В училище контролни, класни се натрупват, а ОСМОКЛАСНИЦИ искат да празнуват

• 40 778
  • 768
  •   1
Отговори
# 330
Ех, тази математика....преди време бях писала за проблеми с учителя ни, освен, че не преподава добре, но и си позволява неуместни шеги . Та след разговори с децата и т.н. махат го, та ще имаме нов втория срок. Дано случим на преподавател! Но не очаквах толкова бързо реакция, приятно се изненадах.

# 331
Силвия, а тъй. Браво на децата, че са се преборили. Желая ви успех, и дано наистина попаднете на добър учител. Сетих се за какво става на въпрос. Значи все пак помня на моменти, не съм чак толкоз зле.
Наистина много бързо са реагирали, което е чудесно.

Последна редакция: нд, 22 яну 2023, 23:41 от Тони ♒🍀

# 332
Силвия, а тъй. Браво на децата, че са се преборили. Желая ви успех, и дано наистина попаднете на добйр учител. Сетих се за какво става на въпрос. Значи все пак помня на моменти, не съм чак толкоз зле.
Наистина много бързо са реагирали, което е чудесно.
Благодаря, Тонка! Дано, да, че трудно се намират учители...

# 333
Ша стискаме пръстите, даже и на ногите.

Оффф, туй диване мойто, нещо зорлен съ мъчи, да съ разболее, от две седмици насам. Искала, моля ви се, да си седяла вкъщи. Ма трай бе дяте, няколко дена още, после няколко дена ще си почиваш. Ама не, тюхка срещу ми, и съ прай на здрава. Ша и подпаля вратлето, ако продължава тъй.

# 334
Тони, честит празник! Да си жива, здрава и щастлива!:hibiscus:

# 335
  • София
Аз пак с голямо закъснение...
Честити да сте рожденичките, да сте здрави и винаги усмихнати!

И при нас започват да оформят оценки вече. Сега ще цъфне къде какви ги е вършил. Започват отново олимпиадите - през ваканцията има две, а за преди това пак някаква декларация писах...
Много съм доволна, че вече сам си движи нещата. Аз само подписвам. Дано скоро и с това да се справя Simple Smile

А вас дразнят ли в хора, които говорят тихо? Хлапето говореше толкова тихо, че ходих да си проверявм ушите. Като ми казаха, че всичко е наред, такова конско отнесе и след кто три месеца не го отразявах, започна да говори нормално. А сега ми каза, че и него го дразни, когато някой говори тихо, така че да се напрягаш, за да го чуеш изобщо.

# 336
А вас дразнят ли в хора, които говорят тихо? Хлапето говореше толкова тихо, че ходих да си проверявм ушите. Като ми казаха, че всичко е наред, такова конско отнесе и след кто три месеца не го отразявах, започна да говори нормално. А сега ми каза, че и него го дразни, когато някой говори тихо, така че да се напрягаш, за да го чуеш изобщо.

Моето пък говори бързо и мрънка, та почти не му се разбира. Ще пробвам твоя подход, дано се оправи, че иначе лятната ваканция е на логопед.

# 337
Нел, благодаря.

Вампирче, и аз много го мразя туй шепнене. Ни като е тихо, ни като е шумно мъ кефи. Нищо не се чува, освен напрягане на слух и жили, друго не може да се постигне. Иначе има едно тихо говорене, което не е чак толкоз напрягащо и е приятно, но пък не всеки го може. Като цяло, тихото говорене е за клюкарите, или пък за тези които искат да скрият нещо което не искат да стигне до слуха на други клюкари.

