В училище контролни, класни се натрупват, а ОСМОКЛАСНИЦИ искат да празнуват

• 40 765
  • 768
  •   1
Отговори
# 285
  • Mars Hotel
Тони, повод ли имаш?

При нас се появи първа официална срочна оценка - 6 по биология. Накрая на срока взе да оправя оценките и да влиза в ритъм. В началото явно стреса от смяната си каза думата и оценките паднаха, но вече съм доволна, пу-пу.

# 286
  • Майничка
Честито, Тони! Да сте здрави, спокойни и щастливи всички вкъщи!
Момата хвана стипендия и е щастлива, не че сумата е голяма, опуква я за нула време за козметика, ама е важно за идеята. Лятото, живот и здраве, планирам да я заведа до Франция, езикът явно не я плаши, та ще е я пробваме на чужд терен.
Интересно ми е как ще се развие ситуацията догодина, когато започнат да учат английски. Тя не е особен фен, употребява го, но винаги е мрънкала, че само той се учи в начален и прогимназиален етап. Дано сега, когато няма да е водещ, подходи по-позитивно.

# 287
Качвам годинки, смъквам ръст. Качвам килца, смъквам сили. Живот, ко да съ прай.

Светлица, макар и в края на срока, важното е, че оценките са на max.

Гери, благодаря. Браво на наборката, поне ще има к'о дъ харчи, и най вече за какво. Добре си го замислила туй с екскурзията, добре ще и се отрази.

Мойно диване в четвъртък, направила си задачите по Информатика от теста, и почнала да помага на ляво и на дясно. Едното момче пък я питало за задачата с конзолата как да я направи, нещо не му се случвали нещата, а моята от мързел, му казала - не знам, то пък питало момичето до нея, тя пък викала - че то Н.... като не знае аз от къде да знам. Та паднало голям смях. Питам я, защо не му помогна, а тя - мързеше ме, не исках да му я правя. Част от компютрите пък имат проблем с програмата, и горките се мъчат, постояно им давало някакви грешки, едвам допускали да ти покаже вярно решено. По АЕ пък отново правили тест, мисля беше пак в четвъртък. На мойто и блестяло, класната и предлага да се мръдне малко по към сянката, но и отказала, не щяла да съ мърда, а не искала и ръката цял час да я държи, за да си правя сянка. Сега чакаме резултатите от Мат., И. и АЕ. Щот и по Мат правили някакво мини тестче, но от него не се знае дали ще има оценка. Може да е било само за проверка, да види дали са ги схванали. Ако не ме лъже памета, бях писала за него. По БЕЛ пък, тези които трябваше да ги изпитва, ги отложила за понеделник, препитала набързо само две деца, проверила една - две тетрадки и толкоз, продължение ще има. При нас стипендията този срок е 25лв., за другия не се знае, но определено ще е може би по - голяма сумата. Доста ще отпаднат за стипендията за втори срок.

# 288
Тони, 🥳🥳🥳 Честита да си🍸
Да кажа за нашата одисея... Има развитие, говорено е с деца и родители, гледани са записи от камера, ред сълзи, ред сополи...
Приятно съм изненадана.
Моля се за адекватно развитие на безумната ситуация...

# 289
  • в очите на дъщеря ми
Тони, да си жива и здрава, и много щастлива 💐💐💐
Ирчик, а дано...

# 290
Тони , жива и здрава бъди, и много поводи за усмивки!

Щерката беше болна две седмици. След това правиха контролно по АЕ и вчера "цъфна" 3-ка, точно в края на срока. Учителката казала, че ще я изпитва, за да я поправи, но не виждам как ще стане.

На класното по математика изкара 5-ца, което си е цяло чудо, като се има на предвид, че стартира учебната година с 2 и 3 по този предмет.

# 291
  • Mars Hotel
Тони, честит празник! Здрава, щастлива и винаги така позитивна бъди!

Ирчик, хубаво е, че са взети мерки. Дано да овладеят ситуацията напълно и да се поставят адекватни граници навреме.

