В училище контролни, класни се натрупват, а ОСМОКЛАСНИЦИ искат да празнуват

• 40 090
  • 768
  •   1
Отговори
# 465
  • Пловдив
gargamela, къде ги правят тези куизи? Предложиха ни такъв куиз в един клуб за настолни игри за празнуване на рождения ден. Дори в момента са там Simple Smile но само ще играят игри, че рожденичката не беше сигурна дали ще се хареса на всички.
Това с билярда също е супер. Място да се събират, да си говорят, а не да се размотават на студа.

Последна редакция: пн, 30 яну 2023, 16:49 от Ханна

# 466
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Ханна честита ти родженичка! Cake Да е здрава и безгрижна!

# 467
Ханна, честита да е. Весела, щастлива, винаги усмихната.

Аааххх, Гериии, ма явно на мен ми се е щяло круиз, щом съм го объркала. Ми и куиза не е зле. Никак даже. Па щом тъ пращам там с фамилията, нищо чудно пък да си спретнете таквоз.

До ся цъкахме игри с диването. Не ще дъ поглява никви уроци. Получавам както винаги, само голи обещания. Още малко ша я изтрая, после да му мисли. Ша има горе на черешата.

# 468
  • София
Ханна, честита рожденичка, да е здрава и щастлива, много хубави дни, вдъхновение, добри приятели, успехи и радости!
Ние днес имаме РС, оформени са, една 5 ца, но все пак трябва да се отчете, че имат малко предмети.
Извинявам се, но какво имате предвид под кУиз, някакво състезание с въпроси, къде се организира? И аз помислих, че става дума за кРуиз и ще включват щерката на Гаргамела да помага с познания по френски Laughing

# 469
  • София
Хана, честита да ти е рожденичката!
Куиз нали е викторина, но играят отбори - да кажем всяка маса е отбор. За верните отговори събират точки.
В началото всяко човече плаща такса, а накрая първия и втория отбор получават някакви награди.
И така заведението си осигурява клиенти, организаторите взимат някаква част от таксата...

Мисля в София преди пандемията имаше заведения, които организираха куизи. Поне на мен ми изпращаха доста покани, ама не зная откъде се появиха.

# 470
  • Майничка
В Пловдив всеки понеделник, от 19ч., правят в Офлайн кафе, зад Екоплекса. В сряда (май) правят в Ъп даун, под Лъки синема, в четвъртък - в Бибоп кафе, срещу паркинга на Сентръл парк в градината. Тези са ми в полезрението, иначе има и други. Преди ходехме в рок бара на археологическия подлез, но то дълго беше затворено и сега май са други собствениците.
Аз бях замъкнала коледно класа в офлайн кафето, никой не знаеше за какво става дума и бяха малко в небрано лозе, но после им хареса. Нямаше някакви предметни награди, така реших, само тръпката да е. Напролет, живот и здраве, обмислям нещо по-грандиозно.
Ханна, честита рожденичка! Да е здрава, успешна и щастлива!

# 471
  • Пловдив
А, точно в офлайн кафето са. Освен игри, куизи, видях че има и вечери, в които обсъждат книги. Сигурно е интересно, защото винаги е пълно.
Сега чух, че в Пловдив удължават грипната ваканция до 05.02. Това означава ли, че олимпиадата на 01.02. се отлага?

# 472
А, точно в офлайн кафето са. Освен игри, куизи, видях че има и вечери, в които обсъждат книги. Сигурно е интересно, защото винаги е пълно.
Сега чух, че в Пловдив удължават грипната ваканция до 05.02. Това означава ли, че олимпиадата на 01.02. се отлага?
Жива и здрава да е рожденничката!

При нас в област Ловеч ще има олимпиада. Няма да ходи, иска да се прибере с другите деца още утре. Надали ще изкара 90 точки при положение, че на общинската е с 89 т. По английски му остави 5 за срока, аз мислех, че ще е 6. На всички е казала, че ще пише средноаритметично. Школо обаче не работи, за да видя има ли някой 6. По математика на никой няма да остави 6. Моят бил между 4 и 5, но не е писала още нищо.

# 473
Ханна, да е здраво наборчето 🥳🥳🥳 Всичко друго ще го постигне 💃💃💃
Вашите се социализират, моята рАботи🙃
Най-накрая отвори Анатомията на Бамес (щото я сръчках за стотен път) и рисува череп с бели материали върху черен картон 💀
Уикенда нарисува чудни китки на текстилна торба - за подарък... Ще снимам тайно да покажа🙃
И започна едни дънки да си рисува... Ама май няма търпение 😅
Иначе си пожела шевна машина за РД и ще я разучава през ваканцията с дядо си, че всички останали сме кьопави 🤪
Ходих вчера в аптеката и всеки втори за Тамифлу... То пък се изчерпало... Ама два дни не ни пуснаха ваканция гадовете🤕

# 474
  • София
при положение, че на общинската е с 89 т. По английски му остави 5 за срока
В Ловеч нямате ли лудници, да прибират такива откачалки овреме? Според МОН 75 точки са за 6 (при интензивно изучаване на АЕ), а според тази госпожа 89 са за 5. А при спор на кого ще повярват?

# 475
при положение, че на общинската е с 89 т. По английски му остави 5 за срока
В Ловеч нямате ли лудници, да прибират такива откачалки овреме? Според МОН 75 точки са за 6 (при интензивно изучаване на АЕ), а според тази госпожа 89 са за 5. А при спор на кого ще повярват?

Истината е, че госпожата е невероятен педагог. Работи с всички деца. Всички от нейния клас завършват много подготвени. В това училище изискванията са много големи.

# 476
  • София
Ханна, да ти е жива и здрава дъщеря ти. Все така креативна да е и да намери пътя си!

irchick, сутринта едва се свързах с училището ни. При нас е задължително при отсъствие да се обадиш и телефонът все даваше заето. Когато успях ми казаха, че ужасно много родители са звъняли за да обявят отсъствия. Сега дали е по болест или хората са решили да си слеят тези два дни с ваканцията - не знам.
Иначе за Бамес ми говори - кокаляци, черепи и мускули са осеяли пода.

Аз чакам с вълнение срочната по БЕЛ.

# 477
  • София
Големите изисквания не значат ниски оценки. А и страхотния педагог не мотивира с намаляването на оценката. Самото занижаване на оценката обезсмисля самата оценка.

При отсъствие ни казаха да пишем в школо на класната.

# 478
Gorgonzola, стискам палци за БЕЛ 🤞
Не ми се вярвам чак толкова много хора да го играят болни, че да удължат почивка✌️Наистина има много болни🤕
И ние с ММ още се влачим🤕 А в класа на второкласника имат скарлатина от декември, все някой нещо... Класната му болна, логопедката и тя...

# 479
  • в очите на дъщеря ми
Ханна да е жива и здрава девойката!

Общи условия

Активация на акаунт