В училище контролни, класни се натрупват, а ОСМОКЛАСНИЦИ искат да празнуват

• 40 093
  • 768
  •   1
Отговори
# 450
Зайче, то може на времето да е имало такива, но пък не е било гаранция. Във всеки етап в годините, е имало и ще има такива. Преди години, по тв говореха и за някакви попове, не помня в коя държава, как попа или както там си му казваха, насилствал децата. Разбра се след много години. Ми нали уж учителите минават някакви тестове, прегледи или там квот беше. Защо чак сега се раздуха тая помия, за 5 год. или над 5, къде спаха.
Добре, че малкото не е болно, права си, по - добре да лудува здрава. А наборчето, наистина не виждам смисъл от таз разходка, иди - доди, да ги пуснат под предтекст, нещо като зимен спортен празник.

# 451
Миналата година април месец се оказа, че учителят по ИТ на сина ми, тогава 3 клас, третирал   момичета като обект, а косвено, вербално май е имало и към момчета. Моят син много отсъстваше и беше он лайн някъде до пролетта, та не беше засегнат.
В един момент момичетата се оплакват на класната, тя подава сигнал до директорката и така родителите на потърпевшите разбрали.
Този учител напусна скорострелно, не бяха заведени някакви следствени действия.
От това училище се махна, но кой знае е къде е и колко има други.
За наборката чакаме 2 оценки още, иначе е в къщи с хрема.
Мъчно ми е, че пак отсъства.

# 452
  • Пловдив
Еее, трети клас са съвсем дечица. Това вече минава всякакви граници. Не, че другото е в границите Head Band
Но аз познавам един мъж, който в гимназиалните си години се влюби в една своя учителка. Някак тогава запазиха всичко дискретно, а след като завърши училище дори се ожениха. Казва, че не съжалява за нищо сега, само за това, че няма да може да има дете от нея (заради възрастта ѝ).
Иначе колко книги и филми има на подобна тематика ... Вдъхновяващ частен учител по пиано, или по литература, или друг вид изкуство най-често ... И аз се филмирам, но тези неща не са само по филмите.
Ние сме от щастливците с грипна ваканция, здрави и с оформени отдавна оценки Simple Smile
Бързо оздравяване на всички и хубава ваканция после!

# 453
И в нашия град има учителка, която се омъжи за ученик. Имат дете, вече е 20+, но разликата в годините не беше толкова голяма.
Ханна, та на колко години е била учителката и ученика тогава. Трябва да е била много голяма разликата. 🤔

# 454
  • Майничка
Аз също познавам такава двойка. Момчето беше в 11клас, тя напусна училището (тогава никой не беше разбрал, афишираха се чак когато той стана бакалавър), стартира собствен бизнес, към който той се присъедини, след като завърши. Сега го работят двамата със сина й от първия брак и съпругата му, а тя се занимава с нещо по-творческо. Нямат собствени деца, но той твърди, че това никога не е било проблем. Разликата е над 15г.

# 455
Оле майко, Синеочке, тва пък още в трети клас. Ма тоз народ тотално изкуфял.
На наборката и желая, само до хрема да е, и бързо да се оправи. Пък срочните все ще и ги нанесат.

Оххх, беее, направо мъ разбихте. То тва си е - хванах си шугърмама. Ма щом се чувстват добре, и са щастливи, нека да си се обичат.

Одеве четох поредната публикация за този, бяха качили част от чата му с децата, с които си е писал. Тоз е някъв болен мозък. Както и да е, ще спра да ви занимавам с това, че все пак темата ни е за друго. Макар това да е свързано донякъде. Поне ще си имаме едно на ум. Да дадем съвет на децата си, и да сме винаги нащрек. Най - добре ще е, да не попадаме на такива.