# 292
Тони, двойно честито! 😘 И за имения ден и за рождения! Здраве, щастие и спокойствие да имаш!
Irchik, хубаво е, че са взети мерки!
Vita, тя учителката си знае децата, все ще намери как да я поправи тази оценка.
An mary, не съм виждала инфо за грипна, всичко го чакат и коментират. Освен да е някаква вътрешна информация, до която има достъп вашата ЛЛ. Ама айде вече я чакаме тази ваканция.

Момичета от София, които сте, малко един такъв страничен въпрос, за Градския транспорт. Как аджеба се пътува сега по автобусите и метрото? Младежа си има едногодишна ученическа карта и няма проблеми. Ама аз ако искам да се пусна на метрото, как става? Мога ли пак просто да си купя билет от "каките" на гишето? Чета за някакви карти? Билети 30+ и 60+. А и брат ми ще пътува насам другата седмица, той пък как ще се оправя не го знам. 🤷

# 293
  • София
Тони, честит рожден ден! Да си жива и здрава,  щастлива и късметлийка! Все така да си се разбирате и споделяте с детенце! Heart Хубав празник и благодаря за почерпката!

Ирка,  изпустала съм описването на "одисеята" при вас, но от прочетените коментари горе-долу схванах. Радвам се, че ръководството се е взело в ръце и са обърнали внимание . Децата влизат във възрастта на бунтовете и желанието да скандализират. Някои на тази възраст са още дечковци, докато други вече имат различни възгледи и мнение и държат до го покажат. Дано всичко си дойде на мястото.

И при нас започнаха да се появяват срочни оценки по рисуване и физическо. По основните предмети още няма.
По философия, както се тормозех взе, че ме изненада.  Най-после отвори учебника и два дни учи. Преди това само гледаше уроците от уча.се като си заляга и общо взето му действаха приспивно и нищо не помнеше. Писа и есе и най-после в петък цъфнаха оценки . По БЕЛ ситуацията е малко шарена. Оценка от класното още няма, та ще видим как ще се развият нещата. По немски и там все още нямаме оценка от класното.
При вас работили статистиката на Школо? При мен от 2 седмици не е мръднала и ми се струва,  че нещо не работи, защото си е същата спрямо випуска и училището.

# 294
  • София
Тони, честито! Бъди здрава и много щастлива!

Зайченце, в метрото си има каси и можеш да си купиш билет от тях. А друг начин за плащане е с банкова карта директно на валидатора. Тя ще е удобна и за брат ти, защото ако пътува повече от 3 пъти, ще му трансформира пътуванията в дневна карта и няма да му теглят повече пари, но трябва всеки път да се валидира.

# 295
ims, при нас статистиката в shkolo имам чувството, че не работи от ноември м. г. Никакво движение не отчита, което е странно.

# 296
Честита да си Тони!Много здраве,щастие и мъдрост!
У дома една част оздравяхме,друга почти,но набора е в началото  на грипа.Вчера беше при лл,нищо не спомена за грипна ваканция,даде бележка до 27-ми.Та ще поседи да се лекува,за момента е с темп.и спи почти цял ден:cry:Добре е с оценките,не се налага да ходи да го изпитват по нещо и ще лежи(как ще наваксва не смея и да мисля).

# 297
Тони, жива и здрава да си и все така отзивчива!

Ims, според мен си работи статистиката, просто оценките, като бройка са много и това оказва влияние. Моето при 6 се придвижва с 0.02, това вече трудно ще окаже влияние при 26 оценки по АЕ, а като включим и другите оценки... На олимпиада по АЕ е на второ място от класа си, а реално е на седмо в класа си по статистика. Но той в началото имаше 2-3 издънки, които явно още го дърпат надолу. Все ми е тая, добре е детето с АЕ, при положение, че няма и един ден частен урок.

# 298
Честит рожден ден, Тони! Жива и здрава да си.

При нас половинката окапа вчера с Т и болки в гърлото. Може би не е грип, че днес вече е добре. Да видим дали ще се тръшнем и ние с детето.

Срочни оценки няма за момента при нас.

# 299
Жива и здрава да си Тони! Много радост и спокойствие 😊

Общи условия

Активация на акаунт