В училище контролни, класни се натрупват, а ОСМОКЛАСНИЦИ искат да празнуват

• 40 769
  • 768
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Честит Рожден Ден, Тони! Да си здрава и щастлива!

# 301
  • София
Тони, честита да си.

Зайче, в метрото можеш да си купиш билет (от каса или автомат).
Има и дневна карта (4лв), която може да се използва и в градски транспорт. Изгодна при използване на мин 3 превозни средства.
Или се валидираш с дебитна карта.

# 302
  • София
Тони,честит Рожден Ден! Само хубави неща да ти се случват.Flowers Bouquet

# 303
  • София
Тони, честит празник и от мен. Здраве и много любов!

За грипна ваканция и аз се ослушвам дали ще има или не. Предвид, че изкарахме де каквото имаше ми е по-удобно да е от 30-ти, ама нали важно е общото здраве.
Моят син загуби книга от библиотеката и беше голама драма. Търсихме я къде ли не, плака тръшка се, накрая срам-не срам отиде да си признае и да пита какво следва. Казаха му да намери книгата и да я възстанови - добре че не е рядко антикварно издание. Днес обаче ровейки в един мой долап за ориз, намерих запаси от неразпечатван шолен, та се замислих дали и книгата няма да изскочи от някъде в даден момент.

# 304
  • София
Gorg0nzola, може да е паднала зад/под шкаф, легло или да е затрупана с нещо. Проверете и при бабите. И у нас се е случвало и става повод за основно разчистване на бумагите, накрая изкача .

# 305
  • София

Тонка, ЧРД! Много здраве и щастие да те сполетят тази година и все така да се разбирате и да си споделяте с госпожицата!

# 306
Здравейте и от мен! Отдавна не съм писала, но ви чета редовно! Надявам се че всичко е наред при вас и най-вече да сте здрави!

Тони, Честит празник! Пожелавам ти да си жива и здрава , щастлива и много успехи! 🌷

Ирчик, радвам се че са взели мерки! Дано разрешат ситуацията възможно най-бързо!

🐒 Аз не пиша толкова, тъй като при нас не става кой знае какво.
Много ми е забавно как девойката всяка вечер стои да гледа новините, да види дали ще ни пуснат грипна в София. Вчера госпожата им по български е казала, че няма шанс да ни пуснат. 🙈
Минаха и класните и сега го кара малко по-лежерно.  По математика работата много куца, ако не стане чудо ще има 3 за срока, но поне вчера изкара една 6ца на домашно и сега се радва. Другите предмети са горе-долу добре, но май няма да има стипендия следващият срок.
В сряда ще имаме родителска, пък да видим какво ще стане. Знам че девойката не прави проблеми, но все пак ми е любопитно какво има да ни кажат. 🐵

# 307
  • София
ims, три дни основно претърсване падна. По няколко пъти във всеки шкаф, зад и под всяка мебел. Дето се казва, само плочките дето не разбихме, за да търсим под тях. Така и така вече поръчахме книгата и пътува към нас. Става въпрос за англоезично издание, та ще отнеме малко време. А ако изскочи от някъде - няма лошо, хубава книга е, за който може да си я чете в оригинал (аз не мога)
Скрит текст:

Днес гимназистът писа пробно есе, като подготовка за класно. Темата беше за героизмът и общественото благо. Нашият как го извъртя и го докара до манипулация от страна на властимащите. Ама негово си е мнението - да си го доказва Close

# 308
  • Пловдив
Еха, Стайнбек. Чудесен избор!
Сигурно и есето ще е интересно, защото няма да го пише използвайки стандартните клишета. Това е, когато има мисъл. Радвам се много на такива деца.
Тони, да си жива и здрава!
При нас минаха всички тестове за края на срока. Мисля, че няма да има за дооформяне другата седмица. В нашия клас нямаше и няма болни. Всички ходят на училище и са здрави. Как се измъкнахме не знам. Дано и последната седмица така да остане.

# 309
  • София
Тони, бъди жива и здрава! Много щастие ти желая!

# 310
  • София
Gorg0nzola,браво на детето за избора на книга.
Аз я четох на български и ми беше "тежка".

# 311
  • София
Не мисля, че ще схване смисъла, но е любима книга на баба му и под нейно въздействие я взе. Задължително им е да четат книга на английски по избор.

# 312
Благодаря ви момичета за хубавите пожелания, и за букетчето от Арианчето благодаря . И вие да сте живи, здрави, усмихнати и щастливи. Аз и друго мога да честитя, но тук до колкото знам, все още няма такива. Днес е и бабин ден, преди се празнуваше и родилната помощ, сега не знам дали и на този ден все още празнуват. Но пък бабите дето израждали празнуват. На този ден се ходело при тази баба, носи се кърпа и сапун, поливаш и ръцете да си ги измие.

