В училище контролни, класни се натрупват, а ОСМОКЛАСНИЦИ искат да празнуват

• 39 742
  • 768
  •   1
Отговори
# 660
Правилно се ориентираш, модната тенденция е на моя милост. Така поне ми е по - приемливо когато школо светне оценка по - ниска от минзухарчето. Хич не се чувствай тъпо. Тревичката е стръкчето от цялата трева, но ако бях го писала стръкче, щеше да прозвучи към нещо друго, а тревичка е по - удачно,все пак си е точно за зеленкото за 6.

# 661
Понеделнишки е тръгнало с две забележки-за закъснение(обядвал със съученик дюнери,нищо,че има сготвено)и за без домашна работа(ей,ще се чувам днес,от петък питам и подвиквам каквото има да се напише и всичко е готово)Заплес не,ами..........
На болните пожелавам да оздравяват,че много неприятно.То и аз пих два АБ и още не съм баш както искам и подхванах билки разни,бабини илачи и чакам да подействат.Иначе при малките в градините,дочувам от познати,че  върлува ангина и скарлатина,дано ни подминат.
За чистотата-чак маниак не съм,но обичам да е подредено,у дома няма чистофайници,все разхвърлящи,но поне една част след забележка действат.
И да си направя сверка-по мат.до къде са с уроците наборите?При нас започнаха окръжности,но препускат,а ми се вижда сложно,като материал.

# 662
Бобси,и нашите са на окръжностите, по Лит. минаха библията, почнаха другите, честно хич не знам кое е след библията.
Ма аз се чудя от така гърми, а то било от теб. Не мо крещя на дятето, гладно е,мързелува му се,ама и ти, влез му в положението. За мъничките, горкичките, дано не се разболяват. Да ви подмине и вас, че тва си е гадост.

И аз се расърдих на диването, повиших и тон по тела, корема я боляло, била гладна, ми вземи си нещо,па слез на спирката, иди до банкомата да вземеш парите, утре ги дай за учебника. Мммннеее, щяла се прибира,после да слизала наново. А вън вятъра вей та пушек се вдига, не щяла да чака рейса, права не и се стояло. Угодия няма, казах ли вече колко я мързи, ми ето го на, хем не знае как да си икономиса времето, хем го пилее както и харесва на нея. Аз пък поспах малко, с отварянето на очите, ми сервира, че все пак ги е изтеглила. Ми къде ша оди, заплаших я, че ако се прибере без тях, взимам картата и няма да и дам парите за учебника, да си се оправя сама, да видим как ще го плати. Дъл ни може, може и хоро шъ играе даже. Още нищо не ми е казала за днес, след малко ша събера инфо.

# 663
И щерката са на "Окръжност", но не зная точно на кой урок.

# 664
Точно тази вечер го питах за математиката. На втория урок за окръжности били. Знам къде са и по химия Simple Smile Отвори в Уча се урок за Сяра, тъй като пак му напомних да го ползва този сайт. Така и така съм го платила поне по химия и физика да преглежда и оттам нещата. Това ще е и последната година с абонамент. Прежалих се, викам си осми и десети клас, може пък да го ползват. Ползват, дръжки.

# 665
Ох, това уча се сто години го плащам, а цените му само нагоре вървят. Някъде миналото лято изтече и аз с кеф не го поднових, даже ми звъняха и аз ги отрязах, викам не ми трябва вече.
И преди няколко месеца наборката "пусни ми уча се, че имам контролно по български". И така, абонаментът е подновен за пореден път Rolling Eyes
Нещо се оплаква от учителката по български конкретно, ама то така е, като свикна на уроците всичко да й обясняват.

# 666
Скъпо ми се струва и на мен това Уча се. Карам го моя да му го включа, а той като знае, че няма да го ползва, казва: "Е, не, не, няма нужда."Sweat Smile

# 667
  • Сф
Ние сме на формулите на Виет  не следя ,но малката нещо изрева, че не разбрала добре учителката ( за пореден път). То и другите не разбрали , но ходят на уроци. Имаме" уча се. " Не и върши работа като че ли. Специално по математика. Учителката ни е "един път" както знаете .. на тестове в уча се хваща 5 моята , в училище е две след две. Втори срок сега, затишие пред буря...Дадох и линка на Вита, благодаря пак! Ако някой е пропуснал https://www.youtube.com/@AtanasIlchev/playlists Дано зацепи. Че после става по- труден материала май.
Девети и единадесети клас ги плашат редовно с химията. Нали сме такава паралелка.  Сега ми се оплака пак .Вика , дойдоха с едни защитни облекла , шлемове, били във ВМА при Мутафчийски. Какво са правили големите не разбрах , но са наплашили малките със сигурност 😂.

# 668
Здравейте,  набора е болен и днес решил да се поупражнява малко със задачите от теста който пропусна в понеделник.  Та...реши ги, но една задача не може и ако може малко помощ от тук да я види нагледно ще съм благодарна. 😁
9x ^ 4 - 4x ^ 2 = 0

Иначе и аз съм от малко лудите 😂 козирог с асцедент скорпион. Всичко трябва да е планирано ...а мъжът ми е доста лежерен и все закъснява. Казала  съм  му, че ако аз съм  негов работодател до сега щях да го уволня сто пъти 😁 Имам лека лудост по отношение на подредба на измити съдове,  простиране на пране и цвят на щипки. 🤭 Търпя се за сега 🤣

# 669
  • Mars Hotel
Моята се дърпа за Уча се. Не че много ми се дават тези пари, но ако знам, че ще го ползва, бих ги дала. Тя обаче упорито твърди, че нямало да гледа и парите щели да са прахосани.

Някой има ли идея кога се очакват резултатите от областния кръг на олимпидата по английски?

# 670
Tatatuni,ето решена задачата в учебника на Архимед:

# 671
Кажи му да направи полагане
х²=y
Така ще стане
9y² - 4y = 0
y(9y - 4)=0
y=0 y=4/9
После замества
х1,х2=0
х3,х4=+-корен квадрат от 4/9

# 672
Мойто диване сега се оплака. Уч - та по Мат. ги размествала, всички момичета да седят с момче. Питаше ме какво правя, и аз и казвам, че мия уредите, тя -  защо, а аз - щото бяха като от втората световна, тя тогава ми вика - и аз така, и ми написа туй. После ми вика, че било като кошмара и преди теста който сънувала - а той бил, че искала да прехвърли някаква седмица от другата страна, но не и давало да я ппехвърли. По - късно щяла да ми дообяснява. На нея определено не и е харесало това, че са сложили някой до нея, още повече пък момче. Joy

# 673
Много,  много ви благодаря 😊😘

# 674
Може ли да препоръчате интересна книга на англ.език-A2,наборчето има да изчете и разкаже съответно до края на март.Обсъждахме нещо сякаш,ама.........може и линк за ел.книга.

Общи условия

Активация на акаунт