На море в Гърция 2023

• 80 714
  • 740
  •   1
Отговори
# 270
  • Sofia
Безценна си, Параход! Kiss

# 271
  • София
Здравейте! Моля за отзиви за къмпинг Талата (Thalatta)? Как е самият къмпинг, плажа и морето, изхранването? Пътят до там е бърз и лесен, нали? Кое е най-добро за настаняване там?
Като дестинация, това е най- отдалечената точка на Халкидики и пътят в голямата си част е планински. За настаняване препоръчвам мобилните къщи, отсядали сме и останахме доволни, но в тази част има и много комари. Плаж огромен, пясъчен, но в морето много бързо става дълбоко. Когато има вълни, влизането е невъзможно, а това може да продължи седмица и повече. Има и басейни, но за чистотата им не съм сигурна. Много добре уреден къмпинг и забавления за децата. Наблизо е Каламици, където може да плажувате и хапвате за разнообразие (на пешеходно разстояние). Това е лично мнение, но и последно сме били там преди пет години.
Аз отивам да търся информация за Корфу, защото купихме самолетни билети до там и ще сме без кола. Планирам да останем една седмица там и после да се преместим на някой остров или да отидем за няколко дни до Албания.
Ще прочета информацията и после ще питам!:Laughing

# 272
Здравейте! Обмислям почивка на Ситоня, като ще ми е за първи път. От източнтата или западната страна са по-хубавите плажове? Бихте ли ми препоръчали и кое населено място е ок за отсаядане като изходна точка за обиколка на някои от най-хубавите плажове там. Почивката ще е за 5-6 дни и съм наясно, че е кратко време да се види всичко.
Здравейте, миналата година почивахме в Сарти,а тази запазих една седмица в района на Сикия,което е южно от Сарти. Любими са ни плажовете Platania, Portokali, Little Pear Beach, Kalamitsi и Трани Амудя,който е по-отдалечен, но много обичан. Тези плажове са на източния бряг....

# 273
  • София
Здравейте! Излязла е нова книга на български за Гърция - да ни топли през идващите ледени зимни дни. Не съм я чела още, но ще го направя.

# 274
Здравейте! Излязла е нова книга на български за Гърция - да ни топли през идващите ледени зимни дни. Не съм я чела още, но ще го направя.

Веднага ще си я взема Blue Heart Обожавам тези книжки, много са свежи и релаксиращи.

Последно четох тази, страшно ме запали по Крит. Направо ми течаха лигите като говореха за храната.

# 275
  • София
Оооо, чудесно, аз го следя из фейса автора.

# 276
И аз го чета във фейса и доста ме нервира Stuck Out Tongue Има и забавни моменти, де.

# 277
  • София
Параход, защо те нервира тоз гръцки зет Smiley? Да не му купуваме книгата ли?

# 278
Интересно. В сайта на Уиз Ер  няма полети до Корфу. Ние купихме отдавна билети за юни .
Нямам мейл за промяна/отмяна на полет...
Какво ли се случва?

# 279
  • София
За съжаление май са ги спрели. Така пише в темата за Уиз.

# 280
Аз видях, че райън са пуснали полети до Родос. Не знам дали е нова дестинация или подновена, но се надявам да мога да се взползвам.

# 281
Проверете и Aegean за датите си. Гледах едни варианти, за които с вторите излизаше хем малко по-евтино, хем към билета имаше 8 кг багаж в куфарче 56x45x25, а не в миниатюрна раница. Вярно, че Aegean са в прекачване, но то е съвсем поносимо(2 часа между полетите). Също така, може и билетите на Ryanair да паднат. Ще следя и аз.

# 282
  • София
Аз мечтая за момента, когато във всички самолети ще пускат кучета.
Бая пари ще спестя, ако не ходя навсякъде с кемпера.

# 283
  • София
Интересно. В сайта на Уиз Ер  няма полети до Корфу. Ние купихме отдавна билети за юни .
Нямам мейл за промяна/отмяна на полет...
Какво ли се случва?
Наистина е странно! Ние ги купихме преди десетина дни за м. юли и видях, че имаха подобни цени и за м.август. Проблем при нас се явява късното пристигане и евентуалното пътуване до вътрешността ще ни е проблем.  Ще трябва да отседнем в Корфу, което ни устройва, но не видях къде има хубав пясъчен плаж. Само разглеждам и още нищо не съм избрала, защото се оказва че плаж има на n км от избраното място.
Да, сега влязохме в приложението, където пише че полета е отменен- факт!

Последна редакция: сб, 04 фев 2023, 21:56 от karli74

# 284
Къде проверявате дали са отменени полетите?

Общи условия

Активация на акаунт