Скрит текст:
Мойто диване, да ви съ оплача, направо ми иде да му извия вратлето. От снощи ми съ дурли, тоз номер го прави от миналата година ,  от нищото, храна вече не се повтаря, един път ядено, втори път не се окусва. Яде парливо, а като казвам пърливо, буквално, още от котлона или фурната, директно на масата си го слага и почва да яде. Тази сутрин какво направи, звъни още преди да е почнал първия час, едва излезла от вкъщи, после пиши, аз съответно спя, тъй като бях станала рано - рано по никоето му време. После пак съм заспала, ми реших, че няма да и вдигам докато не се събудя както трябва. По едно време, и пиша, а туй като почна, думи нямам, гърло я боляло, подгизнала била, в училище вода нямало, и тем подобни. Давам и акъл и съвет, а туй взе да се заяжда с мен, казах и да престане да се заяжда, а тя като взе да философства думи нямам, накрая реши, че нямала да ми пише и да ми се обажда, приличала била на мен. Да ама, и половин час не издържа и пак ми пише и звъни.
А ся дъ съ оплача от друго, диването недно, много ме дразни, как успя да ми нацвъка баш на края, от мини теста, което учителката го води самостоятелна работа, получи рано - рано тази сутрин едно минзухарче. Питам се аз, как един път може да е така, а друг път иначе, щом може да го докара до минзухар, какво и пречи да го докара до синчец или тревичка. Явно ще трябва да се потруди малко, ама на кого да остави мързела. Другото е, че по АЕ от теста в четвъртък изкарала синчец, видяла си го е, имала по нейните думи - някакви тъпи правописни грешки. Луда работа ви казвам. По И и ИТ, учителката и казала, че за срока щяла да и остави тревички. В четвъртък пък щяла да им каже резултата от теста който правиха пак в четвъртък, миналата седмица.
И за капак, класната им казала, че днес щели да имат съвет, щели да решават дали ще минат в грипна ваканция. За олимпиадата в сряда, идея си нямам какво ще стане. Дано не я отложат, ако я отложат, ще се протака много. Та ей таквиз работи при нас. Иначе емоциите не са спрели. Те си вървят с пълна пара, само дет диването не ще да ходи на училище, не и се учело. Като ми каже тъй, на мен ми ида да я метна в някоя джунгла.

Последна редакция: вт, 24 яну 2023, 19:04 от bubanka

# 338
  • София
Моето пък говори бързо и мрънка, та почти не му се разбира.
Дъщеря ми е от бързо говорещите. Само аз не съм я разбирала, всички други я разбирали.
Понякога влиза в хола и изстрелва нещо. И двамата с ММ казваме "я повтори".

Синът ми пък говори високо. Ужасно ме дразни. Може да говори и тихо, но смята, че като говори високо е по-убедителен.

# 339
  • Mars Hotel
Моята също говори много бързо. Често говори и високо, но в родата всички жени сме така и постоянно на някого се прави забележка да спре да вика. Grinning ММ пък обратно - говори тихо и мънка. Няма угодия.

# 340
Аз говоря тихо, не е умишлено, просто така говоря. Преди години колега ми направи забележка, защото не ме чувала. От детската градина до 5 клас младежът говореше високо, постоянно му правих забележка да говори по - тихо и редовно страдах от главоболия, заради крещенето му.

# 341
  • София
Честито, Тони, малко на патерици! Да си здрава и щастлива и да имате все такава здрава връзка майка - дъщеря! Да си обичана и ценена!
Аз съм от тези "с изнесен глас". Не само, че не мога да говоря тихо, а и адски се дразня на такива, дето "шептят", защото не чувам. Не е от ЕГН-то, никога не съм чувала добре, явно имам проблем с определени честоти. Децата също са с високоговорители в глътките, само ММ си мрънка под носа и ми адски трудно да се напъвам да го чувам. Обикновено му казвам "на мен ли говориш? Мислих, че си софлираш нещо сам на себе си." Ми така, де, аз като си говоря сама, по-силничко ми се получава, отколкото когато той ми говори на мен. Joy

# 342
  • София
Аз чакам да му мутира гласа Joy
На съседче гласът му мутира във високият регистър, тънко и високо. Ако и моят е така ще е ад.

ММ по принцип говори високо и доста често го ръчкам "не викай" или "много викаш". (Сливенчани така си говорели... А като се съберат няколко на едно място...) Малкият няма на кой да се падне. Явно при него е по-по щом и ММ му прави забележка.
Аз и на двамата съм им обещала кучешки нашийник срещу лаене Joy

# 343
  • Сф
И аз съм от викащите. Миналата година в Гърция се почувствах на място. Там всички викат и никой не обръща внимание 🤪

# 344
  • София
а моето е кльощаво, а гласът му е басов

Общи условия

Активация на акаунт