съм злЪ, едвам мъ търпят моите моми. Ма те и избор немат мноу голем. Joy

Стон, добре си е дятето с успеха. Но пък поне в шаха не му съ давай да тъ млати.

Борче, а ти де го види тоа кулорит бре моме, па и свежарка мъ напрай, въййй, ЖДБ, Joy Kissing Heart, добре че ни си до мен, тъй щях да тъ набацкам, че и другите дет мъ хвалът толкоз, и тех. Мъ чай съ запръ, че бацките нема дъ стигнат.

Ся дъ ви дам малко виртуално да съ облажите, тъй като са сладички. Могат и соленички, ма туз моето диване, кат рече с локум, та си имаме локумки, еднъ не ми даде дъ я опъна със сиренце, калпазанката ниедна. Няма нищо, следващия път, само да съм жива и здрава.
Не обръщайте само внимание на формъта, има ги всякакъв чешит, кръгли, сърца, малки, големи, на рулца. Всякъкъв чешит съ.
Скрит текст:

После ша ги сложа в скрит от компа, че от тела я няма тъз опция, па на мен не ми се мъчи по друг начин.

Последна редакция: сб, 21 яну 2023, 21:26 от Тони ♒🍀

# 318
  • Сф
Ау, слюнки преглътнах с тез локумки. Право е детето! Лятоска, ако най- накрая тръгна да диря родословното дърво, баш през теб минавам. Щъ  открия!

# 319
Пюрче, ха не мой, ша съ скрия. Да ти пратъ по Еконта, че ако сън тъ не хване, после ша мъ съдят. Ако има таквиз, дет може и посред нощите, веднага ти пращам. Май съ сятъм, тез кви беха, дет разносват храната по домовете, по тех шъ е. Па ако знъиш кви са убавки, мекинки и пухкавки. Онез купешките пасти дъ ядът. Но мойто стана кът лафа - умря циг..., та аз дъ си съ хвалъ. Ако речеш и рецепта на лични ша ти пратъ. Само свирукай. То затуй ся след малко ша ги метна в скрит. Че ако ги надушат мноу хора, ша трябва локумчийница и сиренчийница дъ отварям. Тоз път дятето помогна, но тогъз май шъ требва сама дъ ги прая. Joy
Само да добавя, че забрайх,та да може още повече да ти капят слюнчиците. Локумът в тях е от три вида. 1. - с вкус на рози, 2. - с вкус на пъпеш, 3. - с вкус на сметана. Диването си ги избра вчера, имаше и с мента, но него го не щя.

Последна редакция: сб, 21 яну 2023, 21:29 от Тони ♒🍀

# 320
Mrs Jan и AnMary, благодаря ви!😘

Тони,  тез локумки сега ще ги сънувам. Ще карам мама да ми направи. 😂

# 321
  • София
Ч.Р.Д и от мен, Тонка! Да си здрава и щастлива и все такава свежарка! (и аз подкрепям това мнение:))
И ние днес се разходихме из Витоша. Оказа се, че има изненадващо много сняг за пешеходен туризъм и бая победствахме на някои места.
За четенето на немска литература - не чете все още. А и аз мисля, че е рано, особено на фона на цялото натоварване в училище. Няма нужда да намразва езика, неразбирайки почти нищо. За това ниво са подходящи разни тийнейджърски списания на прост и достъпен език. Лятото ще потърсим и книги. Мисля да я изпратя и в Германия на гости при приятели, за да си говори с децата им само на немски (ще не ще:)))

Последна редакция: нд, 22 яну 2023, 16:47 от Skiorche

# 322
  • Сф
Нещо има проблем с личните. Обръща ми името в цифри и пише няма такъв потребител. Пак имат бъг. Оня ден със снимките имах проблем да кача. Ааа, Тонка рецептата пращай. То се вижда колко са меки и пухкави.Ааааа ! Stuck Out Tongue Winking Eye
Аз съм с две леви за сладките неща, дано ги докарам. Ще пробвам обезателно тия дни !