Моето диване, одеве ме издразни. От една камара храна която имаме, и при условие, че час горе - долу преди това яде дюнер. Ревна за пържени картофи, и защо, защото имало майонеза и много и се прияло. Но не баш тъй, а от страх, че майонезата щяла да свърши, тъй като съм щяла да я ползвам за руската салата. Ми то 700 гр. тъй ли свършва. А ревеше да съм довършела подготовката за салатата, че щяла да яде. Нацупи се, изчезна в другата стая, заряза ме сама в кухнята. Ми направих я, буфнах я в хладилника, и туй като видя, че вече не съм там, след 10 - 15 мин. отиде и взе да си подготвя картофите за да ги пържи. Еееххх как ми се ще да и зрътна поне един. Обяснявам и, че има хора го карат на хляб и сол, и то на моменти и гладни седят, а тя от такъв голям избор, все други неща иска. Та само туй да е, от завчера има ориз със домати, не и харесвало, доматите нещо не били наред. Казвам и, че вкуса явно и се е променил, тя пък ми вика не е вярно. Е аз тогава защо не усещам промяна във вкуса, мълчи. Ша откача с тоз пубер и вкусовите му промени.
Цяла седмица още, как ша съ търпим, и на идея си нямам.

# 456
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Все пак се оказа отрицателен за скарлатина и вече трябва да се пързаля по пистите на Семково. Няколко съученици не са тръгнали, но може и друга да е причината.

# 457
Нинка това е една хубава новина! 😊

Тони, при вас е весело! 😀 А моя младеж живее на картофи, кайма и тесто. 🤷

Това с влюбването в учител е сякаш по-различно. Там има взаимност и съгласие от двете страни. В този случай, учителя тормози всички момичета наред. Те не си припадат по него. 😡

# 458
  • Майничка
Нина, супер! Нека си прочисти чакрите на свежо хлапето!
При нас мърдането от града се оказа невъзможно, така че аз наваксвам с документация, а момата - с лексиката по ФЕ. Тя откри и билярда, оказа се, че до нас имало световнонеизвестно кафене с билярд. В интервала 17-20 били само тяхната групичка, към 20 идвали 5-6 души 20+.
Опитвам се да навия ММ да тръгнем пак на куизове, щерката също вече е на прилична възраст за допълване на отбора. Голямата отдавна вече си е в отделен отбор, доста активен при това.

# 459
  • Mars Hotel
Ех, завиждам на всички, които си почиват тази седмица. Нашите не само са на училище днес и утре, ами и имат тест по биология днес, който щял да се брои за втори срок. Откъде тоя зор?

Всички болни да оздравяват бързо!

# 460
Светлица ,и нашите ще си учат нормално .В петък правили по-английски контролно и за днес казала,че ще правят още едно на думи и оценките щели да са им първи за втория срок.

# 461
  • Майничка
И аз имам вече оценки за втори срок - разни писмени, при които имаше отсъстващи и заради грипната не успяха да ги направят.

# 462
Нинка, радвам се за хубавата вест. Изкарай го младежа да се налудува по пистите.

Зайче, хич не питай. За теб весело, а за мен тъжно. И тя подбира. Одеве и давам баничка и грамаден кроасан,а тя ми вика, аз ти отмъкнах обик. фавли. Ся ще издумка баницата и кроасана, после и фавли ще яде, освен ако не запази за по - късно кроасана.

Давай Гери, планирай круиза, и живи и здрави, ще чакаме фотосесията.

Аз донякъде предпочитам сегашните да са за втория срок, стига да са хубави. При диването нямаше как да се получи, всичко си бяха планирали, и оценките достатъчни за оформянето. Да видим втори срок как ще я подкара. Определено първата пак ще е по АЕ. Но до тогава ще си чакаме програмата за втори срок.

# 463
Оценки за 2ри срок още няма,пу,пу,пу,но програмата е качена и ще бъде втора смяна.В потрес съм,но това е положението,ще си наляга парцалките.
През ваканцията ще порешава задачи,че изостана от боледуването и ще пише есета за дом.работа.(2бр).
За яденето-ми не се спира,но започна да подбира,че по едно време думкаше само боклуци.Иначе е всеядно и не мрънка,просто тараши и яде.От скоро го пращам на пазар,да се учи и да не скърца защо няма това и онова.

# 464
  • Майничка
Тони, уви, само куиз, състезания с въпроси. Круизите засега са на заден план.😎

Общи условия

Активация на акаунт