В училище контролни, класни се натрупват, а ОСМОКЛАСНИЦИ искат да празнуват

• 40 087
  • 768
  •   1
Отговори
# 510
  • Сф
Момичета, момчета, имам спешна нужда от добър УНГ. На Йоана сливиците са възпалени от месеци. Болката е нетърпима. Къде да а водя утре?
ето тук съм ходила като беше малка, тогава в ИСУЛ беше доктора
 https://superdoc.bg/lekar/lyuben-popov
Ааа, и сега е в ИСУЛ, че беше по различни центрове
Май няма часове скоро, но мисля ако обясните по телефона, ще ви приеме. Много добър и човечен е. Успех!

# 511
  • София
ninanb, аз също препоръчвам д-р Александър Райнов. Синът ми имаше трета сливица като малък и всеки месец обикаляхме УНГ-тата в София. Постоянно беше с гнойни ангини, задна хрема и възпалени уши. Беше кошмарен период. Тогава д-р Райнов работеше в ИСУЛ.

# 512
Нинка, не мога да помогна с доктор, само мога да ти съчувствам. Знам какъв кошмар е с тези сливици. Пожелавам да се справите успешно! 🤗
За д-р Френгов знам аз, като добър УНГ, посещавали сме го, но при него часовете са с месец напред.

# 513
Нинка, дано попаднете на добър лекар, всичко да е по мед и масло. След интервенцията, бързо да се оправи.

Диването мое, снощи ми съобщава, че уч - ката по Мат. им казала, че щели да правят тест. Интересната част от инфото е, че теста щял да е първия учебен ден, т.е. още на 06.02., па мойто хич нищо не е погледнало. Ааа, поглежда, но към легло, храна и др. физиологични нужди. За уроците изобщо. Остават и три дена с днес, по - точно два и половина. Да видим кога ще благоволи принцесата да си вдигне, главата от възглавницата, още спи.

# 514
Здравейте, сина трябва да изгледа филм за Каин и Авел, да го преразкаже и коментира. Моля, някой може ли да ми пусне линк, ако знае такъв.

Редактирам се, оказва се, че филма трябва да е със сюжет, който се основава на библейския разказ за Каин и Авел.  Smiley

Последна редакция: пт, 03 фев 2023, 14:37 от krasi78

# 515
  • Сф
За игрален  филм не знам, но може да ползва клипчета в тубата за историята на Каин и Авел. Ето това например https://youtu.be/8BMOQ3wrX_A

# 516
  • София
Май най-новото по темата е "The Redemption Of Cain" с Уил Смит - някакъв вампирски Joy, но не знам дали го има с БГ субтитри.
Иначе в моето детство имаше някакви видеокасетки с подобни братоубийствени сюжети, предизвикани от завист ама бяха някакви треторазрядни филмчета за пътуване с междуградски автобус.

# 517
Здравейте,
Предстои ни за жалост операция, Sad.
Как стои въпросът с отсъствията.
1-1,5 месец ще е възстановяването?

Последна редакция: сб, 04 фев 2023, 00:21 от Krasivost

# 518
  • Майничка
В какъв смисъл "как стои въпросът"? Нали ще имате бележка?
Говорете с класния ръководител, с директора, ако се налага - може да се разберете учителите да изпращат материали, след връщането да се дадат допълнителни консултации. Начало на срока е, не е край.

# 519
В какъв смисъл "как стои въпросът"? Нали ще имате бележка?
Говорете с класния ръководител, с директора, ако се налага - може да се разберете учителите да изпращат материали, след връщането да се дадат допълнителни консултации. Начало на срока е, не е край.
Да, така е, ще говоря с тях.
Но ще продължи по-дълго все пак са два месеца и зависи от възстановяването. Няма да може да ходи Sad сега и след операцията ще е с патерици.
Имали право на толкова отсъствия по медицински причини. Иначе няма проблем с уроците, за матурите е онлайн обучение и ще учи за изпити, но трябва да лежи.

# 520
Здравейте, сина трябва да изгледа филм за Каин и Авел, да го преразкаже и коментира. Моля, някой може ли да ми пусне линк, ако знае такъв.

Редактирам се, оказва се, че филма трябва да е със сюжет, който се основава на библейския разказ за Каин и Авел.  Smiley
"На изток от рая" - роман на Стайнбек и филм с Джеймс Дийн. Няма нужда даже да гледа, и двете са класически произведения и в нета информация има бол.

# 521
  • Бургас
Малко ви поизпуснах напоследък.

Хана,честита да ти е рожденичката! Здрава и щастлива да бъде!

Бокси,и аз съм в потрес от трагедията с момичето 😢 Да й е светло на душата! 😢 милите родители 😢

У дома сме лазарет. Набора последните два дни не ходи на училище,че се разболя. Все още кашля. Брат му и той от два дена. И аз от два дена съм с жестока гнойна ангина. Разкош ви казвам. Само се надпреварваме , кой кашля повече.

# 522
Красивост, лоша работа. Да минава всичко успешно, и след това бързо възстановяване. След това ще може ли да продължи с хубавите дейности. Дано не бъркам човека за когото те мисля. Отсъствията няма да са проблем. До края на срока и годината, има доста време. Ще навакса с нещата. Има си закон, доколкото помня, беше цитирано и за уважителните причини. През това време, когано отсъства, все пак ще се подготвя. При добра организация и воля, може да включват наборчето онлайн. Така няма да пропуска от уроците. Стига детето да се чувства добре.

И аз го видях този дето Горгонзолчето писа. Но до колко го бива, идея си нямам.

Карзчеее, бива ли тъй, я съ стягайте, ко сте съ разплужили. Ко туй, ша си спрятате съзтезание по кашляне. Остай туй бухкане, нека купата и медала да ги спечели някой друг. Пожелвам ви бързо да оздравеете, кога успяхте пък да се разболеете. То наближава време пролетта да дойде, а вие ко, болни. Ай бързо да ви минава.

# 523
  • Бургас
Ох,Тони,аз ако знам от къде ни дойде 🤔 Ама ще се оправим де.

За толкова дълъг период за операция - мисля,че има вариан да присъства онлайн в часовете. Трябва да се говори с директора. Учителите да с включен тиймс по време на час,за да участва и болният .

# 524
Красивост, лоша работа. Да минава всичко успешно, и след това бързо възстановяване. След това ще може ли да продължи с хубавите дейности. Дано не бъркам човека за когото те мисля. Отсъствията няма да са проблем. До края на срока и годината, има доста време. Ще навакса с нещата. Има си закон, доколкото помня, беше цитирано и за уважителните причини. През това време, когано отсъства, все пак ще се подготвя. При добра организация и воля, може да включват наборчето онлайн. Така няма да пропуска от уроците. Стига детето да се чувства добре.

И аз го видях този дето Горгонзолчето писа. Но до колко го бива, идея си нямам.

Карзчеее, бива ли тъй, я съ стягайте, ко сте съ разплужили. Ко туй, ша си спрятате съзтезание по кашляне. Остай туй бухкане, нека купата и медала да ги спечели някой друг. Пожелвам ви бързо да оздравеете, кога успяхте пък да се разболеете. То наближава време пролетта да дойде, а вие ко, болни. Ай бързо да ви минава.

Благодаря за пожеланията!
Дано всичко се оправи ще говоря в училище само малко да се освестим.
Ще видим какво ще правим.
Всичко добро на всички!!!

Общи условия

Активация на акаунт