В училище контролни, класни се натрупват, а ОСМОКЛАСНИЦИ искат да празнуват

• 40 082
  • 768
  •   1
Отговори
# 495
Моят син се прибра с ужасната новина ,че едно момиче от 11клас се е клатило на стола паднало на зад и починало:sob:  Беше много разтроен ,а аз бях подготвила почерпка за успешното завършване на първи срок.Сега не ми се празнува нищо.
Бог,да пази децата ни!Другото е маловажно.

# 496
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Ужас... лек път на душата й

Последна редакция: вт, 31 яну 2023, 19:28 от ninanb

# 497
Влезнах да се жаля за глупости, пък насреща ми тази новина😢
Нямам думи...
Светло да е на душата млада🙏

# 498
  • София
И аз няма да се оплаквам.

Да ѝ е светло на душата.

# 499
  • Mars Hotel
Горките родители! Да почива в мир детето.

Успех на всички деца на олимпиадата по английски! Моята за малко да закъснее, но стигна в последния момент.

Последна редакция: ср, 01 фев 2023, 10:22 от Светлица

# 500
Да почива в мир. Светлина на душата и.

Гери, взимай пример, ко съ се разпуснала. Бива ли тъй да излагаш фронта. Браво на наборката, винаги да е тъй.

Успех на днешната олимпиада на всички които се явяват. Само хубави резултати да получат.

След тази новина, може да не е много добре.
Но който си пийва, сега е момента да си сипе едно винце.

Ай приятна ви ваканция, макар и само 3 дена + още 2 с почивните.
Въййй, не остана мноу почивка, още малко, и пак ша съ у тръстиката. Хич не ща да го мисля, що няма още седмица ваканцияяяя, освен тези 5 дена.

Последна редакция: ср, 01 фев 2023, 22:19 от Тони🍀

# 501
boksii, много неприятна случка! И децата сигурно са разстроени.
Ние, с моя младеж, четохме някаква новина за починало момиче, но паднало, защото му прилошало. Дали е същия случай или друг, много неприятно. 😭

Ние днес извадихме мъдреца на младежа. Няма да помъдрява и това е! За съжаление има още три в същото положение, забити в 7я зъб. Така че ваканцията ще си я караме обгрижвайки раната в устата.

# 502
  • София
И аз предположих, че става дума за това 17 годишно момиче. Бог да го прости и сили на близките!

Мъдреците на моя син са и те в ужасна позиция. Покрай поставянето на брекетите ги видяхме на панорамната снимка. Почти под прав ъгъл са към седмите. И сигурно в някакъв момент ще се наложи да се вадят, но към момента не се раздвижили.

# 503
Да за същия случай става въпрос.Децата са разказали съвсем друга история изписаха се най-различни версии как било болно ,а на директорка и близки казват ,че няма такова нещо.Аз съм склонна да вярвам на децата.
Много ,младо и умно дете.Дано да е на по добро място.😥

# 504
Светъл да му е пътя на момичето! 🥺

Gorgonzol-ка и нашите не са се раздвижили още. Махаме ги превантивно, така ни посъветва ортодонта. Буквално каза до юни месец, когато става на 15 год да сме ги махнали, иначе едва ли не няма смисъл от брекетите. И хирурга също каза, че по-лесно се махат така, все още нямат образуван корен. А този точно, който извадихме, пък бил точно в нерва на другия и падна едно пилене. Явно не смееше да го среже, заради този нерв. 2 часа на стола изкара младежа. Сега се подува доволно и яде пасирана храна.

# 505
Много сила на семейството!

Моите мъдреци също са под странен ъгъл към седмите зъби. Един е успял все пак да излезе неусетно. Сега, най-накрая и аз ще помъдрея:).
На детето1 свалихме брекетите, сега ретейнъри.
Дете 2, спешно трябва да отиде на зъболекар, че растат зъб в/у зъб.
Дете 3 има заклещен преден зъб в корена на другия. Очевидно ще трябват брекети, но ме е страх малко, че си е дребно и не знам дали ще се справи(м) с хигиената и свикването.

# 506
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Момичета, момчета, имам спешна нужда от добър УНГ. На Йоана сливиците са възпалени от месеци. Болката е нетърпима. Къде да а водя утре?

# 507
  • София
О, мерси Зайче, значи вероятно и нас това ни чака. Ортодонта го спомена като ни ги показа на снимката, но все още не ни е изюркал и аз като те прочетох реших, да не би пък да чака стоматолога и ние да се самозадействаме. Предполагам, че ще ни кажат кога.

# 508
  • София
Аз съм доволна от д-р Кюлев в Токуда.

# 509
  • София
Момичета, момчета, имам спешна нужда от добър УНГ. На Йоана сливиците са възпалени от месеци. Болката е нетърпима. Къде да а водя утре?
Аз съм доволна от д-р Петров, МВР болница. (Чака се доста).
Доволна съм и от доц. Александър Райнов, болница Зора. При него водих Алекс, бяха му отслабнали капилярите на носа и картинката почти всеки ден беше кървава. Оправи го. (Час се записва през сайта му).
Иначе по спешност - ИСУЛ.
Записвала съм час при Д-р Иванка Кънчева за дъщеря ми. Доволни останахме. (Може да се запише час през Супердок).

Общи условия

Активация на акаунт