# 323
Ааа, Скиорче, нема съ разберем тъй с теб, ти къде отиде в другия отбор. Аз тамън реших да съ прая на зла вещица, пардон, тъща, ти ся тук реномето ша ми буташ на къдет не требуа. Ама ха. Мини в мойта лига, и ша тъ позлатя.
Ех, че хубавко сте си прекарали. Поне има снежец. Ма тя наборката за оти е помъкнала тез бумаги, то време настана, за почивка малка да съ отдава. Поне ще стъпи на ските, да се порадва, доста време мина от онази гаден ден. Дано си е изкарала приятно. Благодаря за поздрава.

Пюрче, рецепта ша ти пратя, за нея нема леви нема десни ръце, кат почнеш, сама ша съ чудиш и маеш как е станало. Кат ти пратъ, кът напрайш, ша чакам да съ пофалиш. Па я ша ти пиша 6 - ца от ся, и 6 отзива за добро изпълнение и тем подобни.
И аз разбрах, че уж имало проблем с тез неща тук. Но пък на мен не ми прави таквиз неща. Ся шъ видим на лични как шъ е.

Иначе ша съ оплаквам на чичко Школо, да си оправят бъговете, мноу мъ дразнят. Не стига, че не е кък си треа да бъде, ам и им съ закучи. Ако те не моат, ша им пратим нашите дяца, дет тепърва съ учат, да им го оправят. Ама ха, от къдя на къдя.

Последна редакция: нд, 22 яну 2023, 08:36 от Тони ♒🍀

# 324
  • София
Тони, сега няма да спя спокойно като видях локумките. Stuck Out Tongue Winking Eye И аз моля за рецепта.

И аз тези дни се бях сетила за Рени, че не е писала скоро.
ra, и за теб и децата мислим. Heart

По немски и при нас не са давали книги за четене.
bora, ама много малко дни отпускаш за грипна ваканция, добре че не зависи от теб!:stuck_out_tongue_winking_eye: Младежът се надява на цяла седмица, то да си призная и аз така, но накрая надеждата да не премине в  разочарование . Joy
bobsi, да оздравява бързо момчето!

# 325
Тони, ЧРД със закъснение! Да си жива и здрава и много щастлива!
И аз ви чета, но няма какво толкова да пиша. Само че моята щерка ме изненадва приятно по Мат. Има 3 петици, което е много добро постижение за нея.
И при мен школо си стои на едно ниво от около месец.
Има само една срочна оценка по ИТ.

# 326
Зайче, ко стана, успя ли да навиеш мама да ти направи. Малко мъ съмнява посред нощите. Но виж, за днес моа съ прежали за теб и да ти ги напръй. Joy Stuck Out Tongue Winking Eye
Шегичка беше туй. Единствено ако искаш да не припаднеш, ти да си ги направиш сега, па следващия път ша е мама.
Оффф беее, взех дъ въ мисля ся, сън мъ не хфати нощескъ. Успяхте ли да поспите? Дано да сте. Аз повече нема дъ ви мятам таквиз изкушения, съблазни и любими нещицъ. Не щъ да влявам там дет не требва. Щях да ви пусна една снимка преди време, на една чудесна питка, ама съ отказах тогава, ся па ептен няма дъ ви показвам. Само ша спомена, че некой ден ша си сторя и нея, че ми съ дояжда от известно време.

Габи, браво, и на теб ти правят приятни изненади. Само аз ли ша си ближа раните. Мен нема кой дъ ме изненада. Дано все тъй да те изненадва, радва, а ти да се гордееш с нея. Явно нещата при нея се случват както трябва. Браво.

При нас още няма срочни, няма програма, нищичко, сайта им и той мълчи кат умрела риба, та от никъде нищо. Жалко за нашата класна, горката, все го рекламира, а в него все стара информация. Явно от толкоз много народ дето имат за поддръжката му, на никой не му се занимава и разчита на другия да го прави. Кот такоа, ай де де, нали си имаме информатори.
Та се сетих за част от вас, дето си имате групи във вайбър. Ние си нямаме такваз, и да искаш нещо да споделиш или попиташ, няма как. В общата с класната, не става, там е направена с друга цел.  Ми ще пробвам аз да направя, пък да видим дали ще се получи. Кат ги гледам някои майки кви сааа, лошо да ти стане.

