В училище контролни, класни се натрупват, а ОСМОКЛАСНИЦИ искат да празнуват

• 40 086
  • 768
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Красивост, успех, дано всичко е наред! Училището няма да избяга, важно е детето да е добре!
Обикновено в класа (училището) правят групова застраховка и ако е така, може да подадете документи за обезщетение. Ще кажат в училището.

Иначе ние почиваме усърдно. Наборът уж учи всеки ден, а ние чакаме да ходим на пързалка. Grinning

# 526
  • Пловдив
Здравейте,
Предстои ни за жалост операция, Sad.
Как стои въпросът с отсъствията.
1-1,5 месец ще е възстановяването?
В класа на малката ми дъщеря има идентичен случай,но на детето му предстояха 2 операции .Не е на училище от ноември,очаква се да се върне март.Родителите  говориха с ръководството и детето е онлайн през този период,така че не би трябвало да е проблем и вас да ви включат.

# 527
Изпуснах ви малко,но почиваме активно,борейки нови вируси.Къде и как ги лепи наборчето незнам,но прехвърляме един на друг и всеки ближе рани.
И ние чухме за починалото дете,много тъжно...
Красивост,успех с операцията!Ще наваксате с уроците,има време до юни,здравето преди всичко.
За УНГ препоръчвам с две ръце д-р.Златков или Кюлев от Токуда.
Ра,как сте?(мисля ви много)
Днес е втора смяна диването,тръгнал е по план,но ми писа,че забравил картата за градския транспорт и ако се върне ще закъснее,еми не се сеща да си купи билет,ей подивях,иначе е голям и може всичко.Веселбата  тепърва започва.....😐

# 528
  • Майничка
Днес от сутринта само купувам и сея води. Четири часа - четири бутилки, пръснати по трасето. Сега имам дупка и си купих пета, която дори отворих.😄

# 529
  • Сф
И от нас честита втора смяна! Моята гледа филм и се готви да тръгне в последния момент. Сутринта видях нещо , което ме хвърли в потрес- учеше! Обещала съм премии за шестици , без по физическо естествено и рисуване. По математика за 6 премията ми е умопомрачителна 😂. Да видим ще помогне ли за 4 примерно 😂
Понеже работеше по малко и си докарваше някой лев и сега с 2 ра смяна няма да може. Та и казах, че нейната работа е да учи и ако покаже резултат ще види цифровото изражение. Малко да спрем вятъра на бял кон, който я вее.
Днес се наспа и като че ли оцени предимството на втората смяна. Ще видим довечера. Каза, че ще ходи на кино след училище,че не може да преживее как няма да може да ходи на театри от 19 ч. ,а това и е хоби поне веднъж седмично. Май само един ден са до 18.30.
Пожелавам късмет на всички през този срок!
Болните да оздравяват! Пращам и много позитивна енергия. Самата аз , като ученичка в 5 ти клас се наложи да седя дълго в болница и завърших като частен ученик или както там се казваше. Справих се, хем не можех да помня много. Случват се такива неща в живота за съжаление. Кураж всичко да мине успешно със здравето първо!

Последна редакция: пн, 06 фев 2023, 12:55 от PureLove

# 530
  • София
Желая успешен втори срок и децата да са много здрави.

# 531
Наборката днес стартира с контролно по математика. Без предупреждение, без преговор и подготовка. Не че няма право учителката, ама някък е "кофти" точно първи ден след ваканцията.

# 532
  • Майничка
Vita, нашите също са отгърмяли днес, и по математика, и по БЕЛ. Така де, да не се отпускат.😄

# 533
И оценка по АЕ има щерката днес, та програмата е пълна. Да не забравят случайно защо ходят на училище Laughing

# 534
  • София
Успешен втори срок на децата и от мен!

Добре , че не сме при вас, че моят щеше да го закъса. Такива изненади за добре дошли са много стресиращи.
Тази ваканция се размаза от почивка - спане, игри и излизания. Бяхме за 4 дни и на екскурзия в Рим, та въобще не се сети за училище. Дори на връщане в самолета се засякохме с една от учителките му. Сега сигурно ще му трябва още седмица, за да влезе в ритъм.
Прочетох за момичето от Бургас- много, много тъжно! Горките родители! Горките деца съученици!

Рени, ra , как сте?

# 535
  • Разпиляна във въображението
Момичета, знаете ли стъпките за получаване на остатъка от 150 лв., които се полагат за осмокласниците?

# 536
Момичета, знаете ли стъпките за получаване на остатъка от 150 лв., които се полагат за осмокласниците?
Ще ги преведат по същата сметка✌️
Стига да няма наказания и отсъствия✌️

# 537
А трябва ли да подавам пак някакви документи?

# 538
А трябва ли да подавам пак някакви документи?
Не. Този месец би трябвало да ги преведат мисля.

# 539
Благодаря!

За да не е спам - и моята осмокласничка с тест по английски в понеделник. Все нещо обърква true/false.

Общи условия

Активация на акаунт