Ех, че все хубави новини споделяте, много се радвам за вас. Болничките бърже да се оправяте.

Горгонзолче, а случайно да я е забравил в училище, и случайно някой да я е видял и взел. Ако питаш мен, препоръчвам ти да проверите при дрехите, бельото, при завивки и чаршафи. Понякога така може да се изненадаш, какви съкровища може да се открият там. Другото място е, в някоя чанта или раница, ако имате някаква малка библиотечка или рафтче на което седят книгите, може и зад тях да е попаднала. Погледни и в кашончетата, ако имаш такива, под възглавницата и дюшеците, матраците.

Ирче, ха дано нещата се случат както трябва. Ще чакам с нетърпение, в най - скоро време, да ни съобщиш благата вест. Всеки да си поеме отговорноста и да направят нужното.

Ехххх, колко хубаво. Един добър повод за да се появят и останалите от тайфата, голяма активност е имало докато влезна отново, в нашата хубава къщурка.

Горгонзолче, браво на наборчето, есе пише, и то на АЕ, супер. Дано учителката го оцени подобаващо. Със сигурност ще се справи отлично. Защо си мислиш тъй, може пък да схване, даже да разбере достатъчно за да те опровергае. Някой спомена и при баба му да проверите, а щом на нея и е любима, задържително попитай жената. Току - виж изкоче от някой неин ъгъл. Joy

Пипи, дано само това да е било, да няма нещо скрито с което да ви изненада, то един път качва, после сваля, уж добре, и изведнъж гледаш го как избива гадно. Дано да е било нещо временно.

Школо, и аз туй питах преди ден - два. То май наистина му има нещо. Миналата седмица или тази беше, имаше надпис, че между понеделник следобед или вечерта беше, до вторник рано сутринта щели да правят профилактика някаква. Е даааа, амааа, от тогава до сега, промяна не видях никаква, едно и също си седи. Промяна има само в броя оценки, за 8 предмета има 50 оценки. Нашите по АЕ не са 28, само 26 са, но в понеделник или вторник, ще цъфне още някоя. Тъй като тази седмица правиха тестове няколко броя по АЕ, като включим и по другия предмет, общия брой скача още повече.

Вита, не се коси, тва де е зора, ще я оправи, учителката си знае работата. Тя е наясно, че след такова боледуване, не са и останали достатъчно сили, камо ли пък да седне да учи и запомни всичко каквото трябва. Определено ще я възнагради подобаващо.

Момичета, отивам да мятам едни хубави неща в тавите, диването си мъ чака като топъл хляб. Ся шъ помага, избор няма. Ако станат сполучливи, може и снимка да ви метна, да се насладите виртуално.
Аз се чудя, какво ли стана с Ренито, от доста време не се е включвала. Дано всичко е наред, че последно беше нещо което на никого да не му идва до главата.

# 313
  • София
Тони, честита да си! Здраве и щастие по много за теб и да поддържаш тоя свеж колорит и съпричастност в редиците ни Smile
Стайнбек, супер и на мен ми беше любима книга на Изток от Рая, като студентка обаче съм я чела, браво на младежа! Според мен не би била чак толкова трудна в оригинал, стига да го увлече, а то е неминуемо.
При нас не знам дали би се стигнало скоро до четене на някой роман в оригинал, наборите от немските да споделят четат ли нещо художествено на немски като роман или повест и какво? Днес отиде  на Витоша, отдавна не беше ходили, а ей го къде ни е планината, пълна с чист въздух и красота. Не се чува и при нас за грипна ваканция, може би само за 30 и 31 януари, което би било добре.
Търси си учител по китара, електрическа, ако някой има инфо да даде - за София.

# 314
Честито на празнуващите. Тони 🌺 и Нинка празнуваше преди няколко дни, така че честито и на нея.
Чета, но рядко пиша, защото нищо особено няма. До обяд на училище, следобед тренировки, вечер уж учи уроци. В последните няколко месеца се запали да играе шах. Сега постоянно играе в някакъв сайт и доста се е задобрял. Отвреме навреме ме ошамарва, но понякога и аз успявам да му открадна победата в някоя партия. Другата седмица заминава за София с отбора за една седмица на лагер. Малко мърмори, че щяла да му замине нахалост ваканцията там. Появиха се вече няколко срочни оценки. Май само химията е под въпрос. Очакваше там изпитване, но засега го пропускат. Не знам дали ще успее да хване стипендия втория срок. Може би не, че доста петици се очертават на хоризонта и май ще е с успех малко под 5.50.

Общи условия

Активация на акаунт