Днес нема нищо да ви пущам, че да нема некой припаднал от кеф без да е опитал. Аз отивам да опъна адин фас, и да играя на тела, требва дъ си качвам левъла, не само килцата.

Лека и приятна неделя момичета. Grinning Custard

# 327
Здравейте и от мен! Отдавна не съм писала, но ви чета редовно! Надявам се че всичко е наред при вас и най-вече да сте здрави!

Тони, Честит празник! Пожелавам ти да си жива и здрава , щастлива и много успехи! 🌷

Ирчик, радвам се че са взели мерки! Дано разрешат ситуацията възможно най-бързо!

🐒 Аз не пиша толкова, тъй като при нас не става кой знае какво.
Много ми е забавно как девойката всяка вечер стои да гледа новините, да види дали ще ни пуснат грипна в София. Вчера госпожата им по български е казала, че няма шанс да ни пуснат. 🙈
Минаха и класните и сега го кара малко по-лежерно.  По математика работата много куца, ако не стане чудо ще има 3 за срока, но поне вчера изкара една 6ца на домашно и сега се радва. Другите предмети са горе-долу добре, но май няма да има стипендия следващият срок.
В сряда ще имаме родителска, пък да видим какво ще стане. Знам че девойката не прави проблеми, но все пак ми е любопитно какво има да ни кажат. 🐵
Описваш нашата одисея с математиката. Залагам 💯 кинта , че сме в едно училище. Мисля, че в сряда ще има много въпроси и нерви към госпожа Р. 😉
Тонка, чрд 💐💐💐 със закъснение , не съм влизала тия дни от ядове малко, но всичко се нареди - почти

Ах тази Г- жа Р, защо ли нещо не ми се вярва, че на родителската ще ни каже нещо съществено…” материалът е предаден, но те не разбират…”

# 328
  • Сф
Тонка , мерси. Не мога да ти пратя лично. Изписва ми , такъв потребител няма. Нещо не им е наред сайта, знам че и други се оплакват.
Бгмамма, аз пропуснах миналата рс, но сега ще идвам. Мисля, че доста родители ще се обадят ,защото 3ките са масово! От моята знам , че изпява урока и почва да решават, кой разбрал , разбрал. Тя един път се обадила и казала ,че не разбира . Р. я попитала какво не разбира и моята казала, ами нищо. И Р. си продължила. Мм каза да го държа на страна от Р., Защото щял да я постави на място и да каже, че проблема е в нея, а не в децата. Но. ..дано повече хора се обадят. Мисля, че имаме и дете с 2 за срока. Това , ако е така , направо е срамота за госпожата.! Познавам детето, средата , семейството ако щеш, просто е гавра това . Ние сме от преди това в училището и такова нещо е нямало ! Имам и няколко предложения, да видим. Подкарайте я и вашия клас и може би нещо ще се промени. Ситуацията е ненормална, твърдя го.
Моите отидоха на ски 🎿. Открихме сезона и ние. Обаче, много е поскъпнало .. .ще видим някакъв евтин вариант за ваканцията , ама нещо не съм обнадеждена ...Как искат децата да спортуват като е непосилно за повечето хора . Моите си наемат ски, не са маниаци и пак..Къмто 300 лв с всичко + бензина за двама  един ден на Боровец. Представям си на Банско... И ядат такоси на обед , не че сядат някъде ..Ама бяхме обещали. Още малко и да тръгва с приятелите ,че не можем издържим ние на тия цени...Аз съм си дОма. А четиричленно семейство.....

# 329
Пюрче,споко бе жено,не съ впрягай. Кат го опраят ша драснеш два реда къдет требва. Тука сме си, нема да бегаме. Еееххх, за мен не знам, може и да избегам, стига дъ реши някой откачалник дъ мъ откраде. От не съм от лесните, и бегам бърже, та ако успее да мъ стигне,ша мъ пишете бегала. Ама споко, надали шъ са случи.
Ама виж при мен кък са получава, явно съм избрана.

Общи условия

Активация на акаунт